הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית The outlaw way

Juggernaut

משתמש פעיל
450
157
נק' מוניטין:
392
450
157
Holmes place
טוב אז בעוד שבועיים אני מסיים את CFSB.
ההתקדמות מטורפת, אסריט ואפרסם שיאים בסוף, עכשיו אני כבר מתחיל לחשוב על התוכנית הבאה.
כרגע הראש חושב על:
חזרה לוונדלר.
תוכנית וייטליפטינג נטו.
קרוספיט פוטבול.
אוטלאו.

הבעיה היא כזאת, אני רוצה לשלב שחייה פעם עד פעמיים בשבוע(לוקח ברצינות את כל עניין הסיבולת והקרוספיט).
קרוספיט פוטבול חמודה מאוד אבל לא חושב שהיא מתאימה לקרוספיטר טהור, את וונדלר הרצתי תקופה קצרה, נחמדה אבל התקדמות איטית, התוכנית של הוייטליפטינג לא מאפשרת קונדישנינג למעט 5 דק' גג בסוף כל אימון וגם אז בלי דגש על פלג גוף תחתון.
התחלתי להסתכל על אאוטלאו, כל הסופש ישבתי על זה אבל לא הבנתי לגמרי את התוכנית, לפי מה שהבנתי זה קונג'וגייט מוגבל של וייטליפטינג בתוספת ג'ימנסטיק ומטקונים, לא הובן לי כמה ימים בשבוע זה, איך בדיוק עובדים איתה, אם יש למישהוא מידע על התוכנית אשמח לעזרה, תודה.

http://theoutlawway.com/

אתה פשוט עוקב יומית אחרי התוכנית שלהם, או שאתה יכול לבחור לקחת מהם רק את המטקון או רק את אימון הכוח.

מה המטרה שלך בגדול, RFA ?

• פותח/ת השרשור
אל הRFA של השנה לא אהיה מספיק מוכן, כנראה שזאת של שנה הבאה, כרגע אנחנו 4 חבר'ה מפאוורהאוס שמנסים ללכת לכל תחרות ולצבור נסיון...
בגדול, לשפר את הזמנים במטקונים וגם להשתפר בווייטליפטינג עד כמה שאפשר תוך כדי שילוב.

אל הRFA של השנה לא אהיה מספיק מוכן, כנראה שזאת של שנה הבאה, כרגע אנחנו 4 חבר'ה מפאוורהאוס שמנסים ללכת לכל תחרות ולצבור נסיון...
בגדול, לשפר את הזמנים במטקונים וגם להשתפר בווייטליפטינג עד כמה שאפשר תוך כדי שילוב.

אני בגדול לא בעד לשלב את שניהם יחד אלא כמה חודשים לפני תחרות. ככה שאם יש לך זמן תחליט שאתה עושה עכשיו חצי שנה ככה תוכנית וויטליפטינג נטו. ואחרי זה חוזר לעבוד על הקונדישנינג

• פותח/ת השרשור
אני בגדול לא בעד לשלב את שניהם יחד אלא כמה חודשים לפני תחרות. ככה שאם יש לך זמן תחליט שאתה עושה עכשיו חצי שנה ככה תוכנית וויטליפטינג נטו. ואחרי זה חוזר לעבוד על הקונדישנינג

אני אשקול את זה,
דבר נוסף, במקרה ואני עוקב כל יום אני לא אוהב להיות תלוי באתר עצמו, למשל לקרוספיט פוטבול יש את הטמפלייט של התוכנית ו בנוסף מעלים כל יום את האימון היומי לפי רמות, הבעיה שאני לא אוהב להיות תלוי בזה שנניח אני ביום חופש ויש אימון ואו אני ביום שך אימון והם מעלים לאתר יום חופש, ואז אני צריך לנסות לקחת את האימון של היום לפני או להשלים אימון מסוים אם הבנת אותי.

אני אשקול את זה,
דבר נוסף, במקרה ואני עוקב כל יום אני לא אוהב להיות תלוי באתר עצמו, למשל לקרוספיט פוטבול יש את הטמפלייט של התוכנית ו בנוסף מעלים כל יום את האימון היומי לפי רמות, הבעיה שאני לא אוהב להיות תלוי בזה שנניח אני ביום חופש ויש אימון ואו אני ביום שך אימון והם מעלים לאתר יום חופש, ואז אני צריך לנסות לקחת את האימון של היום לפני או להשלים אימון מסוים אם הבנת אותי.

לדעתי תבחר לך אאוטלוא\פוטבול ותעקוב רק אחרי התוכניות כוח שלהם. ואת המטקונים תעשה לפי מה שנוח לך באותו יום

רק שים לב שהמטקונים מגוונים ושהם לא פוגעים לך בהתאוששות (תן 2,3 בשבוע. לא יותר)

• פותח/ת השרשור
כנראה שכשאסיים את התוכנית הזאת אעשה או וונדלר בשילוב של הרמות אולימפיות או ווייטליפטינג נטו, לפי מה שאני רואה באוטלאו זה וריאציות של הסנאצ' והקלין אנד ג'רק...ובקרוספיט פוטבול זה יותר תוכנית של פאוורליפטינג בשילוב קונדישנינג.

כנראה שכשאסיים את התוכנית הזאת אעשה או וונדלר בשילוב של הרמות אולימפיות או ווייטליפטינג נטו, לפי מה שאני רואה באוטלאו זה וריאציות של הסנאצ' והקלין אנד ג'רק...ובקרוספיט פוטבול זה יותר תוכנית של פאוורליפטינג בשילוב קונדישנינג.

עברתי קצת על האימונים שלך, אתה עוד לא בשלב של outlaw.
אם אתה בעניין של להתחרות בקרוספיט- ממליץ לך לקחת תוכנית מתחרים בסיסית, כמו competitors wod.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עברתי קצת על האימונים שלך, אתה עוד לא בשלב של outlaw.
אם אתה בעניין של להתחרות בקרוספיט- ממליץ לך לקחת תוכנית מתחרים בסיסית, כמו competitors wod.
בהצלחה.

מה בדיוק הרמה שלי באימונים שאני לא מתאים לאוטלאו?
בנוסף, אם תוכל להסביר לי על העיקרון של ה competitors wod,אני לא מכיר את זה...

נערך לאחרונה:
מה בדיוק הרמה שלי באימונים שאני לא מתאים לאוטלאו?
בנוסף, אם תוכל להסביר לי על העיקרון של ה competitors wod,אני לא מכיר את זה...

אתה פשוט עוד לא טוב בקרוספיט מספיק כדי שתוכנית כמו outlaw תתאים לך.

Back
למעלה תחתית