הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אחרי הפסקה ארוכה

• פותח/ת השרשור shemi
  • פורסם בתאריך

shemi

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכולם, הייתי בהפסקה של שלוש שנים מחומרים עשיתי כמה סייקלים בעבר כרגע אני רוצה לחזור לאחד קצר ורציתי להתייעץ ולשאול כמה דברים כדי להתעדכן קצת. חשבתי על סייקל של: סוסטנון ובולדנון 500 מיל שניהם מפוצלים לשתי זריקות ל8 שבועות אני לא יכול יותר זמן בגלל הלימודים. עכשיו רציתי לדעת על חברות שנמצאות כרגע בטופ? ולגבי הפיסיטי הכלומיד היה גורם לי לתופעה מאוד מפחידה בימים הראשונים של הלקיחה למין צלליות כאלה בראייה בלילה סביב מנורות וכאלה היו פעמיים שהמשכתי עם הכלומיד ופעמים שהפסקתי והמשכתי עם נולבה לבד עכשיו האם זוהי תופעת לוואי נורמלית או מסוכנת? ואם הכלומיד לא מתאים במה אפשר להחליף אותו? תודה מראש ומצטער על החפירה (;

בולד עדיף להריץ לאורך כל הסייקל
ותנסה גרם וחצי בולדנון,תעדכן אותי איך תרגיש

הרצתי כל הסייקל. נראה לי 800 מ''ג..... אבל בקרוב אני אנסה שוב.
יש לי חומר ווטרינרי אששששששש, לא אזכיר את החברה (אין פרסומות בחינם) אבל מדובר במותג על - רפואי.
קצת חושש מלהתחיל את זה עכשיו - ה IGF עושה אותי רעב כמו כלב. משבועיים שאני אוכל 3500 קלוריות קפצתי ל 7000 ואני רעב. לשים עוד בולד שם..... זה כבר קריסה.

הרצתי כל הסייקל. נראה לי 800 מ''ג..... אבל בקרוב אני אנסה שוב.
יש לי חומר ווטרינרי אששששששש, לא אזכיר את החברה (אין פרסומות בחינם) אבל מדובר במותג על - רפואי.
קצת חושש מלהתחיל את זה עכשיו - ה IGF עושה אותי רעב כמו כלב. משבועיים שאני אוכל 3500 קלוריות קפצתי ל 7000 ואני רעב. לשים עוד בולד שם..... זה כבר קריסה.
הדרך שבה בולד מעלה רעב... אני לא מרגיש איתו רעב יותר מאשר עם טסט, לדעתי זה יותר פלאסבו

800 מג זה נותן אפקט מסוים, אבל אישית אני מאמין שכדי לראות אפקט טוב מבולד הוא חייב להיות במינון גבוה מאוד

הדרך שבה בולד מעלה רעב... אני לא מרגיש איתו רעב יותר מאשר עם טסט, לדעתי זה יותר פלאסבו

800 מג זה נותן אפקט מסוים, אבל אישית אני מאמין שכדי לראות אפקט טוב מבולד הוא חייב להיות במינון גבוה מאוד

אין חכם כבעל ניסיון.... אני לא ממש הרגשתי איתו רעב. אבל - לקחתי את עצתך. אעלה למינונים הגבוהים.
מה שנותר לי זה למצוא ויאל של ליטר 😃

• פותח/ת השרשור
מישו העלה פה פרימו של שארינג אני הבנתי שכמה שנים אין פה את זה בארץ אז רוב הסיכויים שמה שמסתובב פה בחוץ הוא זיוף ואם בכל זאת יש רפואי ומקורי אני קונה בטוח

יש, בארץ ויש מקורי , כנראה שאריות , אבל הדוגמא של התמונה שנתתי מעלה הוא מקורי וכאלה אין זיופים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית