הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מכון כושר פרופיט.

היי נטלי

קודם כל אני שמח לשמוע שבנך התעשת והבין שהוא חייב לשנות את אורח חייו.

בקשר לתוצאות - כמו שאת יודעת את תמיד יכולה לבוא לכאן - לשאול שאלות ולקבל תשובות.

לטעמי עדיף שתשלחי אותו לכאן, תני לו לשאול את השאלות, תני לו להתנסות, שחררי קצת את הרצועה, תני לו להתבגר.

בקשר לפרופיט - באמת שהרווחתם, אם לפרופיט היה סניף בחולון לא הייתי חושב פעמיים והייתי נרשם לשם מיד.

יש להם מקום מצוין, גדול, מרווח, עם כל הציוד הדרוש ובמחיר שלא תמצאי כנראה באף מקום. ממליץ גם לך לעשות שם מנוי 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי נטלי

קודם כל אני שמח לשמוע שבנך התעשת והבין שהוא חייב לשנות את אורח חייו.

בקשר לתוצאות - כמו שאת יודעת את תמיד יכולה לבוא לכאן - לשאול שאלות ולקבל תשובות.

לטעמי עדיף שתשלחי אותו כאן, תני לו לשאול את השאלות, תני לו להתנסות, שחררי קצת את הרצועה, תני לו להתבגר.

בקשר לפרופיט - באמת שהרווחתם, אם לפרופיט היה סניף בחולון לא הייתי חושב פעמיים והייתי נרשם לשם מיד.

יש להם מקום מצוין, גדול, מרווח, עם כל הציוד הדרוש ובמחיר שלא תמצאי כנראה באף מקום. ממליץ גם לך לעשות שם מנוי 😃
תודה רבה עוז!

אני ארשום אותו או לפרופיט או לפייטנס 7 בבת ים.

אני אפנה אותו לכאן עוד כמה דקות עם שאלות דרך המשתמש שלי.

• פותח/ת השרשור
קחי אותו ביחד ל-2 המקומות, תעשו סיורים ותתרשמו.
היי עוז,זה אני חחח....

ראיתי מה שאמא כתבה לכם וכו',קראתי את המדריך,יש לי תפריט מסודר שמצאתי שתואם את הערכים שלי.

השאלה איזה תוכנית להתחיל בכדי להגיע לתוצאות מקסימליות.

היי עוז,זה אני חחח....

ראיתי מה שאמא כתבה לכם וכו',קראתי את המדריך,יש לי תפריט מסודר שמצאתי שתואם את הערכים שלי.

השאלה איזה תוכנית להתחיל בכדי להגיע לתוצאות מקסימליות.

אהלן ילד, מה השם ?

קודם כל אני שמח שהבנת שיש דרך אחרת ממה שעשית עד כה ושהסכמת להקשיב - על זה ח"ח לך.

בוא תבין רק משו אחד שהפורום הזה שם כאן כעיקרון - אנחנו עובדים עם תרגילים שנקראים "תרגילים מורכבים", למה ? כי אלו תרגילים שמפעילים כמה קבוצות שרירים במקביל.

בכל חדר כושר טיפוסי יתנו לך תכנית אימונים שבה תעשה תרגיל על שריר כמבודד ויתנו לך 3-5 תרגילים לאותו שריר מה שלא ממש נחוץ וגם יוצר תכנית עמוסה.

בתרגילים הללו יש מספר תרגילים שאתה תצטרך ללמוד לעשותם שהם : סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, ופרס.

אך אל חשש, יש לך אפשרות לצלם את עצמך עושה את התרגילים דרך הסמארטפון שלך ולהעלות לכאן ואנחנו ניתן לך דגשים על הטכניקה.

אז אחרי כל החפירה הזאת ואחרי שהבנו(אני מקווה....), אני אפנה אותך לתכנית שנקראת SS שזאת תכנית כוח ובנייה של מסת שריר למתאמנים מתחילים.

https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

כמו כן יש לך באחד הפורומים למטה נושא "לוג תזונה ואימונים" - זהו יומן מעקב שבו אתה מתעד את האימונים ושבו תוכל לרשום מה עשית ובאילו תרגילים שיפרת משקלי עבודה. כמו כן תוכל לקבל טיפים משאר המשתמשים שבפורום בלוג שלך.

• פותח/ת השרשור
אהלן ילד, מה השם ?

קודם כל אני שמח שהבנת שיש דרך אחרת ממה שעשית עד כה ושהסכמת להקשיב - על זה ח"ח לך.

בוא תבין רק משו אחד שהפורום הזה שם כאן כעיקרון - אנחנו עובדים עם תרגילים שנקראים "תרגילים מורכבים", למה ? כי אלו תרגילים שמפעילים כמה קבוצות שרירים במקביל.

בכל חדר כושר טיפוסי יתנו לך תכנית אימונים שבה תעשה תרגיל על שריר כמבודד ויתנו לך 3-5 תרגילים לאותו שריר מה שלא ממש נחוץ וגם יוצר תכנית עמוסה.

בתרגילים הללו יש מספר תרגילים שאתה תצטרך ללמוד לעשותם שהם : סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, ופרס.

אך אל חשש, יש לך אפשרות לצלם את עצמך עושה את התרגילים דרך הסמארטפון שלך ולהעלות לכאן ואנחנו ניתן לך דגשים על הטכניקה.

אז אחרי כל החפירה הזאת ואחרי שהבנו(אני מקווה....), אני אפנה אותך לתכנית שנקראת SS שזאת תכנית כוח ובנייה של מסת שריר למתאמנים מתחילים.

https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

כמו כן יש לך באחד הפורומים למטה נושא "לוג תזונה ואימונים" - זהו יומן מעקב שבו אתה מתעד את האימונים ושבו תוכל לרשום מה עשית ובאילו תרגילים שיפרת משקלי עבודה. כמו כן תוכל לקבל טיפים משאר המשתמשים שבפורום בלוג שלך.

ואו תודה רבה לך!

עומר זהו שמי,כמו כן,זה AB?האם התוצאות בתוכנית הזו הרבה יותר טובים מאשר תוכניות אחרות שאקבל במכון כושר?

בכיף אחי, הדבר הכי חשוב הוא שקודם כל תתמיד ותהיה עקבי, תלמד, תקרא המון מידע(יש לך למעלה בסרגל נושא של "מאמרים") ותיישם ביומיום.

אישית אני אף פעם לא עשיתי את התכנית הזאת בגלל שאף פעם לא הייתי במסה אבל יש כאן הרבה חבר'ה אחרים בגילאים שונים שאומרים שזאת תכנית מעולה כך שאין לך ממה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
תגידו,יש לי שאלה יש אנשים שעושים שרירים ללא מסה,איך זה קורה?למשל אני מכיר מישהו שפיתח גוף שרירי אבל בלי להשמין כלל....והאם SS אכן מנפחת ומגדילה?

נערך לאחרונה:
הוא כנראה התאמן רגיל כשמסת השריר בגוף שלו לא הייתה גדולה במיוחד והוא רק התחיל להתאמן- לא נשמע ביג דיל.

מה ש"מנפח" זה בעיקר התזונה שלך. התזונה שלך תקבע אם אתה תעלה במסת השריר או תחטב.

בהצלחה עומר!
כעקרון גדילה מסויימת אפשרית גם עם תפריט נייטרלי או חיובי קל.
אבל אם מה שאתה מחפש זה גדילה משמעותית אין מנוס מהעלאה משמעותית במשקל ובאחוז השומן.

• פותח/ת השרשור
זהו אני גם מאוד הופתעתי שהוא שוקל 59.

תודה @מרטין.

אז אתם אומרים שאין מנוס אלא לעשות מסה בפלוס קלורי?

המטרה שלי היא לנפח ידיים חזה רגליים וכו',שהבטן לא תהיה ממש שמנה.

נערך לאחרונה:
לא קראתי את כל הלוג, רק בעמוד האחרון יש תמונות ממשקל גוף 59 עם צמד המילים "סוף החיטוב"

על איזו התקדמות אתה מדבר? פספסתי משהו בלוג?
לא בא לסנגר עליו, התחיל ב 55 קילו, עלה יפה במשקלי עבודה וסיים ב 64. מסיבותיו החליט לחטב.
סך הכל דוגמא שאפשר להתקדם בצורה סבירה עם עלייה במשקל של 1.5-2 קילו בחודש וההשפעה על המראה לא דרסטית

בעיניי זאת גישה נכונה במאסה ראשונה עד שלומדים להכיר את הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית