הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ה-NFL חוזרת! (נושא מתעדכן?)

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
ראסל וילסון הוא קצת כמו טום בריידי לדעתי. במובן של...הוא לא מרשים במיוחד, הוא פשוט מוקף בשחקנים מאוד מאוד איכותיים. הפטס שזכו בסופרבולים היו נהדרים.

אממממממ לא לא בטוח. הוא דווקא שיחק יפה עונה שעברה אבל שוב, לא יודע כמה הוא יכול לסחוב את הסגנון הזה

• פותח/ת השרשור
ברוך השם
10500390_10152672415493605_8678972953981966338_n.jpg

לאק עם משחק גדול (ראיתי רק סטט׳) בכל מקרה אל תזלזל בnfl כל משחק ׳נחשב׳

בסוף סיאטל נצחו, אין פשוט אי אפשר לנצח את לי(נ)ץ' RB כזה פשוט עושה לק.ב את החיים הכי קלים בעולם , למרות שאין מה לדבר ראסל ווילסון משחק מצויין.

ופילי, פשוט מדהים והזוי

בחיים שלי לא ראיתי כזאת תופעה, ההגנה פשוט מפחדת לתקל אותו ואם הוא מגיע לאיזור הקורנרים\סייפטי בכלל הוא מרגיש כאילו מלטפים אותו שם ופשוט דורס אותם.

אין ספק שסיאטל ממשיכים באותו הקו של העונה שעברה. בהחלט רואים שדנבר עבדו על ההגנה שלהם בפוסט סיזן.
המשחק של וושינגטון נגד פילי היה נהדר. לדעתי וושינגטון הרוויחו מהפציעה של RG3. הק"ב ששיחק אתמול היה מצויין.
אם פילי לא יתנו הגנה נורמלית לפולס, אני לא רואה אותו מסיים את העונה שלם...

אין ספק שסיאטל ממשיכים באותו הקו של העונה שעברה. בהחלט רואים שדנבר עבדו על ההגנה שלהם בפוסט סיזן.
המשחק של וושינגטון נגד פילי היה נהדר. לדעתי וושינגטון הרוויחו מהפציעה של RG3. הק"ב ששיחק אתמול היה מצויין.
אם פילי לא יתנו הגנה נורמלית לפולס, אני לא רואה אותו מסיים את העונה שלם...
RG3 סיים את הקריירה לדעתי

כן, או בדרך לשם.
פציעה שנייה, רצינית, בקריירה הקצרה שלו בNFL. חבל..
אבל לך תדע.

היחידי שעשה קאמבק כמו שצריך מצולבת זה פטרסון. עכשיו אני יודע מה זה צולבת - בNFL בסגנון משחק שלו אין לו סיכוי לשחק כמו בקולג' (או עד הפציעה שלו) יש המון פחד פסיכולוגי וכו'. עדיף לו כבר שייתבע את הביטוח יקבל 20 מליון דולר וילך לשבת בבית ולשתות קוקטיילים בשביל מה הוא צריך את זה

• פותח/ת השרשור
איפה מילה טובה על הגנת הברזל של האריות אמש נגד הגרין ביי?

• פותח/ת השרשור
מזפזפ בין קרוליינה-רייבנס 21-7 לברס-פאקרס 21-17
הפאקרס מפתיעים יחסית

וגולת הכותרת,האריות שלי מובילים 17-3 על הג'טס

@Vosegus @Crossfiter @WhiteOwl

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית