הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדרי כושר בצהל עזרה!

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז עוד חודשים וחצי/שלוש ,אני הולך להיות מפקד כיתת טירונים (02) עכשיו ישלי כמה אפשרויות לשיבוצים:
בהד:11,10,7,6,20,21
בהד 21 זה הטכני
יש גם אפשרות למפרסית
רציתי לשאול אותם באיזה בסיס יש את הת״ש (וחדכ מו הסתם) הכי טובים מבין האופציות.
תודה לעונים אשמח לחוות דעת מפורטות .

הייתי מדריך/מפקד ולימים משק הדרכה(אחראי על 8 מפקדים) 3 שנים בבה״ד 7 אז אני אגיד מה שאפשר מהמקומות שהייתי.

ב7 יש חדר כושר די פח, היה לי מפתח לשם בשנה האחרונה בבסיס, לא ידעתי מי נגד מי אבל בכל מקרה הציוד די פח ומורכב ברובו ממכונות(עריכה: מכונות ללא שום אחזקה).
הת״ש ספציפית ב7 בעייתי, אם תפקד על טירונות תצא או שו״ש או שתסגור שבת ואז שו״ש(בגדול ברוב הטירונויות הראשונות שלך תצא ככה בכל מקום כמעט בצריפין, חצאים עם שו"ש, אבל זה תלוי גם במ״מ שלך- רוב המ״מים צעירים ורק קיבלו דרגת סג״מ, אז הם צהובים/לא יודעים לעבוד/דואגים שהם וכל מי שאיתם יטחן)

בקשר לטכני יש מכון כושר, לא נכנסתי אליו.
ברפואה ולוגיסטיקה אין מכונים/משהו שראוי להקרא מכון ממה שראיתי שם, מה שכן יש בבסיסים בתוך צריפים זה ״עידית״, בזמנו זה היה אחלה אוכל שמבשלים אזרחים, לא יודע איך זה היום
בבה״ד 7 האוכל די מחורבן(הייתי פורץ למטבח כמה חודשים עם חברים כדי להכין המבורגרים או לקחת גבינה צהובה וכו עד שתפסו אותנו...), היינו מקבלים 3 פעמים בשבוע נקניקיות ו/או שניצלונים, החלבון העיקרי היה לרוב מעובד בארוחת צהריים והיינו קובעים יום חג כשהיו מגישים עוף צלוי

בבה״ד 8(וינגייט) אחלה מכון, בבא״ח צנחנים גם אחלה מכון וגם בבסיס חצרים(אבל לא רלוונטי לך כנראה כי זה חיל האוויר, אני התחלתי שם ועברתי בין חיל האוויר לחיל הירוק אז ביקרתי שם בקולנוע/חד"כ/בריכה וכו')

יותר מזה לא מכיר

נערך לאחרונה:
בט"ר ניצנים חדר כושר נחמד.. יש 2 מוטות של 12 ק"ג, ספת בנצ', דאמבלים בקיצור מקום סבבה להתאמן בו ביחס לצבא..

אחחחחח החדר כושר של ויינגייט, חלום.... איך אני מתגעגע למקום הזה.

אם יוצא לך לבקר בווינגייט תגיד לקובה

לפי דעתי סיוט לשרת בטכני
מקום מסריח ביותר אוכל הכי גרוע שראיתי החדר כושר לא כל כך ראיתי
בקיץ אתה מזיע סתם מלהיות בחוץ

בטכני יש חדר כושר נחמד הרוב מכונות (יש סמית ) אפשר להסתדר עם מה שיש (יש שני חדרי כושר של סגל ושל טרונים/שוחרים)
בסגל יש מוט 2.2 ,דבליו ועוד כמה סוגים של מוטות משקולות בסביבות 200 קילו.

אני פעם בה מתאמו שאני סוגר אבל מסתדר עם מה שיש.

אוכל בבסיס הזה הולך לפי תקופות יש חודשים שהאוכל סבבה ויש חודשים שעדיף לא להתקרב.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים אני בינתיים מתכוון ללכת על בהד 11 , נראה לי התש הכי טוב והחד"כ שם אחלה.

החלטה נבונה יש גם פול בחורות..
ד"א איזה קו"מ אתה? מ"ו?

@SmokingSnake בבהד 7 יש מוט? כלוב?

בתקופתי לא היה כלוב ומניח שעדיין אין.

לגבי מוט וספה לבנץ' אני לא כ"כ זוכר(באמת שלא ידעתי בזמנו מה אני עושה) אבל די בטוח שאין.
יש כמה הליכונים ומכונות משקולות כמו לחיצת רגליים, פרפר וכו'

בתקופתי לא היה כלוב ומניח שעדיין אין.

לגבי מוט וספה לבנץ' אני לא כ"כ זוכר(באמת שלא ידעתי בזמנו מה אני עושה) אבל די בטוח שאין.
יש כמה הליכונים ומכונות משקולות כמו לחיצת רגליים, פרפר וכו'
באסה..תודה!

לא חושב שיש בסיס בצה"ל שיש בו כלוב.
גם בווינגייט אין. זה לא מספיק מבוקש, תופס מקום ויקר.

תופס מקום, בהחלט..
אבל יקר? כלוב לא יעלה יותר מהאלפטיקול או ההליכון או מכונת הסמית שהיה לי בניצנים..

לפי המדאגית אצלנו, יש איסור על כלוב בצבא..
לא יודע עד כמה זה נכון

הן אמרו למה?

תופס מקום, בהחלט..
אבל יקר? כלוב לא יעלה יותר מהאלפטיקול או ההליכון או מכונת הסמית שהיה לי בניצנים..
ועכשיו תחשוב על כמות האנשים שישתמשו בכלוב לעומת כמות האנשים שישתמשו בסמית' או בהליכון.
ביחס לתועלת שלו, הוא יקר. ביחס לתועלת של ההליכון, הוא זול. אפילו אם המחיר של שניהם זהה.

ועכשיו תחשוב על כמות האנשים שישתמשו בכלוב לעומת כמות האנשים שישתמשו בסמית' או בהליכון.
ביחס לתועלת שלו, הוא יקר. ביחס לתועלת של ההליכון, הוא זול. אפילו אם המחיר של שניהם זהה.

בשביל זה יש אותנו שנהפוך את הקערה על פיה ונלמד אנשים לעשות סקוואט 😃

אל תשמיצו סתם, אצלי יש ראק עם ספה מובנית ללחיצת חזה ולחיצה בשיפוע.
מעדיף את המכון שלי על בהד 8 למרות כל היוקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית