עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
one size זה מכון שבפנים יש גם סקשן של קרוספיט (קרוספיט פיתוח אם אני לא טועה) בכל מקרה יש שם אחלה ציוד ממה שהבנתי אז לך על זה אם זה מתאים לך מבחינה כספית
קרוספיט הרצליה
איך אתה יכול להמליץ על המקום הזה? עם כל הכבוד לציוד ולאווירה - עדיף למות מאשר להתאמן בלי מזגן בקיץ.
היית במקום החדש? אין להם מזגנים שם?
הייתי רק במטווח שם בערך שבוע לפני המבצע בעזה וריחמתי עליהם.. אתה אומר יש עוד מקום?
יש שם אפילו עמדה מיועדת לתלייה של trx, משקיעים בנו 🤡
חחח, רגע אתה אחד האנשים שלא כל כך בטוחים במיניותם? או שאתה מהזכרים שרבים על הכלוב? אם מהסוג השני יש מצב גדול שאתה מכיר אותי.יש שם אפילו עמדה מיועדת לתלייה של trx, משקיעים בנו 🤡
הוא מה אלה שרבים על המכונת מקרבי ומרחיקי ירך ;)חחח, רגע אתה אחד האנשים שלא כל כך בטוחים במיניותם? או שאתה מהזכרים שרבים על הכלוב? אם מהסוג השני יש מצב גדול שאתה מכיר אותי.
חחחחח הגיניקולוג, אהבתי. אני כבר שנה בספייס, אני המפגר שבא לעשות הנפות בחדכ ציבורי כי אין לו תמיד מקום אחר. בטח ראית אותי שם דופק קלינים.. מן הסתם גם אני כנראה מכיר אותך כי יש שם בקושי 3 וחצי אנשים שמרימים כבד. כשהחצי בן אדם הכי חזק מכולם חחחהוא מה אלה שרבים על המכונת מקרבי ומרחיקי ירך ;)
אתה חדש בספייס? אני לא חושב שאני מכיר אותך, את האמת אני כמעט לא רואה אנשים שמתאמנים רציני שם...
כמעט כל מי שכבר בא לכלוב עושה שמיניות סקוואט ואז רץ למכונת כפיפת מרפק.