ייעוץ סייקל אחרי הפסקה ארוכה

• פותח/ת השרשור shemi
  • פורסם בתאריך

shemi

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכולם, הייתי בהפסקה של שלוש שנים מחומרים עשיתי כמה סייקלים בעבר כרגע אני רוצה לחזור לאחד קצר ורציתי להתייעץ ולשאול כמה דברים כדי להתעדכן קצת. חשבתי על סייקל של: סוסטנון ובולדנון 500 מיל שניהם מפוצלים לשתי זריקות ל8 שבועות אני לא יכול יותר זמן בגלל הלימודים. עכשיו רציתי לדעת על חברות שנמצאות כרגע בטופ? ולגבי הפיסיטי הכלומיד היה גורם לי לתופעה מאוד מפחידה בימים הראשונים של הלקיחה למין צלליות כאלה בראייה בלילה סביב מנורות וכאלה היו פעמיים שהמשכתי עם הכלומיד ופעמים שהפסקתי והמשכתי עם נולבה לבד עכשיו האם זוהי תופעת לוואי נורמלית או מסוכנת? ואם הכלומיד לא מתאים במה אפשר להחליף אותו? תודה מראש ומצטער על החפירה (;

סוסטנון 500 מלגרם ובולדנון מינימום 600. אם תיכול תמשוך תסייקל ל-10 שבועות יותר טוב כך בגלל הבולדנון.
לגבי חברות מומלצות אתה יכול לעשות פה חיפוש בפורום תראה על מה כל אחד ממליץ.
את הכלומיד אתה לא יכול להחליף בשום דבר. אבל אתה בטוח שאתה לא מתבלבל אם התופעות לוואי בין 2 החומרים ? כי בדרך כלל מה שמתשתש את הראייה בלילה זה הטמוקסיפן ( הנולבה).

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע בוודאות שזה מהכלומיד ניסיתי כל אחד מהשניים לבד וראיתי מאיפה זה בא.. סבבה אני ייתן 600 בולד מה עם אלפא פארמה ראיתי תמוצרים שלהם והם עושים רושם טוב השאלה איך הם עובדים?

האמת בגלל שהסייקל קצר לא הייתי מכניס בולד, וגם לא סוסטנון. הייתימעובד עם חומרים קצרים
פרופ \ פניל
או משהו בסגנון

• פותח/ת השרשור
כן ברור שזו הדרך הכי טובה אבל כבר עשיתי סייקלים עם אסטרים קצרים בעבר ואין לי עצבים לזה מכיון שאני לא מחזיק אצלי את החומרים אני גר עם ההורים והם פרימיטיבים רצח בקטע הזה וכל יומיים ללכת להזריק זה לא כזה פשוט אם יש בשוק פרימו ארוך איכותי אני ייקח כי גם האסטר שלו קצר יותר מהבולד

אם יש בשוק פרימו ארוך איכותי אני ייקח כי גם האסטר שלו קצר יותר מהבולד
יש פרימובולן רפואי של שרינג עם אסטר אנתת (זמן מחצית חיים 10.5 ימים)
primobolan-depo.jpg

כן ברור שזו הדרך הכי טובה אבל כבר עשיתי סייקלים עם אסטרים קצרים בעבר ואין לי עצבים לזה מכיון שאני לא מחזיק אצלי את החומרים אני גר עם ההורים והם פרימיטיבים רצח בקטע הזה וכל יומיים ללכת להזריק זה לא כזה פשוט אם יש בשוק פרימו ארוך איכותי אני ייקח כי גם האסטר שלו קצר יותר מהבולד

זה מצחיק שאתה חושב שההורים שלך פרימיטיביים...
אולי זה אתה שפשוט משוחרר מדיי ולא מבין את רמת הנזק הפוטנציאלית של השימוש שלך?
אולי אתה רוצה שאני אפנה אותך לכמה אנשים שמצטערים שהתעסקו בזה באופן אישי?

ובלי קשר - אם אתה הולך על בולד, תעשה פרונט-לואד.

באסטרים ארוכים מקובל לחסוך תהליך של התייצבות רמות החומר בדם על ידי זריקה ראשונית גדולה
מכיר אנשים שעשו זריקות של 3 גרם בולד חח

כנראה אעשה בסייקל הקרוב פרונט לואד

• פותח/ת השרשור
אביעד הסייקלים שעשיתי או שאני יעשה הם יחסית מאוד קלילים לעומת מתחרים שאני מכיר ומטורפים אחרים. אתה צודק ואני מסכים איתך שבעתיד עלולים להיות נזקים שאנו לא יודעים מה הם, אבל בכל זאת אני מתאמן 9 שנים עושה הכל נכון אבל אין גדילה יותר, אין מוטיבציה.. ואם תוכל להביא סיפורים אמיתיים של אנשים שניזוקו מזה אני יתעניין מאוד לדעתי תמיד צריך לדעת את ההשלכות ולשמוע קצת צד שני במקום עידוד לשימוש בחומרים

בולד בחיטוב במינון נמוך, עדיין תוהה לגביי אם באמת אעשה את הפרונט לאוד
העיקרון הוא שלוקח ל-eq זמן לבנות רמות בגלל האסטר ה(מאוד) ארוך. כך שבמקום שזה ייקח תקופה יותר ארוכה לבניית רמות בהזרקה פעם בשבוע (כשלוקח למינון מאותה ההזרקה שבועיים לדעוך למחצית) הם ייבנו מיד ויישמרו בכל הזרקה שבועית. מה שכן, חשוב לדעת כמה להזריק (כבר שמעתי על משתמשים שטעו ב-300%).
בולד במינון נמוך, עלול להיות לא אפקטיבי כ"כ. היתרון בבולד ברמות גבוהות מעבר לכך שהוא מורגש מאוד, הוא שבניגוד לטסט תופעות הלוואי לא מתחילות להיות הרבה יותר ניכרות מהרווח (עד מינון גבוה יחסית).
אישית הייתי מעדיף נגזרת DHT לחיטוב, לבולדנון עדיין המרה לאסטרוגן, בייחוד במינון גבוה וגם אפקט ה-EPO מביא בסופו של דבר, בגלל האסטר הארוך לעליית לחץ דם ובעצם לאפקט הפוך.

הסבר שמצאתי באתר בחו״ל לגבי הנושא
Day 1: Inject 250 mg of Testosterone Enthantate Metabolize 26 mg
Day 2: Metabolize 23 mg
Day 3: Metabolize 21 mg
Day 4: Inject 250 mg of Test Enthantate Metabolize 44 mg
Day 5: Metabolize 39 mg
Day 6: Metabolize 35mg
Day 7: Metabolize 31 mg

For Week 1 you metabolized only 219 mg of Test E when your goal is 500.

The following is the amount metabolize week 1 when frontloading:
Day 1: Inject 600mgs Test Enthantate Metabolize 62 mg
Day 2: Metabolize 55 mg
Day 3: Metabolize 49 mg
Day 4: Inject 250 mgs Test Enthantate Metabolize 70 mg
Day 5: Metabolize 62 mg
Day 6: Metabolize 55 mg
Day 7: Metabolize 49 mg

For Week 1 when frontloading you will metabolize 402 mg of Test E when your goal is 500. Much better in my opinion.

The Formula

To establish the amount you should inject/ingest on the first day of frontloading you can use a the following formula to calculate the value. IT IS ONLY THE FIRST DAY YOU INJECT THIS AMOUNT. After that you follow your regular injection schedule.

Weekly amount/7xHalf-life in days + regular inject amount = Frontload

For measuring SERMs/AIs this formula is easier to use

Daily amount x half-life + regular dose = Frontload

Example, I am going to do 12 weeks of 500mgs Test E/week, planning on injecting 250 mg Monday and Thursday. How much should I frontload? Using the formula I plug in my values.

500/7 x 5 + 250 = Frontload

71 x 5 + 250 = Frontload

357 + 250 = Frontload

607 = Frontload

Now to get the help get the exact amount of 607 I recommend diluting 1 ml of 250mg/ml Test by adding 7 ml cottonseed oil so you now have a solution which is 31mg/ml and grab your insulin needle and measure 23units(0,23ml) add this volume to your 600 mg of test and you now have your dose measured(607mg). Just kidding you can just round to 600 or whatever number is easier for you.

הסבר שמצאתי באתר בחו״ל לגבי הנושא
Day 1: Inject 250 mg of Testosterone Enthantate Metabolize 26 mg
Day 2: Metabolize 23 mg
Day 3: Metabolize 21 mg
Day 4: Inject 250 mg of Test Enthantate Metabolize 44 mg
Day 5: Metabolize 39 mg
Day 6: Metabolize 35mg
Day 7: Metabolize 31 mg

For Week 1 you metabolized only 219 mg of Test E when your goal is 500.

The following is the amount metabolize week 1 when frontloading:
Day 1: Inject 600mgs Test Enthantate Metabolize 62 mg
Day 2: Metabolize 55 mg
Day 3: Metabolize 49 mg
Day 4: Inject 250 mgs Test Enthantate Metabolize 70 mg
Day 5: Metabolize 62 mg
Day 6: Metabolize 55 mg
Day 7: Metabolize 49 mg

For Week 1 when frontloading you will metabolize 402 mg of Test E when your goal is 500. Much better in my opinion.

The Formula

To establish the amount you should inject/ingest on the first day of frontloading you can use a the following formula to calculate the value. IT IS ONLY THE FIRST DAY YOU INJECT THIS AMOUNT. After that you follow your regular injection schedule.

Weekly amount/7xHalf-life in days + regular inject amount = Frontload

For measuring SERMs/AIs this formula is easier to use

Daily amount x half-life + regular dose = Frontload

Example, I am going to do 12 weeks of 500mgs Test E/week, planning on injecting 250 mg Monday and Thursday. How much should I frontload? Using the formula I plug in my values.

500/7 x 5 + 250 = Frontload

71 x 5 + 250 = Frontload

357 + 250 = Frontload

607 = Frontload

Now to get the help get the exact amount of 607 I recommend diluting 1 ml of 250mg/ml Test by adding 7 ml cottonseed oil so you now have a solution which is 31mg/ml and grab your insulin needle and measure 23units(0,23ml) add this volume to your 600 mg of test and you now have your dose measured(607mg). Just kidding you can just round to 600 or whatever number is easier for you.
אני חושב שתירגמתי את זה בתגובתי הקודמת...😃

העיקרון הוא שלוקח ל-eq זמן לבנות רמות בגלל האסטר ה(מאוד) ארוך. כך שבמקום שזה ייקח תקופה יותר ארוכה לבניית רמות בהזרקה פעם בשבוע (כשלוקח למינון מאותה ההזרקה שבועיים לדעוך למחצית) הם ייבנו מיד ויישמרו בכל הזרקה שבועית. מה שכן, חשוב לדעת כמה להזריק (כבר שמעתי על משתמשים שטעו ב-300%).
בולד במינון נמוך, עלול להיות לא אפקטיבי כ"כ. היתרון בבולד ברמות גבוהות מעבר לכך שהוא מורגש מאוד, הוא שבניגוד לטסט תופעות הלוואי לא מתחילות להיות הרבה יותר ניכרות מהרווח (עד מינון גבוה יחסית).
אישית הייתי מעדיף נגזרת DHT לחיטוב, לבולדנון עדיין המרה לאסטרוגן, בייחוד במינון גבוה וגם אפקט ה-EPO מביא בסופו של דבר, בגלל האסטר הארוך לעליית לחץ דם ובעצם לאפקט הפוך.
יודע, אישית אני ממש אוהב בולד במינונים משוגעים
אני מוסיף אותו בשביל אפקט ואסקיולאריות

הבולד קצת מוערך יתר על המידה.... כל סייקליסט עושה רשימה של הסייקל הבא שלו (או הדילר שלו) ואז בסוף הרשימה סוגר בבולדנון. כאילו זה נקודה לסיום משפט 😃

באופן אישי הרצתי בולד 15 שבועות.... לא הרגשתי משהו מיוחד . אבל זה יכול להיות כי אני בהמה שכלום לא מזיז לה....

אם הייתי מחטב או רוצה לתת מראה קשיח הייתי מתחיל מפרימו+טרן קצר. לקראת הסוף אכניס בולד וכמובן ידידנו וויני.

הבולד קצת מוערך יתר על המידה.... כל סייקליסט עושה רשימה של הסייקל הבא שלו (או הדילר שלו) ואז בסוף הרשימה סוגר בבולדנון. כאילו זה נקודה לסיום משפט 😃

באופן אישי הרצתי בולד 15 שבועות.... לא הרגשתי משהו מיוחד . אבל זה יכול להיות כי אני בהמה שכלום לא מזיז לה....

אם הייתי מחטב או רוצה לתת מראה קשיח הייתי מתחיל מפרימו+טרן קצר. לקראת הסוף אכניס בולד וכמובן ידידנו וויני.
בולד עדיף להריץ לאורך כל הסייקל
ותנסה גרם וחצי בולדנון,תעדכן אותי איך תרגיש
בניגוד לטסט אין לו מעין אסימפטוטה מעצבנת שכזו
השיפור הוא בערך ביחס ישר למינון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית