עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דובר על כך הרבה בפורוםאפשר לשאול לאיזו מטרה מתספים במגנזיום? זכור לי משהו שקשור להתאוששות.. כנ"ל לגבי אבץ.
כן, ההמלצה היומית לאדם שמתאמן היא 400-500 מ"ג ליום.מצטרף לשאלה בנוסח אחר mg400 ביום זה סבבה?
ההמלצה של מי בדיוק ואיך קבעו אותה?כן, ההמלצה היומית לאדם שמתאמן היא 400-500 מ"ג ליום.
אין פה עניין של סטייה גדולה אם זה נכון או לא, מגנזיום נבדק מחקרית כעוזר להרפיית שרירים ושינה טובה יותר. אין צורך מלמעלה מחצי גרם ביום.ההמלצה של מי בדיוק ואיך קבעו אותה?
מעניין אם כל המפתחי גוף של שנות ה60 לקחו מגנזיום, כנראה שלא ולא קרה כלום
גם היום נדיר שספורטאים לוקחים תוסף מגנזיום
זה מה שאני אומר בדיוק, תסתכל על רשימות תוספים של ספורטאים שהם מפרסמים לצורך שיווק, אף פעם לא תראה שם מגנזיוםאין פה עניין של סטייה גדולה אם זה נכון או לא, מגנזיום נבדק מחקרית כעוזר להרפיית שרירים ושינה טובה יותר. אין צורך מלמעלה מחצי גרם ביום.
מגנזיום הוא מינרל חשוב ותוסף מאוד נפוץ. משתמשים בו הרבה יותר ממה שאתה חושב(תראה למשל את כל התגובות בעמוד, הרוב פה משתמשים והם לא ספורטאים עליהם אתה מדבר).
אני התכוונתי שאנשים שאפילו שהם לא ספורטאים משתמשים במגנזיום.זה מה שאני אומר בדיוק, תסתכל על רשימות תוספים של ספורטאים שהם מפרסמים לצורך שיווק, אף פעם לא תראה שם מגנזיום
50 אחוז מאלה שלוקחים משלשלים אחרי זה, אולי הגוף לא צריך כל כך הרבה בכל זאתאני התכוונתי שאנשים שאפילו שהם לא ספורטאים משתמשים במגנזיום.
אין פה עניין של גימיק שיווקי בקרב בסופרטאים ואין זה סוד שלא כולם משתמשים בזה, אבל מי שכן, משתמש מהסיבות הנ"ל שציינתי.
אתה מוזמן לקרוא עליו במאמרים שבפורטל.
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה, בכל אופן זה ממש לא נכון.50 אחוז מאלה שלוקחים משלשלים אחרי זה, אולי הגוף לא צריך כל כך הרבה בכל זאת
ברור שהוא חיוני, רק לא בטוח בכמות 400 מ"ג, אולי גם 100 מספיק. קשה לדעתאני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה, בכל אופן זה ממש לא נכון.
מגנזיום הוא מינרל חשוב לגוף לא פחות משאר המינרלים היותר "מוכרים".
תקרא - https://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/
לוקח 600 מ"ג כבר כמה חודשים, והיו ימים שלקחתי גם 800, וזה רק מהתוסף. בחיים לא שלשלתי בגלל זה, אתה סתם זורק אמירות שווא עכשיו.ברור שהוא חיוני, רק לא בטוח בכמות 400 מ"ג, אולי גם 100 מספיק. קשה לדעת