הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לכל מי שבחיטוב

נכון מאוד, אבל כשהמראה החיצוני משתפר ואתה מקבל מהסביבה פידבקים מפרגנים הביטחון שלך אוטומטית עולה, מעבר לזה עם הביטחון שעולה אתה מתחיל להתייחס למין הנשי בהתאם, אם לפני השינוי הזה היית אומר לעצמך "מה יש לי להציע לה?" ואתה מסתכל על מישהי בתור אתגר מורכב או איזו פסגת הר שאתה רוצה לכבוש אחרי השינוי זה הפוך אתה אומר לעצמך "מה יש לה להציע לי?" ופתאום הן לא כאלו מורכבות פתאום הכל נהיה כלכך פשוט, המין הנשי קולט את זה, ברגע שאתה משדר ביטחון הן נמשכות אלייך כמו מגנט בלי לראות אם יש לך קוביות או לא.
זה קצת פחות רלוונטי כשאתה מתחיל עם מבוגרות וכשאתה מתבגר, אבל בסך הכל אתה צודק לדעתי. אם זה מה שנותן לך בטחון עצמי וקלילות...

והנה תאוריית האלפא והבטא של BB.COM הגיעה לLBS...

אני בן 30, טווח הגילאים שאיתו אני מתחיל 22-28 לערך, ואמרת את זה נכון "קלילות", שזה בא לך טבעי הן מרגישות, כשזו הצגה הן קולטות ישר, זה משהו בתת מודע ואני חושב שמגיע לגברים להיות קצת "אלפא" בזמן האחרון החברה מנסה לגרום לנו להיות "בטא" וכשאתה מתאמן ומפתח גוף "אלפא" מה שמקנה לך התנהגות של "אלפא" הסביבה לא יודעת איך לעכל את זה ומנסה להדביק לך תווית של "מתלהב"/"אוהב את עצמך"/שוויצר וכו'.

זאת הסיבה שכתבתי קודם שמספיק להיות 'גדול' (רחב כתפיים ולא שמן מידי) ולא חטוב רצח . הייתי בטוח שטל התכוון למראה כללי בתגובה שלו...
אם מדברים על אישית אז אני נראה סבבה, גבוה ובנוי סבבה (לא איזה בילדר מטורף)
אז כן, הרבה בנות אמרו לי שלפי המבט הראשון אני נראה סטוציונר ואחרי סה הן פתאום גילו שההפך הוא הנכון.

אם זאת הסיבה שאני מקבל דחייה אז זה מבאס באותה המידה

מתי תבינו שזה לא קשור באיך שאתם נראים?!? במיוחד אם אתם מכוונים גבוה!
אם כי זה יכול להיות קשור בכמה אתם עפים על עצמכם....😳

שטויות, אלו עם השטרות בכיס מחפשים דוגמניות אל דאגה, נשים לעולם לא יאמרו לך מה הן מחפשות, כי הן בעצמן לא בטוחות איך המשיכה עובדת עבורן.
מראה+ביטחון עצמי זה כל מה שצריך, נשים הרבה יותר שטחיות מגברים והן נמשכות למי שהכי בולט בשטח ודומיננטי במילים אחרות "זכר אלפא", מנסיון.

מצחיק מצחיק - אבל לא מזמן מישהי סיפרה לי על חברה שלה, שפגשה באתר היכרויות בחור שהציע לה סקס (בלבד). היא סירבה, ואז הוא שאל אותה אם היא אי פעם הייתה עם מישהו כמוהו. לשאלה מה זה "מישהו כמוהו" ענה הבחור, שהכוונה למישהו שנראה טוב במיוחד. מדובר היה בסוג של באדיבילדר. כשנענה שכן, והיא עדיין לא מעוניינת לשכב איתו, הבחור נעלב ואמר "אני לא מאמין לך. הרי אני נראה הרבה יותר טוב ממך".😵

הכל פה דיבורים באויר, בסופו של דבר יש עניין של טעם. יש בחורים שנראים "טוב" ואוהבים בחורות מלאות, יש אותו דבר הפוך. יש בחורות שאוהבות שיער ארוך\קצר\קרחת \ שעיר\ לא שעיר וכו', וכו'. לכל אחת ואחד יש את הטייפקאסט שלה. ההבדל היחידי בין בנות לבנים זה שבנות יכול ליפול מ"דיבור" נטו , בחור שיודע לדבר איתה ו"לגעת" בה איפשהו בדיבורנטו יכול להזרים אותה לסטוץ בשניה. הפוך, זה לא ייקרה כי גברים זה עם שטחי ומטומטם מספיק שיהיה לה אספקט אחד (ציצי\תחת וכו'...) שהגבר יאהב הוא יזרום לא משנה אם היא אמרה לו "תשמע בוא נשכב ואחר כך אני אתלונן על אונס ואחתוך לך את הבולבול גם על הדרך"

מצטער אבל זאת האמת.

מצחיק מצחיק - אבל לא מזמן מישהי סיפרה לי על חברה שלה, שפגשה באתר היכרויות בחור שהציע לה סקס (בלבד). היא סירבה, ואז הוא שאל אותה אם היא אי פעם הייתה עם מישהו כמוהו. לשאלה מה זה "מישהו כמוהו" ענה הבחור, שהכוונה למישהו שנראה טוב במיוחד. מדובר היה בסוג של באדיבילדר. כשנענה שכן, והיא עדיין לא מעוניינת לשכב איתו, הבחור נעלב ואמר "אני לא מאמין לך. הרי אני נראה הרבה יותר טוב ממך".😵
חחחחחחח איזה יצור הוא יצא

שטויות, אלו עם השטרות בכיס מחפשים דוגמניות אל דאגה, נשים לעולם לא יאמרו לך מה הן מחפשות, כי הן בעצמן לא בטוחות איך המשיכה עובדת עבורן.
מראה+ביטחון עצמי זה כל מה שצריך, נשים הרבה יותר שטחיות מגברים והן נמשכות למי שהכי בולט בשטח ודומיננטי במילים אחרות "זכר אלפא", מנסיון.
עכשיו אני סופסוף יודע מה נשים רוצות...

אני כבר כמה שנים סטודנט וראיתי בנות שיופי ממש לא מרגש אותן, שאתה נמצא במסגרת סטייל "קיבוץ" והן רואות כל היום גברים זה לא מרגש אותן ממש ומה שנשים מחפשות זה ביטחון, לא ביטחון עצמי אלא בטחון לחיים. לרוב נשים בגילאי 24+ מחפשות מישהו לחיות איתו והטייטל של הגבר החתיך לא מרשים אותם ממש אלא יותר מה הוא עושה בחיים.
הגבר החתיך זה סטייל "חבר" כמו שנערות מחפשות אבל שזה מגיע לגיל שהן מחפשות מישהו לבנות איתו חיים תתפלא כמה בנות שמעתי שלא תצאנה בחיים עם גבר שלא עשה תואר (שזה דבילי לדעתי ואני אומר זאת בתור אחד שכן יש לו תואר).
לטענתן יופי זה דבר זמני ויש דברים שיותר חשובים מהמראה של הגבר.
בקיצור... ביטחון לחיים, זה מה שהן מחפשות.

הגבר החתיך זה סטייל "חבר" כמו שנערות מחפשות אבל שזה מגיע לגיל שהן מחפשות מישהו לבנות איתו חיים תתפלא כמה בנות שמעתי שלא תצאנה בחיים עם גבר שלא עשה תואר (שזה דבילי לדעתי ואני אומר זאת בתור אחד שכן יש לו תואר).

הפסד שלהן, הם סיננו כ"כ הרבה גברים איכותיים בגלל דבר כ"כ דבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית