ייעוץ על פג'ו 306

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
מצאתי פגו 306 בהזדמנות שנת 99 מנוע 1.4 ידני
(95 אלף קמ) שמורה הייתה אצל זקן שלא נהג בקושי ועכשיו הפסיק לנהוג לגמרי.
השאלה שלי היא אם למישהו יש נסיון עם הרכב ומה מיד תהאמינות שלו? עד כה היה לי אקסנט 96 ידני שלא עשה יותר מדי צרות.. בהתחלה היו תיקונים פה ושם אבל בשנה האחרונה לא היה כלום

לא יודע לגבי הדגם הספציפי הזה, אבל על פיז'ו בכלליות אין ביקורת טובה, ידוע שרכב צרפתי ופז'ו בכלל הוא רכב חרא.

רכב שלא נוסע הרבה או נסע רוב חייו בנסיעות עירוניות, סביר להניח שהוא לא במצב הכי טוב...
מה גם שיכול להיות שהרכב עבר הזנחה, טיפולים לא בזמן וכו'
אם האקסנט לא עושה לך בעיות, למה לא להמשיך איתה? מה מפריע לך בה?

יש יתרונות וחסרונות לקנייה מאדם מבוגר , אם המחיר קורץ לך והמצב החיצוני והמכני [שנראה לעין ] נראים לך טוב , ועשית נסיעת מבחן , קח את הרכב לבדיקה וזהו .
בשביל שאלות ספציפיות על הדגם תחפש בגוגל את הדגם בכל מיני וריאציות.

מה זה הזדמנות? האוטו הזה לא שווה יותר מ4 אלף אם הוא במצב טוב

תקציב?
דרישות מהרכב?
קונה לטווח ארוך או משהו זמני לכייף?

אני בעלים של פיג'ו 206 - לא ממליץ על החברה. לא מעט בעיות קטנות ומעצבנות, מוסך מורשה מאוד יקר, בלאי יחסית גבוה של כל מיני חלקים.

יש לחברה יתרונות בדגמים הספורטיביים של התקופה ההיא, אבל זה לא יבוא לידי ביטוי ב306 1.4 ידנית.

• פותח/ת השרשור
רכב שלא נוסע הרבה או נסע רוב חייו בנסיעות עירוניות, סביר להניח שהוא לא במצב הכי טוב...
מה גם שיכול להיות שהרכב עבר הזנחה, טיפולים לא בזמן וכו'
אם האקסנט לא עושה לך בעיות, למה לא להמשיך איתה? מה מפריע לך בה?
נראה מאוד מושקע ואני צריך לבדוק באותו מוסך שאכן עבר טיפולים כמו שצריך
האקסנט עושה לי בעיות אין מזגן הלך רדיאטור ותושבת בלם... אין לי כבר כוח להתעסק בזה ולהשקיע בקילומטרג הגבוה הזה
יש יתרונות וחסרונות לקנייה מאדם מבוגר , אם המחיר קורץ לך והמצב החיצוני והמכני [שנראה לעין ] נראים לך טוב , ועשית נסיעת מבחן , קח את הרכב לבדיקה וזהו .
בשביל שאלות ספציפיות על הדגם תחפש בגוגל את הדגם בכל מיני וריאציות.
אריץ בדיקה ככל הנראה

מה זה הזדמנות? האוטו הזה לא שווה יותר מ4 אלף אם הוא במצב טוב
הזדמנות שהוא נראה שמור והקילומטרג באמת נמוך
תקציב?
דרישות מהרכב?
קונה לטווח ארוך או משהו זמני לכייף?
התקציב שלי הוא כמה אלפים בודדים
קונה לטווח קצר של שנתיים שלוש לדעתי.. עד שהאוטו הולך פייפל
אני בעלים של פיג'ו 206 - לא ממליץ על החברה. לא מעט בעיות קטנות ומעצבנות, מוסך מורשה מאוד יקר, בלאי יחסית גבוה של כל מיני חלקים.

יש לחברה יתרונות בדגמים הספורטיביים של התקופה ההיא, אבל זה לא יבוא לידי ביטוי ב306 1.4 ידנית.

לא ידעתי שהביקורות כל כך רעות, מצד שני ישנם אנשים שהמשיכו עם הדגם הזה או דגמים אחרונים בשנתון הזה ודווקא מרוצים.

מדובר ברכב פשוט מכנית ולא יקר לתחזוקה (במוסכים נורמליים) במידה ותוחזק וטופל כמו שצריך.
הסיכוי שהוא תוחזק כמו שצריך הוא קלוש כי אנשים בארץ אוהבים להשקיע את המינימום האפשרי בד"כ.
עזוב את המראה החיצוני והק"מ, אם לא בוצעו בו טיפולים שנתיים (ללא קשר לק"מ שהרכב עבר או לא באותה שנה)
ומערכת הקירור והחשמל של הרכב טופלו כמו שצריך אתה רוכש תיבת פנדורה.

יש לי הרבה הערכה לדגמים הספורטיביים של רנו ופג'ו/סיטרואן אבל הדגמים הפשוטים שלהם כבר ישנים ולא מזדקנים בכבוד
ללא תחזוקה טובה מאוד, בקיצור הייתי מוותר.

נ.ב
ה"תקלות" שאתה מתאר הן לא תקלות אלא בלאי של רכב ישן, בכל רכב ישן שתקנה ייתכן שתעמוד בפני ההוצאות האלו

תחפש סיריון או שרייד
יותר אמין, זול לאחזקה
כמובן לבדוק היסטוריית טיפולים ובדיקה במכון מורשה

• פותח/ת השרשור
20140530_155210.jpg
ויתרתי על זה זרקתי 300 שקל ונשארתי עם האקסנט שלי <3

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית