הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון אחרי השתלת שיער

shlom8777

משתמש מתחיל
28
5
נק' מוניטין:
1
28
5
שאלה קטנה בבקשה –

אני אחרי השתלת שיער (לא בזמן קליטת הזקיקים – אחרי 6 חודשים שזה זמן שהזקיקים נקלטו בוודאות).

אני משלב סייקל של טסט עם כדור וינסטרול (50 מ״ג) ביום בנוסף לשתי זריקות מסטרון (ארוך; יום שני וחמישי).

השאלה שלי היא כזו: האם שילוב של מסטרון ו-וינסטרול יחד (ובמינונים שהזכרתי, שלדעתי לא נחשבים גבוהים במיוחד) יכול לגרום לנזק לזקיקים/לשיער הקיים? לשיער החדש?
אם כן, האם הנזק בלתי הפיך או שאחרי הניקוי ב-PCT השיער חוזר לקדמותו?

הנושא הזה ממש חשוב לי, ואני ממש אשמח לשמוע תשובה מקצועית מכם.

תודה רבה על הכל.

שאלה קטנה בבקשה –

אני אחרי השתלת שיער (לא בזמן קליטת הזקיקים – אחרי 6 חודשים שזה זמן שהזקיקים נקלטו בוודאות).

אני משלב סייקל של טסט עם כדור וינסטרול (50 מ״ג) ביום בנוסף לשתי זריקות מסטרון (ארוך; יום שני וחמישי).

השאלה שלי היא כזו: האם שילוב של מסטרון ו-וינסטרול יחד (ובמינונים שהזכרתי, שלדעתי לא נחשבים גבוהים במיוחד) יכול לגרום לנזק לזקיקים/לשיער הקיים? לשיער החדש?
אם כן, האם הנזק בלתי הפיך או שאחרי הניקוי ב-PCT השיער חוזר לקדמותו?

הנושא הזה ממש חשוב לי, ואני ממש אשמח לשמוע תשובה מקצועית מכם.

תודה רבה על הכל.
אתה כתבת מינון רק של הוינסטרול...

דבר ראשון, תפסיק להשתמש במילה ניקוי... אתה לא מנקה שום דבר. וזה נשמע ילדותי.
דבר שני, וויני ומאסטרון הם אולי הסטרואידים הכי גרועים לשיער שאפשר לקחת ועוד לקחת אותם ביחד, נשמע לי כמו מתכון לגילוח השיער בלי מכונה. כמו כן 500 מג מאסטרון זה מינון גבוה מאוד. וויני עוד יחסית מינון בינוני. לא חכם לקחת שתי נגזרות dht.
דבר שלישי, זקיקי השיער המושתל לא ייפגע. אין להם קשר לרצפטורים האנדרוגנים. הנזק לשאר זקיקי השיער הוא בלתי הפיך או לקחת כרטיס נוסף לטורקיה.
דבר רביעי, מה הקשר pct לשיער ? Pct זה לשיקום הציר. אם אתה לא יודע את זה, אז הייתי מפסיק את הסייקל כאן ועכשיו בלי קשר לשיער. אין לך מושג מה אתה עושה.

נערך לאחרונה:
כתבתי שתי זריקות מסטרון ארוך, כלומר 250 ביום שני ו-250 ביום חמישי.. 500 שבועי
אוקיי כתבת שתי זריקות ו?
זה לא אומר כלום. אתה יכול לעשות שתי זריקות אבל במינונים נמוכים יותר. לא אמורים לדעת לבד כמה אתה לוקח.

מסטרון ו וינסטרול יוצאי נגזרת dht במקרה ויש לך רגישות לdht גבוה במובן של נשירת שיער אז כן זה יכול לגרום לך לקרחת..
הנושא הזה גנטי ולא יותר מזה.
אתה יכול לקחת פיני או כל אלפה 5 אינהיבידר בשביל לטפל בזה אבל צריך לקחת בחשבון את התופעות לוואי של התרופות האלה..
דבר אחד יכול להגיד לך אם השיער חשוב לך אין לך מה לשחק עם נגזרות dht עדיף נור 19 קח בחשבון שגם טסט מעביר את עצמו ל dht.

תעשה בדיקת דם במעבדה פרטית לdht ולפי זה תדע כמה לקחת מהתרופות אלפה 5 אינהיבידור.

אני אישית אם השיער היה חשוב לי המקסימום שהייתי מריץ זה טסט דקה ומוסיף פיני במקרה ואין לי תופעות לוואי ממנו.
פיני זה finasteride

האמת אני גם מתכנן השתלה (איזור מפרצים קדמת הראש התחיל להידלל לי...) בדרכ הסייקלים שלי זה טרן/dhb אוראלי כלשהו והבסיס טסט..

האמת אני גם מתכנן השתלה (איזור מפרצים קדמת הראש התחיל להידלל לי...) בדרכ הסייקלים שלי זה טרן/dhb אוראלי כלשהו והבסיס טסט..
dhb, כמו להזריק שברי זכוכית אנאבולים,גם ב100 מג למיל זה פאקינג כואב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית