הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדרי כושר בצהל עזרה!

אני יודע שלסגל בטכני יש חדכ סבבה לגמרי העניין הוא כמה זמן בכלל יהיה לך להתאמן

בטכני ח"כ חרא- אין משקל,הרבה מכונות ושעות פתיחה לא נוחות ללו"ז של קורסיסט(ו21 נחשב למקום של של הקורסים של ח"א).
בבה"ד 6 יותר טוב אבל הרבה אנשים.
בנבתים - הכל, גם חדר כושר וגם מגרש כדורסל. אוכל 5 כוכבים. חדר לשני אנשים עם מזגן. לא חשבתי שיש פינוק כמו הבסיס הזה בצה"ל, הרבה בנות,זמן פנוי,משמעת קלה.. ממש הרגיש לי חופשה שם.

בטכני ח"כ חרא- אין משקל,הרבה מכונות ושעות פתיחה לא נוחות ללו"ז של קורסיסט(ו21 נחשב למקום של של הקורסים של ח"א).
בנבתים - הכל, גם חדר כושר וגם מגרש כדורסל. אוכל 5 כוכבים. חדר לשני אנשים עם מזגן. לא חשבתי שיש פינוק כמו הבסיס הזה בצה"ל, הרבה בנות,זמן פנוי,משמעת קלה.. ממש הרגיש לי חופשה שם.
כן רק שיש לך טעות אחת בטכני יש 2 חדרי כושר אחד לקורסיסטים ואחד לסגל שזה הסדירים של הבסיס

אני אישית לא מכיר חדכים של בסיסים אחרים להשוות חוץ מהבסיס שלי (פלמחים) שהחדכ ברמה מאוד מאוד גבוהה

כן רק שיש לך טעות אחת בטכני יש 2 חדרי כושר אחד לקורסיסטים ואחד לסגל שזה הסדירים של הבסיס
ואתה חושב שהוא יהיה בין ה-90% קורסיסטים או 10% מסגל המפקדים בבסיס?
מול חדרי הכושר יש לך רחבה למתח שבה התאמנתי..
הח"כ של הסגל בינוני מינוס- אם היית בח"כ של 6 או 28..
הטכני הוא תחנת מעבר- אתה לא שומע על הרבה שנשארים לשרת שם. ביס לתעופה וטכני של חיל האוויר- קבועים.
הייתי שם קקורסיסט של טכנאי F וחימוש F.
4 חודשים סהכ הייתי שם, ועל האמת הרגיש לי יותר חרא מכלא 6.

ואתה חושב שהוא יהיה בין ה-90% קורסיסטים או 10% מסגל המפקדים בבסיס?
מול חדרי הכושר יש לך רחבה למתח שבה התאמנתי..
הח"כ של הסגל בינוני מינוס- אם היית בח"כ של 6 או 28..
הטכני הוא תחנת מעבר- אתה לא שומע על הרבה שנשארים לשרת שם. ביס לתעופה וטכני של חיל האוויר- קבועים.
הייתי שם קקורסיסט של טכנאי F וחימוש F.
4 חודשים סהכ הייתי שם, ועל האמת הרגיש לי יותר חרא מכלא 6.
אם הוא יהיה מכ טירונים מן הסתם שהוא יהיה סגל

וכן תכלס הטכני זה מקום רע אווירה מסריחה אין בכלל אויר לנשום בגלל המפעלים, אבל מה אפשר להביא שם קורסיסטיות בערימות בתור איש סגל

• פותח/ת השרשור
איזה בהד זה ״נבתים״ ? וכן אני אהייה סגל בכל בסיס שאילו אשובץ..

28. יש שם כמה קורסים בודדים. תובלה כבדה והנדסאי מוטס. מכתכננים להעביר את הקורסים של ח"א לבסיס הזה בשנתיים הבאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית