הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ייעוץ

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום רב
אני מבקש תשובות רציניות בבקשה למי שאין לו ידע בנושא שלא יגיד סתם דברים
אז כך הנושא קצת רגיש
לפני שבועיים התחלתי סייקל של טסט במינון 500 מ'ג לשבוע
כרגע אני עובר סדרת בדיקות בלי שום קשר לסייקל והתגלה אצלי מחלת וריקוצלה למי שמבין בעניין והרופא ביקש ממני לעשות בדיקת זרע
עכשיו הפסקתי את הסייקל למטרת הבדיקה אני צריך לחזור למצב הקודם שהיה לי לפני הסייקל כי אני חושב שזה יכול לשבש את תוצאות הבדיקות כי כפי שאתם יודעים זה בדיקת זרע והסייקל מפריע לייצור הטסט הטבעי בגוף עכשיו כרגע כתהליך ראשוני הפסקתי את החומר השאלה האם אני צריך לקחת פרגניל או נולבדקס או משהו דומה יש לי חודשיים להתכונן לבדיקה בזמן הזה אני צריך להחזיר את הגוף למצב הקודם איך אני עושה תזה ? תודה על העזרה מראש

אל תיקח פרגניל מכיוון שאתה כבר לא בסייקל. 17 יום אחרי הזריקה האחרונה שנתת תתחיל לקחת נולבדקס וכלומיד למשך ארבעה שבועות.
אחרי הארבעה שבועות האלה אתה צריך להמתין משהו כמו חודש בשביל לתת לגוף להגיע למצב של הומואסטזיס. במהלך כל התקופה הזאת (pct+ההמתנה של החודש) תעשה בדיקות דם הורמונאליות בשביל לעקוב אחרי קצב ההתאוששות שלך וכל שאר המדדים..
לפי דעתי תוך חודשיים אתה תחזור לעצמך פחות או יותר ותהיה מוכן לבדיקה.
בהצלחה לפי דעתי בגלל הזמן המועט שלך בסייקל יכול להיות שאפילו לא תזדקק לכלומיד ותוכל לקחת רק נולבדקס אבל אני לא בטוח ב-100%.

שלום רב
אני מבקש תשובות רציניות בבקשה למי שאין לו ידע בנושא שלא יגיד סתם דברים
אז כך הנושא קצת רגיש
לפני שבועיים התחלתי סייקל של טסט במינון 500 מ'ג לשבוע
כרגע אני עובר סדרת בדיקות בלי שום קשר לסייקל והתגלה אצלי מחלת וריקוצלה למי שמבין בעניין והרופא ביקש ממני לעשות בדיקת זרע
עכשיו הפסקתי את הסייקל למטרת הבדיקה אני צריך לחזור למצב הקודם שהיה לי לפני הסייקל כי אני חושב שזה יכול לשבש את תוצאות הבדיקות כי כפי שאתם יודעים זה בדיקת זרע והסייקל מפריע לייצור הטסט הטבעי בגוף עכשיו כרגע כתהליך ראשוני הפסקתי את החומר השאלה האם אני צריך לקחת פרגניל או נולבדקס או משהו דומה יש לי חודשיים להתכונן לבדיקה בזמן הזה אני צריך להחזיר את הגוף למצב הקודם איך אני עושה תזה ? תודה על העזרה מראש
אם לפני שבועיים התחלת ובסה"כ הזרקת 3-4x250mg אל תשתמש בכלום.

• פותח/ת השרשור
אם לפני שבועיים התחלת ובסה"כ הזרקת 3-4x250mg אל תשתמש בכלום.
תודה רבה אז כן לקחתי שלוש פעמים במינוים של 250 מ'ג ולפי מה שהבנתי לא צריך לא נולבדקס ולא כלומיד ולא כוריגון עכשיו השאלה העיקרית מתי אני יכול לבצע את בדיקת הזרע לפי בקשת הרופא כלומר מתי הטסט הטבעי יחזור למצב הקודם וימשיך לייצר באופן טבעי כאילו אני רוצה להיות בטוח שהתוצאה של הבדיקה תהיה על בסיס הטסט הטבעי ולא מושפעת מהחומר שלקחתי אגב הזריקה האחרונה הייתה ביום ראשון שעבר כלומר לפני 5 ימים אז מבחינת זמן כמה זמן אני צריך לחכות תודה

תודה רבה אז כן לקחתי שלוש פעמים במינוים של 250 מ'ג ולפי מה שהבנתי לא צריך לא נולבדקס ולא כלומיד ולא כוריגון עכשיו השאלה העיקרית מתי אני יכול לבצע את בדיקת הזרע לפי בקשת הרופא כלומר מתי הטסט הטבעי יחזור למצב הקודם וימשיך לייצר באופן טבעי כאילו אני רוצה להיות בטוח שהתוצאה של הבדיקה תהיה על בסיס הטסט הטבעי ולא מושפעת מהחומר שלקחתי אגב הזריקה האחרונה הייתה ביום ראשון שעבר כלומר לפני 5 ימים אז מבחינת זמן כמה זמן אני צריך לחכות תודה

התשובה כבר ניתנה עבורך, אבל אני חייב להמליץ לך בחום להשתמש בפסיקים, ובנקודה בסוף משפט. זה מוציא את האוויר.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית