הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Jintropin ו-somatropin

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
מה ההבדל בין jintropin לsomatropin שניהם 191 חומצות אמינו.
ויש איזה משו שקשור לטמפרטורה ועמידות, יותר מזה לא הבנתי כלום.
אפשר הסבר?
מה ההבדל בפעילות ,במבנה הכימי?
בכללי אני לא כל כך מבין איך hgh עובד.

מדובר בהורמון שמשתחרר מבלוטת יותרת המוח.
Somatropin זה שם ההורמון שבו משתמשים החברות שמייצרות הורמון גדילה לשימוש חיצוני.
Jintropin זה מותג ולא הורמון. אני לא בטוח שהפורמולה שלו היא של ה 191. המובילים והאיכותיים שמייצרים את הפורמולה הזו הם נורדיטרופין של נובו נורדיק וגנוטרופין של פייזר. יש עוד כמובן אבל אלו המובלים.
המוצרים הסיניים שמסתובבים היום הם בעלי פורמולה שונה. לעיתים הגוף מפתח עמידות לפורמולה הזאת ורגישות.
בקיצור - הכיוון אליו אתה הולך מוכר וידוע. עזוב אותך... חפש רפואי... קח בחשבון שזה הון תועפות ואם אין לך את התקציב אז אין טעם להיכנס לזה...

• פותח/ת השרשור
Jintropin זה לא הסומטרופין הרגיל הנוסחה שלו שונה. וכן שתיהם 191 חומצות אמינו וjinotrapin יותר יקר , 192 זה החיקוי הזול.
סבבה הבנתי זה סומטרופין כמו שאמרתה פשוט הוא יקר יותר, ואומרים שהתוצאות זהות.
קראתי שהוא מיוצר בטכנולוגיה טובה יותר או משו כזה ויותר איכותי.....
בקיצור jintropin = השם של המותג שהוא בעצם סומטרופין

נערך לאחרונה:
Jintropin זה לא הסומטרופין הרגיל הנוסחה שלו שונה. וכן שתיהם 191 חומצות אמינו וjinotrapin יותר יקר , 192 זה החיקוי הזול.
סבבה הבנתי זה סומטרופין כמו שאמרתה פשוט הוא יקר יותר, ואומרים שהתוצאות זהות.
קראתי שהוא מיוצר בטכנולוגיה טובה יותר או משו כזה ויותר איכותי.....
בקיצור jintropin = השם של המותג שהוא בעצם סומטרופין

לדעתי התוצאות ממש לא זהות.... מהסיבה הפשוטה:
אתה תצטרך 10IU מהג'יןנטרופין בכדי להשתוות ל 2IU של הנורדיטרופין.
אז זה כבר אומר שהתוצאות לא זהות אם להתחכם לא 😃

רוב המותגים הסיניים אני מכליל את רובם לרבות הייגטרופין משתמשים בייצור gh זול בגלל זה גם העלות שלו זולה בגלל המיכשור הזול שיש להם האיכות היא נורא זולה והם 192 חומצות אמינו , כמו שאמרתי hygetropin בין היקרים בגלל זה החברה היא די יקרה בייחס לכל המותגים הסיניים , אבל אני מסכים עם שמעון הייתי הולך על רפואי ולא מתפשר gh זה לא סטרואידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית