עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם הולכים להיאנס מול הברונקוס.לול בקושי ניצחתם את הרייבנס, תתבייש.
כוסעמק.
אתה סומך על בליצ'ק שימצא עוד חורים בחוקים של הNFL?אתם הולכים להיאנס מול הברונקוס.
ירדנו מהשיא שלנו לקראת הפלייאוף, אבל אני סומך על בליצ'יק ובריידי שידאגו שכולם יתאפסו לפני הגמר והסופרבול. זו ההזדמנות האחרונה שלהם (כנראה) לחזור עם טבעת והם יעשו הכל כדי לחזור עם אחת. משחק גמר מול קבוצה שהם ניצחו עם בהפרש של 20+ (הקולטס אמא שלכם זונה או הברונקוס) זו הזדמנות מעולה להתאפס.
בליצ'יק = אלוהים. רשמת בעצמך שהוא אחד המאמנים הטובים בהיסטוריה פה באשכול.אתה סומך על בליצ'ק שימצא עוד חורים בחוקים של הNFL?
אתה רומז על בעיות שיפוט או רק התמוטטות?המהלך עם אדלמן היה מטורף
ומה שקרה לרייבנס..די מזכיר את האריות מול הקאובויז,ביזיון.
התפרקותאתה רומז על בעיות שיפוט או רק התמוטטות?
לך זדיין. שבוע הבא תספר לי איך זה לקבל מגרונק, בריידי ובליצ'יק בתחת טוב?בוקר טוב.
אתה ישן בעמידה מתוק שלי.לך זדיין. שבוע הבא תספר לי איך זה לקבל מגרונק, בריידי ובליצ'יק בתחת טוב?
כן. תשמע זאת תחילת עונה, לדעתי לתחילת עונה הוא נראה סבבה לגמרי אני גם חושב שבסוף ייתחבר לו והוא יהיה הק.ב הכי טוב בNFL בשלב מסויים של הקריירה
ביל בליצ'יט יש רק אחד.לאק נהדר, אני נהנה לראות את המשחקים של הקולטס רק בגללו, קוורטרבק עם עתיד מזהיר. רק חבל שבריידי יש רק אחד 😛
רק מזל שבריידי יש רק אחד
אבל יש לו גם ימים שהוא משחק כמו אנדרו-אנ-לאק..ראיתי, אבל בכללי לאק שחקן נהדר כל משחק, פעם ב...
הוא עדיין צעיר. לשחקנים ותיקים כמו בריידי ומאנינג יש ניסיון, שמאוד משפיע על הרמה לאורך זמן. בריידי ומאנינג כמעט ולא נותנים משחקים חלשים, יש להם משחקים מטורפים או משחקים טובים בדרך כלל. הוא ישמור על אחידות כשהוא יתבגר ויצבור ניסיון, אני בטוח בזה.אבל יש לו גם ימים שהוא משחק כמו אנדרו-אנ-לאק..