עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח שוב פעם וורמודג׳ זאת חברת ugl זה לא רפואי , צאו מהסרט שהחומרים מיוצרים במפעל , אין דבר כזה מפעל לייצור סטרואידים אנבוליים , אלא מכינים אם כבר במעבדה , וגם זה לא מיוצר במעבדה , זה שיש להם אמפולות זה לא אומר שהם על תקן רפואי . אם היה לכם מושג על יידע של ייצור במפעל אז הייתם יכולים בכלל להגיב פה על ייצור של סטרואידים אנבולים , אני במקרה עובד בזה במפעל טבע ואני מכיר את כל התהליךאלכס צודק, המפעל של ורמוגי במולדובה והם מייצרים כמויות אדירות מה שמקטין את הסיכוי ליצור במטבח
מה גם אתה בעניין של לשווק חומרים ? אני לא צריך לשווק את מפעל טבע או את היידע שלי , מי שמכיר אותי יודע מי אני ומה אני כן , ואם היית מכיר אותי תאמין לי שהיית מדבר אחרתהם מקבלים אבקה מאיפה שהוא מכניסים אותה למכונה של עירבוב עם חומר מילוי, אחר כך למכונת דחיסה בשביל כדורים.
ואת הזריקות הם מבשלים עם bb, ba , ושמן.
דרך אגב ליאור ,אישתו של המדריך בפנימיה שלי היתה בטבע לא יודע אם היא עדיין שמה.
אלכס באמת שאני לא מבין למה אתה מתעקש שוורמודג׳ מיוצר במפעל ? מה זה משנה אם הם מייצרים במפעל או בבית ? אתה יודע שיש חברות שמיוצרות במטבח ולא רואות את וורמודג אבל בטח עכשיו אתה תגיד לי שאין דבר כזהאף אחד לא אמר שזה רפואי. אבל מפעל יש להם(3 קומות). תיהיה בריא.
סבבה מצטער הבנתי אותך לא נכון אחי , אני באמת עובד במפעל טבע ואני מבין בכל התחום הכימי אני לא ממציא משהו שאני לא יודעלא הבנת אותי נכון , אני בא לחזק את הטענה שלך. כמה שזה פשוט ושהם יכולים לפספס ובדוק מפספסים הם בכלל משו וטרינרי.
אני מכיר את טבע צריך להיות שפיץ רציני.
אני מחזיק מכל מילה שאתה אומר.
אני רק אומר מה שראיתי אז, באיזה וידאו שלהם ,ואני ממש לא בקטע של לשווק חומרים. אני לא מתעסק עם זה......
פשוט האבקה יותר זולה ולא קשה להכין בבית את הזריקות...
או לשתות ווינסטרול שעשיתי מאבקה ולא היה לי כח להזריק....
הכל ניתן לזיוף , החומר גלם של טרן קצר מגיע בצבע צהוב והארוך מגיע בצבע כתום , אבל יש ייצרנים שיכולים לזייף טרן אפילו על חומר אחר , פשוט לשנות שמן כמו שמן גזר או אובוליפחהסבבה, אם כבר אתה מבין בזה, הטרן באבקה הוא צהוב , יכול להיות שמזייפים לי אותו? או שזה לא ניתן לזיוף?
זה מה שהתכוונתי , החומר גלם זה האבקהאני מתכוון לאבקה עצמה.
ותודה על ההסבר על השמנים.
אתר שאפשר להזמין בדיקות ? טוב את זה פיספסתי ... אפשר לשתף שוב ?אה איזה חמור אני עכשיו הבנתי. שמע זה מלחיץ אותי עכשיו. מזל שיש את האתר הזה שאמרתה שאפשר להזמין בדיקות, זה מזכיר את שיעורי ביולוגיה.
ליאור אני מחפש בנושא אחר שפתחתי תשובה איך החומרים של וורמודג שרצים פה בארץ?איך אפשר להבדיל בין זיוף לאמיתי?אשמח לתשובה תודהחחח שוב פעם וורמודג׳ זאת חברת ugl זה לא רפואי , צאו מהסרט שהחומרים מיוצרים במפעל , אין דבר כזה מפעל לייצור סטרואידים אנבוליים , אלא מכינים אם כבר במעבדה , וגם זה לא מיוצר במעבדה , זה שיש להם אמפולות זה לא אומר שהם על תקן רפואי . אם היה לכם מושג על יידע של ייצור במפעל אז הייתם יכולים בכלל להגיב פה על ייצור של סטרואידים אנבולים , אני במקרה עובד בזה במפעל טבע ואני מכיר את כל התהליך
לפי דעתי צריך לסמוך על הדילר שלך , לפני כמה שנים נגעתי בוורמודג , היה סבבה לא וואוליאור אני מחפש בנושא אחר שפתחתי תשובה איך החומרים של וורמודג שרצים פה בארץ?איך אפשר להבדיל בין זיוף לאמיתי?אשמח לתשובה תודה