הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ממי שסיים קורס מדריכים

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
חברה אני צריך לדעת אנטגוניסטים וסינרגיסטים בתרגילים שונים למישהו יש אתר שיכול לעזור לי?תודה מראש

• פותח/ת השרשור
תודה על האתר אבל ראיתי שיש בו קצת טעויות נגיד סינרגיסט ים בלחיצת כתף,אני לומד בוינגייט חש מצב לאתר אולי אפילו בעברית אם אתה מכיר אמין לקראת מבחן מעשי שישאלו בו שאלות קנזיולןגיה?תודה מרכש

תודה על האתר אבל ראיתי שיש בו קצת טעויות נגיד סינרגיסט ים בלחיצת כתף,אני לומד בוינגייט חש מצב לאתר אולי אפילו בעברית אם אתה מכיר אמין לקראת מבחן מעשי שישאלו בו שאלות קנזיולןגיה?תודה מרכש
אילו טעויות יש בסינרגיסטים?

בלחיצת כתפיים הטרפז האמצעי לא עובד,הטרפז האמצעי אחראי לקירוב שכמות ומה שקורה בלחיצת כתפיים בשלב הקונצנטרי הוא בדיוק ההפך-הרחקת שכמות שלה אחראי סרטוס אנטריור.השרירים שעובדים בלחיצת כתפיים:במפרק הכתף התנועה היא הרחקה אגוניסט-מידל דלטואיד אסיסטנטים-סופרספינטוס ואנטריור דלטואיד(כאשר הלחיצה תבוצע עם משקולות)אנטגוניסט לטיסימוס דורסי,במפרק שכמה ב.חזה התנועה היא הרחקת שכמות סרטוס אנטריור אגוניסט ,אסיסטנטים טרפז עליון ותחתון,אנטגוניסט טרפז אמצעי אשר אחראי לקירוב השכמות,במפרק המרפק התנועה היא פשיטה אגוניסט טרייספס אנטגוניסט-כופפי המרפק(בייספס ברכיאליס ברכיורדיאליס)

אין לי אתר אם אתה רוצה יש לי טבלה עם כל השרירים מי אגוניסט של מי וכל זה שנשארה לי מהלימודים אשלח לך ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות

• פותח/ת השרשור
תודה,תגידי בנוגע לריצת קופר נתנו לנו לרוץ 2.4 קילומטר ולא הצלחתי בזמן שהקציבו והם רוצים שני יעשה מועד ב אז אמרתי למנהלת בשלוחה שיש לי בעיה רפואית(בעיה בברך) מוצדקת שמונעת ממני לרוץ,היא מרה לי שכי לא הצהרתי על זה בתחילת הקורס אז בעיה שלי(בראיון אישי בהתחלה) אם אני בכל זאת מביא פטור מרופא יש מצב שהם יכולים להחליט שלא לקבל או שהם חייבים לקבל פטור ?

אותי בקורס לימדו לשאול 3 שאלות ועל ידי כך אפשר להבין מי אגוניסט מי סנרגיסט ומי אנטגוניסט .

לדוגמא:1בתרגיל הרחקה בכתף:מהי התנועה שכוח המשיכה /משקולות רוצים לעשות בזרוע? הקרבה

2 מהי התנועה ההפוכה ? הרחקה

3 איזה שרירים עושים הרחקה? ....................................

לגבי התנועות מי עושה מה ---

http://www.exrx.net/Lists/Directory.html

• פותח/ת השרשור
הקציבו 12 דקות אבל לא יודע אם זה באמת משנה אם אני לא יכול לרוץ
רצוף חמש דקות,במידה ואני מביא אישור רפואי פטור מריצות הם יכולים לעשות בעיות עם זה כי לא הצהרתי על בעיות רפואיות בתחילת הקורס??(בראיון אישי?)או שחובה עליהם לקבל סמכות רפואית ופשוט לכתוב פטור ? @Moshe @Tom

בלחיצת כתפיים הטרפז האמצעי לא עובד,הטרפז האמצעי אחראי לקירוב שכמות ומה שקורה בלחיצת כתפיים בשלב הקונצנטרי הוא בדיוק ההפך-הרחקת שכמות שלה אחראי סרטוס אנטריור.השרירים שעובדים בלחיצת כתפיים:במפרק הכתף התנועה היא הרחקה אגוניסט-מידל דלטואיד אסיסטנטים-סופרספינטוס ואנטריור דלטואיד(כאשר הלחיצה תבוצע עם משקולות)אנטגוניסט לטיסימוס דורסי,במפרק שכמה ב.חזה התנועה היא הרחקת שכמות סרטוס אנטריור אגוניסט ,אסיסטנטים טרפז עליון ותחתון,אנטגוניסט טרפז אמצעי אשר אחראי לקירוב השכמות,במפרק המרפק התנועה היא פשיטה אגוניסט טרייספס אנטגוניסט-כופפי המרפק(בייספס ברכיאליס ברכיורדיאליס)
אתה גם מעביר קורסים ביפנית במקרה ?

הקציבו 12 דקות אבל לא יודע אם זה באמת משנה אם אני לא יכול לרוץ
רצוף חמש דקות,במידה ואני מביא אישור רפואי פטור מריצות הם יכולים לעשות בעיות עם זה כי לא הצהרתי על בעיות רפואיות בתחילת הקורס??(בראיון אישי?)או שחובה עליהם לקבל סמכות רפואית ופשוט לכתוב פטור ? @Moshe @Tom
בתור מה אתה שואל אותי?...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית