הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מי שבחיטוב

כי בדרך כלל גברים עם קוביות מגיעים במשקל של 60 קילו וזה מתאים לנער ולא לגבר, אין הרבה גברים 80+ קילו עם קוביות, אני לא מתרברב אבל כמות ההצעות המגונות שאני מקבל מנשים וחיי המין שלי עלו פלאים בשנים שבהן אני מתאמן לעומת השנים שהייתי בחור מלא ו"רגיל".

זה רק אני או שהשמאלי ממש דומה ליצחק ?
לא יודעת לאיזה שמאלי התכוונת אבל יצחק יש רק אחד!
ורק בגלל הרחמנות שלי לא נתתי לך מוניטין שלילי על הטעות הזו ☝️

זה רק אני או שהשמאלי ממש דומה ליצחק ?
@nlr666
1409746764633_Image_galleryImage_Royalty_Free_Stock_Photog.JPG

זה?

כי בדרך כלל גברים עם קוביות מגיעים במשקל של 60 קילו וזה מתאים לנער ולא לגבר, אין הרבה גברים 80+ קילו עם קוביות, אני לא מתרברב אבל כמות ההצעות המגונות שאני מקבל מנשים וחיי המין שלי עלו פלאים בשנים שבהן אני מתאמן לעומת השנים שהייתי בחור מלא ו"רגיל".
מנסיון העבר שלי זה נכון גם אם אתה גדול ולא חטוב בטירוף( אבל לא שמן).

אבל בסך הכל יש גם קצת צדק במה שהיא אומרת שם, להרבה נשים יש בעיה עם דימוי וביטחון עצמי וזה גורם להן להתחיל פחות עם 'דוגמנים'.

קראתי לא מזמן מאמר מאיזה אתר הכרויות בחו"ל שהגיע למסקנה שדווקא גברים עם תמונות פרופיל שקיבלו דירוג טוב מאוד אבל לא מושלם קיבלו את הכי הרבה פניות. גם כאלה עם דירוג כמעט מושלם קיבלו הרבה פניות אבל פחות.

מנסיון העבר שלי זה נכון גם אם אתה גדול ולא חטוב בטירוף( אבל לא שמן).

אבל בסך הכל יש גם קצת צדק במה שהיא אומרת שם, להרבה נשים יש בעיה עם דימוי וביטחון עצמי וזה גורם להן להתחיל פחות עם 'דוגמנים'.

קראתי לא מזמן מאמר מאיזה אתר הכרויות בחו"ל שהגיע למסקנה שדווקא גברים עם תמונות פרופיל שקיבלו דירוג טוב מאוד אבל לא מושלם קיבלו את הכי הרבה פניות. גם כאלה עם דירוג כמעט מושלם קיבלו הרבה פניות אבל פחות.
אז בגלל זה אין לי התאמות בטינדר? 🤣

אני צריך לנסות לשים תמונה מפעם כשהייתי יותר מלא זה לא הגיוני שגבר שנראה טוב יתחיל עם מישהי והיא לא תזרום "רק" כי הוא נראה יותר מידי טוב... (בחיים האמיתים)

מדובר על מי שיש להן ביטחון לפנות אליו, הפוך זה לא עובד ככה. ברור שאם אתה תתחיל איתה ואתה נראה מושלם היא תקפוץ עליך...

מדובר על מי שיש להן ביטחון לפנות אליו, הפוך זה לא עובד ככה. ברור שאם אתה תתחיל איתה ואתה נראה מושלם היא תקפוץ עליך...
כבר אמרו פה.. הן יחשבו שאתה סטוציונר בגלל זה.. מישהי מוכנה לאמת?

כבר אמרו פה.. הן יחשבו שאתה סטוציונר בגלל זה.. מישהי מוכנה לאמת?
מאמתת.

ברור שאם אתה תתחיל איתה ואתה נראה מושלם היא תקפוץ עליך...
ממש לא ברור! לא משנה עם כמה מושלן אתה נראה, עם תתחיל איתי בגישה כזאת, אתה תקפוץ בדרך ממני עם צליע קטנה....

אל תשכחו גם שאנחנו לא רואות את הקוביות שלכם... אלה עם כן אתה נוהג להתפשט כול פעם שאתה מדבר עם מישהי 😱
אז כידי מאוד שיהיה לך עוד משהו להציע לי חוץ מ"כול היופי הזה"😆

מצאתי את הלינק:
http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

אז לא זכרתי נכון ובחורות נוטות להתחיל הרבה יותר עם גברים שנראים ממוצע ומטה ופחות עם יפים וכשבחור שנראה ממש טוב מתחיל עם מכוערת יש סיכוי שהיא תדחה אותו מחוסר בטחון עצמי...

בלי קשר זה אתר טוב, מתברר שהמקימים שלו הם מתמטיקאים שעושים כל מיני ניסויים בחברים שבו ללא ידיעתם בשביל ללמוד מה באמת בני אדם אוהבים ולא מה שהם אומרים שהם אוהבים. אני כבר חצי שעה קורא בו מאמרים וזה מעניין מאוד. למשל בניגוד למה שאנשים אומרים על כך שזה מתלהב וטיפשי, להצטלם בלי חולצה מעלה בהרבה את הפופולאריות של גברים צעירים עם גוף יפה, אבל האפקט יורד מאוד עם הגיל...
מאמתת.

ממש לא ברור! לא משנה עם כמה מושלן אתה נראה, עם תתחיל איתי בגישה כזאת, אתה תקפוץ בדרך ממני עם צליע קטנה....

אל תשכחו גם שאנחנו לא רואות את הקוביות שלכם... אלה עם כן אתה נוהג להתפשט כול פעם שאתה מדבר עם מישהי 😱
לא דיברתי על איך מתחילים ומה הקשר לריבועים. מראה חיצוני מושך הוא שילוב של הרבה גורמים: גובה, סימטריה בפנים ומבנה גוף...

חזרתי עכשיו מאימון עם חבר טוב שרוב הבחורות יאמרו עליו שהוא מושך יותר מהממוצע. כשסיימנו את האימון קנינו חלב בסופר והקופאית לא הפסיקה לרייר עליו, זה ממש בלט וזה קורה לו הרבה. אז נכון שאם הוא אנאלפבית שמדבר כמו אידיוט ילך לו פחות, אבל מראה חיצוני הוא גורם מאוד חשוב וגברים שנראים טוב יצליחו יותר .

אבל מראה חיצוני הוא גורם מאוד חשוב וגברים שנראים טוב יצליחו יותר .
זה נכון לגבי שני המינים. גם נשים שנראות טוב פופולריות יותר מבנות "פחות יפות"
ולגבי קוביות... נושא השיחה זה חיטוב, לא?

זאת הסיבה שכתבתי קודם שמספיק להיות 'גדול' (רחב כתפיים ולא שמן מידי) ולא חטוב רצח . הייתי בטוח שטל התכוון למראה כללי בתגובה שלו...

אני מסתפק כרגע בקובייה היחידה שלי שזה הראש הגרוזיני שלי 😁.
בתכלס זה הכל עניין של אופי, לא משנה למי יש כרס ולמי אין.
כמובן שבחור חטוב עם קוביות (לא שחיף) נחשב ליותר מושך, אבל זה לא משנה בשיט אם אין לו ביטחון או טקט בדיבור עם בחורות.
מי שרוצה קשר מיני ועושה משהו בנידון, מקבל. וזה לא משנה כמה הוא לא מושך ויזואלית.

נערך לאחרונה:
מאמתת.

יש לי חרא של אישיות וכרס
אני בברוך אה?:(

חיטוב או לא חיטוב, בסופו של הדבר הביטחון העצמי הוא זה שקובע

נכון מאוד, אבל כשהמראה החיצוני משתפר ואתה מקבל מהסביבה פידבקים מפרגנים הביטחון שלך אוטומטית עולה, מעבר לזה עם הביטחון שעולה אתה מתחיל להתייחס למין הנשי בהתאם, אם לפני השינוי הזה היית אומר לעצמך "מה יש לי להציע לה?" ואתה מסתכל על מישהי בתור אתגר מורכב או איזו פסגת הר שאתה רוצה לכבוש אחרי השינוי זה הפוך אתה אומר לעצמך "מה יש לה להציע לי?" ופתאום הן לא כאלו מורכבות פתאום הכל נהיה כלכך פשוט, המין הנשי קולט את זה, ברגע שאתה משדר ביטחון הן נמשכות אלייך כמו מגנט בלי לראות אם יש לך קוביות או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית