הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסטרון ואפיסטן

אלי132

משתמש מתחיל
64
11
נק' מוניטין:
11
64
11
אהלן רציתי לבצע בהתחלה סייקל של פרופ מסטרון ואפיסטן
חשבתי לוותר על הטסט כדי לא להתנפל יותר מדי
המטרה היא חיטוב ונטו כח
מה חושבים ?
סייקל שני אגב תודה

אהלן רציתי לבצע בהתחלה סייקל של פרופ מסטרון ואפיסטן
חשבתי לוותר על הטסט כדי לא להתנפל יותר מדי
המטרה היא חיטוב ונטו כח
מה חושבים ?
סייקל שני אגב תודה
מסטרון ואפיסטן לא מתאימים לכח. הסיבה היחידה שהם נוחים לחיטוב היא היותם יבשים.
באופן כללי, אני לא ממליץ לנסות להיות לא שיגרתי במטרה להשיג תוצאות טובות יותר. בדרך כלל זה לא עובד. טסט לצורך העניין הוא המרכיב החשוב ביותר בכל סייקל, המאוזן ביותר ובעצם חסר תחליף.

תודה על התשובות
תום על איזה חומרים הי ית ממליץ למטרת כח ?
קיימים הרבה מאוד חומרים מעולים למטרת כח, מתוך האוראליים: אנדרול, דיבול, מטילסטנבולון, סופרדרול והלוטסטין בולטים, כשלמעט השניים הראשונים כולם חומרים יבשים למדי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה תום
היית מציע להחליף את המסטרון ?הבנתי שטרן מצויין אבל ניראה שיש יותר מדי תופעות לוואי
כרגע סגור על הפרופ אפיסטן ומסטרון יש לי בבית פשוט אבל השאלה מה להוסיף לטסט

הבנתי תודה תום
היית מציע להחליף את המסטרון ?הבנתי שטרן מצויין אבל ניראה שיש יותר מדי תופעות לוואי
כרגע סגור על הפרופ אפיסטן ומסטרון יש לי בבית פשוט אבל השאלה מה להוסיף לטסט
אין בעיה להישאר עם סייקל כזה. הוא טוב מאוד לחיטוב, בייחוד בא"ש נמוך (נניח מתחת ל-10%). לגבי כח, מגובר בסוגייה אחרת. אין טעם לצפות ממסטרון ומאפיסטן להצטיין בתוספת כח. מעבר לכך, הסיבות העיקריות שאפיסטן מועדף לחיטוב הוא שהוא עדין יחסית על הכבד כשגם כך מדובר בגירעון קלורי והוא יבש. סביר בהחלט שהרבה יותר שריר ישמר בחיטוב תוך שימוש בסופרדרול למשל, כמו גם הרבה יותר עלייה בכח אך המחיר כמובן ידוע.
באופן דומה במקצת, ברור שטרן יעניק הרבה יותר רווחים בסייקל חיטוב מאשר מסטרון ושוב, המחיר...

• פותח/ת השרשור
תופעות לוואי של הטרן ממש בלתי נסבלות ?
בהתחלה הדילר הציע מסטרון פרופ וטרן אצטט בטענה שטרן הולך ממש טוב עם מסטרון ומשתלב מצויין.יש משהו בזה?
לאיזה תופעות לוואי אני יכול לצפות בסייקל שכזה בדגש על הטרן?

תופעות לוואי של הטרן ממש בלתי נסבלות ?
בהתחלה הדילר הציע מסטרון פרופ וטרן אצטט בטענה שטרן הולך ממש טוב עם מסטרון ומשתלב מצויין.יש משהו בזה?
לאיזה תופעות לוואי אני יכול לצפות בסייקל שכזה בדגש על הטרן?
טרן הוא חומר מדהים אבל קשה ביותר בכל הקשור לתופעות הלוואי והקושי בהתאוששות. עיקר תופעות הלוואי הן הזעות ליליות, מצבי רוח (רייג') וכמובן עלייה חדה בלחץ הדם. הקושי בהתאוששות קשור בהיקשרות החזקה לרצפטור וההשבתה העוצמתית והמאוד מהירה.
ממליץ לקרא סקירה על החומר בנעוצים.

• פותח/ת השרשור
קראתי ולא פעם .בהתחלה גם הטסט לא עשה לי טוב ואפילו קצת הזיות ועבר אחרי שבוע
פיסיטי נשאר כרגיל עם טרן?

טרן אצטט טוב לחיטוב, ודרך אגב הזעות בלילה זאת אומרת לישון בלי שמיכה עם מזגן ומאוורר רק בוקסר ושהסדין רטוב מזיעה בבוקר אחרי הכל, הארובי נפגע קשות מזל שטום אמר לי על האספירין בסייקל, והעצבים כל עוד הם לא במצבי קיצון, אפשר לשלוט, אני פשוט ברחתי מתי שניסו לעצבן אותי בכוונה(אל תשאלו מה היה).
חוץ מזה הרגשה של אליל. אני יחטב לפני התחרות עם טרן שנה הבאה.

כן אלי, אתה עושה hcg במהלך הסייקל אחרי שבוע שני (חובה, אלה אם כן אתה מטורף).
רצוי טריפטורלין 100mcg מבית מרקחת בלבד אחרי הסייקל, הוא יותר רגיש מהורמון גדילה.
אין בעיה בסייקל טרן לעשות טריפטורלין כי זה שיתוק בטוח של הhpta. סייקלים חלשים הוא יכול לגרום לשיתוק....
בשבוע השלישי כבר התוצאות הזויות.
צדקתי בכל מה שאמרתי? אני יצא מהפורום הזה דוקטור.

• פותח/ת השרשור
חח תודה רבה דוקטור
תגיד לגבי מינונים של טסט מסטרון וטרן ?לכמה זמן למשוך ?
הטרן פוגע בסבולת לב ריאה? אפשר תשובה ?תום ?

אל תעשה אותו סייקל שני. אבל אם אתה רוצה המינון כזה.
טרן אצטט 50-75
טסט פרופ 50 ביום
חוסם פרולקטין
יש שעושים גם 50 מסטרון כל יום.
הוא מכביד מאוד , אני עשיתי מסה, שמרתי על אירובי כדי לצמצם את הפגיעה.
אספירין לפני ארובי יעזור. כך טום אמר לי.

חח תודה רבה דוקטור
תגיד לגבי מינונים של טסט מסטרון וטרן ?לכמה זמן למשוך ?
הטרן פוגע בסבולת לב ריאה? אפשר תשובה ?תום ?
בוודאי שטרן פוגע בסיבולת לב-ריאה.
טרן אצטט לא הייתי מושך מעבר ל-6שבועות וארוך ל-8 ובכל אופן לא הייתי מתקרב אליו בסייקל שני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית