הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוספים לדיכואי רעב

Lolkillk12

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אני משוגע על אוכל לא יכול להפסיק עם השוקולדים להתאמן אין לי בעיה אני מתאמן אך אני מחפש מוצר שידכא לי את הרעב בלי הרבה תופעות לוואי אשמח להמלצות של מוצרים שעזרו לכם

בעקרון, אם אתה מרגיש שהאכילה שלך מגיעה מפסיכולוגיה ולא מפיזיולוגיה, אז חוששני שאתה צריך לפנות לפסיכולוג.
מוצרים לדיכוי רעב ידכאו את הרעב בצורה פיזיולוגית ולא פסיכולוגית.
אם אתה מסוג האנשים שאוכלים גם אם הם רעבים, אז הרעב שלך הוא פסיכולוגי.

לפני שאתה מבזבז את הכסף, נסה לפנות לפסיכולוג, לפחות לפגישה אחת ולראות מה הוא אומר בנושא.

חוץ מזה-הפתרון הכי טוב להתרחק ממתוקים היא פשוט להוציא אותם מהבית.
עובד מניסיון,במקום זה דחוף פירות למקרר וכשיתחשק לך לנשנש לא יהיו לך יותר מדי ברירות.

חוץ מזה-הפתרון הכי טוב להתרחק ממתוקים היא פשוט להוציא אותם מהבית.
עובד מניסיון,במקום זה דחוף פירות למקרר וכשיתחשק לך לנשנש לא יהיו לך יותר מדי ברירות.

מניסיון - לא אפשרי כשאתה עדיין גר עם ההורים
ובמקרה שלי - משפחה מרוקאית ככה שהפיתויים לא נגמרים חחחח

לא נורא,אז לא תאכל ספינז'ה ועוגיות קעק ;)
במקרה שלי הצלחתי להחדיר את המודעות לכלל המשפחה,במידה והם יבינו את הרצונות והמטרה שלך,הם יעשו את זה בשבילך.

ירקות מאודים. נשמע כמו תשובה מתחכמת אבל זה זול יותר, יש את זה בכל שוק/סופר/בית, שמים במיקרו לכמה דקות, ומתבלנים (אני אוהב פלפל ומלח). אם עדיין לא טעים תוסיף טיפה חמאה/שמן זית מעל. אחרי שתאכל קילו של ירקות נראה אותך רעב 😃
על הדרך תקבל ויטמינים ומינרלים, תחסוך כסף ובעיות פסיכולוגיות שונות שבאות כתוצאה מהכדורים האלה שאתה מחפש, ותמצא מאכלים אחרים שיספקו אותך כשאתה רעב כדי שלא תחזור להשמין מיד אחרי שתרד ותפסיק לקחת את הכדורים. בקיצור בהצלחה

חחחח אני בול הייתי כמוך והייתי לוקח ריטלין גם בחופשים בשביל החיטוב .. והספקתי

הכל בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית