הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפיסטן - RPN HAVOC

MosheAlon

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
אני לפני סייקל ראשון בינתיים ולפי ההמלצות בפורום בחרתי להשתמש באפיסטן RPN HAVOC. השאלה שלי היא האם יכול להיות שבעצם כדור אחד הוא רק 10 מ״ג ולא עשרים כמו שמשום מה הייתי בטוח?

לדעתי בעתיד שתרצה לעשות עוד סייקלים, תתחיל מטסט 500MG בשבוע חלק פעמיים עם HCG וכל מה שצריך.
הסיבה: כי כך תדע איך הגוף שלך מגיב לסטרואיד הבסיסי יותר ותדע גם בעתיד על מה ללכת.
ואל תישאר בתול מחטים, מחטים זה גם בריא יותר.

דרך אגב.
שיוכלו לעזור לך:
משקל: ??
גובה:??
אחוז שומן:??
מטרה בסייקל:?? (אני מנחש שמסה נקייה).
לא בדקתי כמה יש בכדור אחד mg. לא היתנסתי עם החומר.

עם 10מ"ג אתה יכול לקבוע את יציבות החומר בדם יותר על ידי חלוקה שווה במינונים במשך היום.
לעומת זאת אם תיקח מנה אחת גדולה הגוף יהיה פחות אנאבולי מבחינת זמן במשך היממה.
אני הייתי הולך על כדורים של 10מ"ג

אני לפני סייקל ראשון בינתיים ולפי ההמלצות בפורום בחרתי להשתמש באפיסטן RPN HAVOC. השאלה שלי היא האם יכול להיות שבעצם כדור אחד הוא רק 10 מ״ג ולא עשרים כמו שמשום מה הייתי בטוח?
RPN Havoc מוצר מוכר ולמעשה הראשון ששיווק את האפיסטן. כתוב מינון, אלא אם רכשת את האפיסטן מאיביי או כל פלטפורמה דומה (שטות), סמוך על המינון שרשום.

• פותח/ת השרשור
RPN Havoc מוצר מוכר ולמעשה הראשון ששיווק את האפיסטן. כתוב מינון, אלא אם רכשת את האפיסטן מאיביי או כל פלטפורמה דומה (שטות), סמוך על המינון שרשום.
את באפיסטן רכשתי מאיביי, מעניין אותי למה זה שטות? לצערי רשום שמדובר ב- 10 מ״ג. יכול להיות בעצם שהאפיסטן הוא זיוף? קשה לי להאמין כי זה מוצר שמוגדר כיום רייטד, ונראה בדיוק כמו שהמוצר RPN HAVOC נראה. השאלה שלי היא האם זה נכון שב- RPN HAVOC יש רק עשרה מ״ג בכדור? נשמע לי מוזר.

את באפיסטן רכשתי מאיביי, מעניין אותי למה זה שטות? לצערי רשום שמדובר ב- 10 מ״ג. יכול להיות בעצם שהאפיסטן הוא זיוף? קשה לי להאמין כי זה מוצר שמוגדר כיום רייטד, ונראה בדיוק כמו שהמוצר RPN HAVOC נראה. השאלה שלי היא האם זה נכון שב- RPN HAVOC יש רק עשרה מ״ג בכדור? נשמע לי מוזר.

רק שים לב:
The only reason this ProHormone got a bad reputation for converting to a banned substance while sitting in storage for too long, is because some of the “cloned” Epistane products were using 17alpha-methyl 2beta,3beta-epithio 5alpha-androstane, instead of the real true compound: 2a,3a-epithio-17a-methyl-5a-androstan-17b-ol., which should never convert to Pheraplex .
http://www.evolutionary.org/what-is-epistane/

ללא קשר למה שכתוב על הבקבוק, מצאתי פעם פוסט של חברה שמתיימרת להיות זאת שמייצרת את הHAVOC האמיתי, והיה כתוב שהזיוף נראה כמעט אותו הדבר. בקבוקון שחור עם המדבקה ולוגו אדום;
הזיוף הוא בקבוקון רחב ונמוך יותר, והאמיתי (שלהם) הוא צר וגבוה יותר. לצערי שלי הוא מה שאמור להיות הזיוף... גם המדבקה הייתה עקומה מה שעוד יותר עורר חשד. נזרק לפח. שים לב למה שאתה לוקח.

rpn_havoc_90c.jpg
---> זיוף
mCXJ8I8iOgGYn_Iduk2cqaw.jpg
--> מקור

אל תתפוס אותי במילה על זה בכל זאת. כי גם "המקור" הוא כביכול לא באמת המקור, אלא חברה או איש שלקח על עצמו את האחריות לייצר את זה כמו שצריך שוב...
מנגד:
Epistane is actually a methylated version of the controlled substance Epitiostanol, which was created in the 1960's and used as a treatment for breast cancer due to its estrogen supression qualities.
It is considered a steroid becasue it is active in its manufactured form, and does not have to be converted or transformed into an active form in your body,
RPN was sued September 2009 by someone who claimed that he developed hepatitis after taking Havoc for 5 months.
July 2010 RPN was sold to Genomyx - to settle the lawsuit. Havoc was no longer manufactured after that date, and probably not for several months before. If you have a bottle with a manufacture date after July 2010, it is likely a fake. At this point, May 2012, any real Havoc is probably now expired.
http://vincesmuscleshop.com/All-Test-Boosters.htm

נערך לאחרונה:
רק שים לב:

http://www.evolutionary.org/what-is-epistane/

ללא קשר למה שכתוב על הבקבוק, מצאתי פעם פוסט של חברה שמתיימרת להיות זאת שמייצרת את הHAVOC האמיתי, והיה כתוב שהזיוף נראה כמעט אותו הדבר. בקבוקון שחור עם המדבקה ולוגו אדום;
הזיוף הוא בקבוקון רחב ונמוך יותר, והאמיתי (שלהם) הוא צר וגבוה יותר. לצערי שלי הוא מה שאמור להיות הזיוף... גם המדבקה הייתה עקומה מה שעוד יותר עורר חשד. נזרק לפח. שים לב למה שאתה לוקח.

rpn_havoc_90c.jpg
---> זיוף
mCXJ8I8iOgGYn_Iduk2cqaw.jpg
--> מקור

אל תתפוס אותי במילה על זה בכל זאת. כי גם "המקור" הוא כביכול לא באמת המקור, אלא חברה או איש שלקח על עצמו את האחריות לייצר את זה כמו שצריך שוב...
מנגד:

http://vincesmuscleshop.com/All-Test-Boosters.htm
אתה יודע שגם אם קיבלת זיוף עדיין יש שם חומר פעיל 1 ל 1 כמו באורגינל , זה שזה זיוף זה לא אומר שזה לא עובד

אתה יודע שגם אם קיבלת זיוף עדיין יש שם חומר פעיל 1 ל 1 כמו באורגינל , זה שזה זיוף זה לא אומר שזה לא עובד

נכון, אבל אל תשכח שזה הימור
באותה מידה שיש סיכוי שאפול על אפיסטן, אני יכול לקבל כמעט כל פרו הורמון רנדומלי. שווה את ההימור? לא יודע, אני רק יודע שיש לי תכנית מסוימת שבניתי לעצמי בהתאם למה שאני מצפה לקבל, ואני לא רוצה לסמוך על איזה פוץ שרוצה לעשות כסף.

נכון, אבל אל תשכח שזה הימור
באותה מידה שיש סיכוי שאפול על אפיסטן, אני יכול לקבל כמעט כל פרו הורמון רנדומלי. שווה את ההימור? לא יודע, אני רק יודע שיש לי תכנית מסוימת שבניתי לעצמי בהתאם למה שאני מצפה לקבל, ואני לא רוצה לסמוך על איזה פוץ שרוצה לעשות כסף.
במידה ואתה רוכש את האפיסטן ממקור אמין, אין שום סיבה שתקבל משהו אחר. למעשה הסיכון נמוך בסדר גודל מרכישת סטרואיד אוראלי מדילר, שהאמת היא שאין לו מושג מה יש בכדור מאחר ולמעשה הוא לא מבין בזה כלום.
עצם העובדה שעולות שאלות כמו: "מה יותר טוב: אנאפולון, עבאדי איברהים או אנדרול של בלקן?" מראה שמוכרים שילובים בין אנדרול למטיל-טסטופילר טינופת, ללא שום אפשרות של הצרכן לבחון זאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית