מחפש המלצה על מכון בהרצליה

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
התאמנתי בעברי בגראז' (מכון מעולה) אבל עברתי לעבוד בהרצליה (אזור אבא אבן/משכית) אשמח להמלצות בנושא.

יש את ספייס בסוקולוב, זה טיפה רחוק משם אבל יש שם ציוד די אחלה וכמעט לא עושים שם בעיות בקשר התרגילים מורכבים. סך הכל אחלה מקום.

ספייס 😃
אם תרצה שמישהו יצור איתך קשר משם אז תגיד לי.

מזל טוב על המקום עבודה החדש
כמו שכבר אמרו מעליי ספייס בסוקולוב מקום סבבה לא עושים שם בעיות על תרגילים מורכבים ואפשר להתאמן כמו שצריך.
קרוספיט הרצליה גם כן אחלה הוא ליד קניון שבעת הכוכבים.
אם חשוב לך משהו באיזור פיתוח אז יש לך הולמס פלייס אם אני לא טועה שמה. למרות ששווה להגיע לקרוספיט/ לספייס לפי דעתי, שניהם מציעים תנאים נוחים מאוד בהנחה שרתה עושה תרגילים מורכבים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות.

יצא לי לבקר גם במכונים נוספים - המכון של אדיר בסוקולוב ומכון שנקרא "וואן סייז" בהרצליה פיתוח. האחרון נראה לי ממש מתאים (מרחק מהעבודה, לא היו כמעט אנשים והמחיר מעולה).

מישהו יכול להעיר את עיני בנוגע למכונים הללו ?

one size זה מכון שבפנים יש גם סקשן של קרוספיט (קרוספיט פיתוח אם אני לא טועה) בכל מקרה יש שם אחלה ציוד ממה שהבנתי אז לך על זה אם זה מתאים לך מבחינה כספית

• פותח/ת השרשור
one size זה מכון שבפנים יש גם סקשן של קרוספיט (קרוספיט פיתוח אם אני לא טועה) בכל מקרה יש שם אחלה ציוד ממה שהבנתי אז לך על זה אם זה מתאים לך מבחינה כספית

האמת שעניין הקרוספיט נראה ממש מפותח שם. אבל אני רוצה להתמקד ב-SS. החדר כושר שם נראה לי מתאים למשימה. אני גם הבנתי שזה היה פעם חדר כושר של בנות או משהו כזה ? יכול להיות דבר כזה ?

המחיר בכל אופן מאוד נוח. זאת לא הבעיה, ההפך.

איפה שיש ציוד ומכון קרוספיט יש תנאים טובים לליפטרים (אפשר לזרוק, באמפרים, אין בעיה עם מגנזיום וכו'...) בגלל זה ציינתי את הקטע הזה. אין לי מושג מה היה שם לפני אבל אם זה מתאים לך למה לא- לך על זה תהנה

ספייס בהחלט, המכון הכי טוב בהרצליה (בלי להחשיב מקומות מקצועים כמו של הקרוספיט). יש שם שני פאור ראקים, שני בנץ', מלא מקום ומרחב להרמות מורכבות והרמות אולימפיות יחסית לחדכים אחרים. לא עושים לך בעיות לא משנה מה, אתה יכול להרים, להפיל, לזרוק, לצעוק, לגנוח, לירוק ולהסתכל לאנשים בלבן של העיינים ולהגיד להם "על מה אתה מסתכל!?". אה ויש שם trx אם יש לך תהיות לגבי המיניות שלך. הוואן סייז הזה נשמע מעניין, חבל שבפיתוח..

הייתי רק במטווח שם בערך שבוע לפני המבצע בעזה וריחמתי עליהם.. אתה אומר יש עוד מקום?

הם כבר לא שם הם פתחו מקום 900 מטר, חדש. אומרים שזה משהו ברמה אחרת. אני עוד לא הייתי שם אבל אני די בטוח שמזגנים יש שם

חחח, רגע אתה אחד האנשים שלא כל כך בטוחים במיניותם? או שאתה מהזכרים שרבים על הכלוב? אם מהסוג השני יש מצב גדול שאתה מכיר אותי.
הוא מה אלה שרבים על המכונת מקרבי ומרחיקי ירך ;)
אתה חדש בספייס? אני לא חושב שאני מכיר אותך, את האמת אני כמעט לא רואה אנשים שמתאמנים רציני שם...
כמעט כל מי שכבר בא לכלוב עושה שמיניות סקוואט ואז רץ למכונת כפיפת מרפק.

הוא מה אלה שרבים על המכונת מקרבי ומרחיקי ירך ;)
אתה חדש בספייס? אני לא חושב שאני מכיר אותך, את האמת אני כמעט לא רואה אנשים שמתאמנים רציני שם...
כמעט כל מי שכבר בא לכלוב עושה שמיניות סקוואט ואז רץ למכונת כפיפת מרפק.
חחחחח הגיניקולוג, אהבתי. אני כבר שנה בספייס, אני המפגר שבא לעשות הנפות בחדכ ציבורי כי אין לו תמיד מקום אחר. בטח ראית אותי שם דופק קלינים.. מן הסתם גם אני כנראה מכיר אותך כי יש שם בקושי 3 וחצי אנשים שמרימים כבד. כשהחצי בן אדם הכי חזק מכולם חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית