עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן רק שיש לך טעות אחת בטכני יש 2 חדרי כושר אחד לקורסיסטים ואחד לסגל שזה הסדירים של הבסיסבטכני ח"כ חרא- אין משקל,הרבה מכונות ושעות פתיחה לא נוחות ללו"ז של קורסיסט(ו21 נחשב למקום של של הקורסים של ח"א).
בבה"ד 6 יותר טוב אבל הרבה אנשים.
בנבתים - הכל, גם חדר כושר וגם מגרש כדורסל. אוכל 5 כוכבים. חדר לשני אנשים עם מזגן. לא חשבתי שיש פינוק כמו הבסיס הזה בצה"ל, הרבה בנות,זמן פנוי,משמעת קלה.. ממש הרגיש לי חופשה שם.
ואתה חושב שהוא יהיה בין ה-90% קורסיסטים או 10% מסגל המפקדים בבסיס?כן רק שיש לך טעות אחת בטכני יש 2 חדרי כושר אחד לקורסיסטים ואחד לסגל שזה הסדירים של הבסיס
אם הוא יהיה מכ טירונים מן הסתם שהוא יהיה סגלואתה חושב שהוא יהיה בין ה-90% קורסיסטים או 10% מסגל המפקדים בבסיס?
מול חדרי הכושר יש לך רחבה למתח שבה התאמנתי..
הח"כ של הסגל בינוני מינוס- אם היית בח"כ של 6 או 28..
הטכני הוא תחנת מעבר- אתה לא שומע על הרבה שנשארים לשרת שם. ביס לתעופה וטכני של חיל האוויר- קבועים.
הייתי שם קקורסיסט של טכנאי F וחימוש F.
4 חודשים סהכ הייתי שם, ועל האמת הרגיש לי יותר חרא מכלא 6.
איזה בהד זה ״נבתים״ ? וכן אני אהייה סגל בכל בסיס שאילו אשובץ..בטכני ח"כ חרא- אין משקל,הרבה מכונות ושעות פתיחה לא נוחות ללו"ז של קורסיסט(ו21 נחשב למקום של של הקורסים של ח"א).
בבה"ד 6 יותר טוב אבל הרבה אנשים.
בנבתים - הכל, גם חדר כושר וגם מגרש כדורסל. אוכל 5 כוכבים. חדר לשני אנשים עם מזגן. לא חשבתי שיש פינוק כמו הבסיס הזה בצה"ל, הרבה בנות,זמן פנוי,משמעת קלה.. ממש הרגיש לי חופשה שם.