הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לחדר כושר באוירה שונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לכולם.
אנחנו כמה חברה מאמנים/מתאמנים בתחום הכושר שנפתחה לנו הזדמנות לקבל חדר (40-50מ"ר) במתנס קהילתי ולהקים בו מיני חדר כושר,החדר כושר צריך להיות מספק עבור כל התושבים באזור ולכן רוב האנשים לא יסתפקו רק במתקנים הקשורים לתרגילים מורכבים.
חשבתי להתיעץ איתכם לגבי אביזרים/ציוד פונ' לא שיגרתי שלדעתכם יהיה מענין עבור אדם מהשורה למצוא בחד"כ החל מדברים מוכרים כמו קטלבלס' ואולי דברים פחות מוכרים כמו BATTLE ROPES.

לאיזה אדם מהשורה יש צורך בקטלבס?

לדעתי הבסיס לחדר כושר הוא:

בנץ פרס
מוטות אולימפיים
פלטות
ספה עם שיפועים
דאמבלים
והמתקן הזה שעושים איתו קרוס אובר/pushdown וכו.

כמובן הליכון/אופניים

• פותח/ת השרשור
לאיזה אדם מהשורה יש צורך בקטלבס?

לדעתי הבסיס לחדר כושר הוא:

בנץ פרס
מוטות אולימפיים
פלטות
ספה עם שיפועים
דאמבלים
והמתקן הזה שעושים איתו קרוס אובר/pushdown וכו.

כמובן הליכון/אופניים
ניסתי לחשוב על ציוד שהוא פחות שיגרתי ועדין מאד שימושי וכמובן,זול יחסית.
אז קטלבלס הם מאד שימושיים ונראים מגניבים.לדעתי.

אם יש לכם מקום לא גדול אז לדעתי תביאו קודם כל ציוד שגרתי, כמו מה שרון אמר, ואחר כך תחשבו על דברים מקוריים/לא שגרתיים

• פותח/ת השרשור
אם יש לכם מקום לא גדול אז לדעתי תביאו קודם כל ציוד שגרתי, כמו מה שרון אמר, ואחר כך תחשבו על דברים מקוריים/לא שגרתיים[/QUOTEיש שני מקומות פוטנציאלים:אחד 16מ"ר שבו כנראה נעשה אימון תחנות והשני 50מ"ר שבו חשבנו לעשות משהו יותר..קהילתי.
הכיוון הוא כבר יותר לפתוח את המקומות האלה כשירות לאנשי הישוב/שכונה.כעסק עצמאי.
אז נניח שקלנו מלבד הליכונים ושאר מכשירים אירובים(אולי מהשכרה)גם להוסיף מכשיר גלדיאטור-מולטי טריינר.

אם אתה צריך לקנות ציוד אז תגיד לי, יש לי מישהו טוב ואמין להביא לך.

משהו שמאוד תופס עכשיו זה כל ה-TRX הזה.
אני חושב שאפשר להתקין הרבה כאלה על הקיר. אם מזיזים את המתקנים או משהו, זה מאפשר לך לעשות גם חוג TRX.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית