הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טורינבול כסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
היי,

אני לקראת סייקל ראשון והייתי די סגור על ההמלצה הכללית שהיא 1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW.
המטרה היא לגדול קצת. לקבל מראה יותר "קשה" ולהעלות 5-10 ק"ג, לכן מעדיף חומרים יבשים יחסית.

דיברתי עם חבר לאימונים שהתחיל לקחת טורינבול לפני שבועיים וכבר רואים תוצאות.
התחלתי לקרוא על החומר ועושה רושם שיחסית לסייקל אוראלי הוא די בטוח ואנשים היו מרוצים.

ראיתי בהודעות ישנות את ההמלצה הבאה:
Week 1-8 : oral turinabol
Week 1-8 : Liv52 / milk thystile
Week 9-12 : pct - nolva

האם סייקל טורינבול 40-60 מ"ג למשך 6-8 שבועות (או אולי אפילו פחות...) יכול להיות אלטרנטיבה לטסט כסייקל ראשון?
האם מספיק נולבדקס ל-PCT?
בזמן הסייקל, אין צורך בחומר התומך בייצור הטסט הטבעי דוגמת HGC? רק תמיכה לכבד?

תודה.

אני עשיתי משהו דומה -
פרימובולן רפואי בהזרקה 400 מ"ג לשבוע + טסט אנתת במינון של TRT כלומר 120 מ"ג לשבוע .
תוצאות סבירת מאוד ביחס למטרה שלי.
אני חושב שטורבינל במינון 60 מ"ג ליום עם טסט כ TRT יתן לך מספר מועט של ק"ג (אצלי עלה כ 5 קילוגרם - נשאר 3 ) עם מעט תופעות לוואי.
חובה לשלב פרגניל החל משבוע שני 500 יחידות לשבוע
אל תוותר על טסט כ TRT - תראה כמה אנשים בפורום ויתרו על זה וסבלו מתופעות של ירידה בטסט - למה לך ?

משך הסייקל לדעתי - עד 10 שבועות , היתרונות והתמורות ילכו וירדו עם הזמן לעומת תופעות הלוואי האפשריות שיעלו (השבתה , התאוששות , קרדיו , השפעה על איברי המין המשניים - בלוטת העמונית)

כלומיד ונולבה בפרוטוקול רגיל :
כלומיד 100/100/50/50
נולבה 40/40/20/20

בהצלחה

ירד לך גם כך 2-3 קילו אחרי הסייקל עשה טסט 500 בשבוע כמו כולם תעשה טורינבול עד שתעלה 8 קילו.
עד 10 שבועות, הטורינבול 6-8 שבועות

קח טסט אנטט 500 בשבוע יעיף לך תתחת יפה מאוד.
אתה בסייקל ראשון,אין צורך להוסיף עוד חומרים.

וחוץ מזה למה בסייקל ראשון כבר לדחוף אוראלי?

לקחתי טורינבול ביחד עם טסט 500 בשבוע הוא פחות רעיל מדיבול והרבה יותר "ידידותי", הדבר היחידי שהפריע לי כשצרכתי אותו, זה שהגוף מסתגל אליו מאוד מהר. כל הזמן העליתי מינונים.
יכול להיות שזה רק אני

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות.
אני מצפה מהסייקל הראשון להיות קל מאוד. התנסות ראשונה בשביל ללמוד איך הגוף מגיב.
ההתלבטות היא בין טורינבול לבד או טסט לבד. לא מחפש לערבב בשלב הזה...

תשלב טסט, טורינבול מאוד חלש.
חלש עד כדי כך שאין טעם לקחת אותו לבד?
זה לא קצת יתרון שהוא חלש כדי להיכנס לעולם הזה בצורה עדינה וללמוד את הגוף?

אני חושב שטורבינל במינון 60 מ"ג ליום עם טסט כ TRT יתן לך מספר מועט של ק"ג (אצלי עלה כ 5 קילוגרם - נשאר 3 ) עם מעט תופעות לוואי.
חובה לשלב פרגניל החל משבוע שני 500 יחידות לשבוע
אל תוותר על טסט כ TRT - תראה כמה אנשים בפורום ויתרו על זה וסבלו מתופעות של ירידה בטסט - למה לך ?

כלומיד ונולבה בפרוטוקול רגיל :
כלומיד 100/100/50/50
נולבה 40/40/20/20
תודה על ה-PCT. התוצאות שרשמת זה בדיוק מה שאני מחפש.
אתה יכול להסביר בשתי מילים למה המינון הנמוך של הטסט יעזור? והאם רק למשך הסייקל?
זאת אופציה שלא חשבתי עליה... לפי מה שהבנתי טיפול TRT ניתן לתקופות ארוכות.

הוא מתכוון שישמור לך על הליבידו, אבל סתם שטויות אני מכיר הרבה שבסייקל ראשון עשו אורלי לבד ולא קרה להם כלום, במיוחד טורינבול שבקושי משתק. חבל כי בסייקל ראשון התוצאות הכי טובות וטורינבול לבד לדעתי אפילו שהמסה היא נקייה יתן בתוצאה הסופית פחות מדיבול(אחרי שיורדים הנוזלים). כך טסט שיתן לך את התוצאות הטובות ביותר.
אל תחפש לחסוך זה לא עובד כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית