הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל להתחיל סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה אני שוקל להתחיל סייקל מאסה, הנתונים: 81 ק"ג, 1.73, 14% פחות או יותר.
אני צריך עזרה והקטע הזה חדש לי, קראתי המון את הנעוצים ואני ארשום את מה שהבנתי ובעזרתכם נתקן ונשפץ.
(אני לא ארשום לפי המונחים של ED, וכל זה על מנת שלא אצור לעצמי בלבול ולראות שהבנתי נכון כי זה לא משחק הנושא הזה..)
טוב אז ככה:
טסט אננטט 250 מ"ג, מחלק את זה לפעמיים בשבוע (125 מ"ג פעמיים בשבוע), למשך 12 שבועות.
HCG: בנעוץ רשום להתחיל מיד עם תחילת הסייקל אבל אחרי כמה שורות רשום להתחיל מהשבוע השני אז זה קצת בלבל אותי,
עכשיו פה יש לי חור קטן מה לקחת פרגניל או כוריגון וכמה מ"ג אני אמור לקחת בשבוע? והאם לפצל?
בשבוע ה14 להתחיל את ה PCT שפה אני לוקח טמוקסיפן ואמרו לי שגם צריך כלומיד האם זה נכון?
גם ב PCT לא הבנתי כמה מ"ג טמוקסיפן(טבליות או נוזל?) אני אמור לקחת וכמה לפצל במשך השבוע. בנעוץ רשום 40/40/20/20 ולא כל כך הבנתי מה זה אומר.

עכשיו לחלק המעשי של הסייקל (שוב למנוע אי הבנות בכל זאת מדובר פה בבריאות)
מחטאים את אזור הזריקה עם צמר גפן ואלכוהול (אזור הישבן)
מחטאים עם צמר גפן ואלכוהול את הגומי של הויאל.
שואבים עם מחט 21G ועם מחט 23\25G מזריקים.

עכשיו עם הכנת ה HCG קצת הסתבכתי בהוראות עם כל נושא המים והקטע שזה צריך להיות במקרר אני אשמח אם מישהו ינסה להסביר את זה קצת יותר ברור.

טוב אז ככה אני שוקל להתחיל סייקל מאסה, הנתונים: 81 ק"ג, 1.73, 14% פחות או יותר.
אני צריך עזרה והקטע הזה חדש לי, קראתי המון את הנעוצים ואני ארשום את מה שהבנתי ובעזרתכם נתקן ונשפץ.
(אני לא ארשום לפי המונחים של ED, וכל זה על מנת שלא אצור לעצמי בלבול ולראות שהבנתי נכון כי זה לא משחק הנושא הזה..)
טוב אז ככה:
טסט אננטט 250 מ"ג, מחלק את זה לפעמיים בשבוע (125 מ"ג פעמיים בשבוע), למשך 12 שבועות.
HCG: בנעוץ רשום להתחיל מיד עם תחילת הסייקל אבל אחרי כמה שורות רשום להתחיל מהשבוע השני אז זה קצת בלבל אותי,
עכשיו פה יש לי חור קטן מה לקחת פרגניל או כוריגון וכמה מ"ג אני אמור לקחת בשבוע? והאם לפצל?
בשבוע ה14 להתחיל את ה PCT שפה אני לוקח טמוקסיפן ואמרו לי שגם צריך כלומיד האם זה נכון?
גם ב PCT לא הבנתי כמה מ"ג טמוקסיפן(טבליות או נוזל?) אני אמור לקחת וכמה לפצל במשך השבוע. בנעוץ רשום 40/40/20/20 ולא כל כך הבנתי מה זה אומר.

עכשיו לחלק המעשי של הסייקל (שוב למנוע אי הבנות בכל זאת מדובר פה בבריאות)
מחטאים את אזור הזריקה עם צמר גפן ואלכוהול (אזור הישבן)
מחטאים עם צמר גפן ואלכוהול את הגומי של הויאל.
שואבים עם מחט 21G ועם מחט 23\25G מזריקים.

עכשיו עם הכנת ה HCG קצת הסתבכתי בהוראות עם כל נושא המים והקטע שזה צריך להיות במקרר אני אשמח אם מישהו ינסה להסביר את זה קצת יותר ברור.
לדעתי טסט קח במינון של 500 בשבוע תחלק תזה לשתי זריקות כל 3 וחצי ימים למשל יום ראשון ויום רביעי ותעשה 10 שבועות בהתחלה לא צריך 12 תראה איך הגוף שלך יגיב זה סייקל ראשון זה אחד
שתיים לגבי הטמוקספין יש כאלה לוקחים טמוקספין וכלומיד וביחד ויש כאלה שלוקחים אחד מהם זה השיקול שלך לפי דעתי לא צריך את שניהם זה שיקול דעת שלך בסוף ובקשר למינון קח 40402020 זאת אומרת בשבועיים הראשונים אתה לוקח מינון 40 מ'ג ביום ובשבועיים האחרונים 20 מ'ג ביום
כוריגון ופרגניל זה אותו חומר תתחיל משבוע שני בסייקל וקח במשך כל הסייקל במינונים נמוכים עד סוף סייקל
בהזרקה אתה מחטא את האמפולה שאתה מזריק ממנה וגם את המחט וגם את מקום ההזרקה תשאב במחט ותחליף אותו ותזריק במחט אחר כמובן אחרי חיטוי בקשר למחטים אני הזרקתי עם 21 ושאבתי עם 21 גם זה לא כזה משנה לפני דעתי
אני מקווה שעזרתי בהצלחה בנעוצים רשום הכל איך להכין את הפרגניל תעבור עליהם

• פותח/ת השרשור
אני לוקח טמוקסיפן כל יום? אמרת בהתחלה 40 בשבועיים הראשונים ו20 שבועייפ האחרונים זה אומר לכל יום?
בקשר לכוריגון מה הכוונה מינונים נמוכים? כל יום? כמה פעמים בשבוע?
קראתי איך להכין את הפרגניל אבל זה קצת מסבך לא הבנתי את הקטע עם המים, וזה גם חייב להיות במקרר?

אני לוקח טמוקסיפן כל יום? אמרת בהתחלה 40 בשבועיים הראשונים ו20 שבועייפ האחרונים זה אומר לכל יום?
קראתי איך להכין את הפרגניל אבל זה קצת מסבך לא הבנתי את הקטע עם המים, וזה גם חייב להיות במקרר?
בקשר לכוריגון אתה מתחיל לקחת משבוע שני בסייקל מינון של 200 iu יום כן יום לא ומרגע שאתה קונה אותו אתה שם במקרר חייב להיות במקרר כל הזמן אחרת זה מתקלקל
טמוקספין אתה לוקח מינון 40 מ'ג כל יום בשבועיים הראשונים ובאחרונים 20 מ'ג
בקשר להכנה אני יודע שזה די מסובך מה שכן אל תכין עם המים שקנית תקנה מבית מרקחת את המים הבקטריסיטים האלה או לא יודע איך זה נקרא ותכין איתם לפי מה שאני זוכר זה מחזיק מעמד חודשיים ואז אתה מכין ומזריק כל פעם קצת

בקשר לכוריגון אתה מתחיל לקחת משבוע שני בסייקל מינון של 200 iu יום כן יום לא ומרגע שאתה קונה אותו אתה שם במקרר חייב להיות במקרר כל הזמן אחרת זה מתקלקל
טמוקספין אתה לוקח מינון 40 מ'ג כל יום בשבועיים הראשונים ובאחרונים 20 מ'ג
בקשר להכנה אני יודע שזה די מסובך מה שכן אל תכין עם המים שקנית תקנה מבית מרקחת את המים הבקטריסיטים האלה או לא יודע איך זה נקרא ותכין איתם לפי מה שאני זוכר זה מחזיק מעמד חודשיים ואז אתה מכין ומזריק כל פעם קצת
HCG הזרק פעמיים בשבוע 250IU או פעם אחת 500IU החל מסוף השבוע השני.
ישנו מדריך להכנת פרגניל בנעוץ הראשון (על שמי).

HCG הזרק פעמיים בשבוע 250IU או פעם אחת 500IU החל מסוף השבוע השני.
ישנו מדריך להכנת פרגניל בנעוץ הראשון (על שמי).

האם פרגניל יש תאריך תפוגה קצר?
זאת אומרת שאם הכנתי אותו עכשיו, אחרי חודש במקרר עם שימוש של 250IU פעמיים בשבוע אחרי הזרקת הטסט' הוא כבר לא יעבוד טוב ואצטרך להכין אחד חדש,?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית