הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Eric Lilliebridge 400kg/881lbs x 4 Raw Squat w/ wraps PR

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
זה אומר שבזמן שהוא יעשה את הסקוואט הוא יהיה בקטגוריה של 125, לא שהמשקל שלו באמת יהיה 125.
אבל אפטרמט׳ אמר שלפני שנה הוא היה בעד 125

גם אז זה אומר שהוא היה בעד 125 ולא שקל 125 יותר נכון אופיר אמר שהיה בעד 125
ואפטרמט׳ ציין שכיום שוקל 136

זה לא כל כך משנה כמה הוא שוקל ביום יום. זה משנה על איזו קטגוריית משקל הוא ייתחרה והשיאים שהוא יעשה תחת הקטגוריה הזאת.

אבל אפטרמט׳ אמר שלפני שנה הוא היה בעד 125

גם אז זה אומר שהוא היה בעד 125 ולא שקל 125 יותר נכון אופיר אמר שהיה בעד 125
ואפטרמט׳ ציין שכיום שוקל 136
מטעמו של אריק נמסר: "עשיתי עכשיו סקווט של 400 קג ל- 4 חזרות. מה אתם עושים? מתווכחים כמה אני שוקל.."

וואלה, הייתי בטוח שהשקילה לתחרות מתרחשת סמוך מאוד לתחרות (ממה שקראתי פה בפורום זה קורה יום-יומיים לפני).
איך זה עובד בתחרויות שהוא מתחרה בהן?

@RussianHotGirl

וואלה, הייתי בטוח שהשקילה לתחרות מתרחשת סמוך מאוד לתחרות (ממה שקראתי פה בפורום זה קורה יום-יומיים לפני).
@RussianHotGirl

כן, זה די עצוב העסק הזה עם השקילה. יום יומיים לפני זה המון זמן.

איך זה עובד בתחרויות שהוא מתחרה בהן?

@RussianHotGirl

כן, זה די עצוב העסק הזה עם השקילה. יום יומיים לפני זה המון זמן.

בחלק מהאיגודים ישנה שקילה מוקדמת שמתרחשת כ24 שעות לפני התחרות.
בIPF למשל השקילה מתרחשת ביום התחרות עצמה כמעט כמו כל ספורט אולימפי שאני מכיר

אני גם לא אוהב את החיתוך, למרות שאני יחסית טוב בזה ומצליח לרדת יפה. אני לא חושב שזה מעשה ספורטיבי וקצת מיותר להתעסק בזה. אבל כמו שאני תמיד חופר - זה הספורט, אלו החוקים, אתה עושה מה שצריך לעשות על מנת להיות הכי טוב שאתה יכול להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית