יש לי ידידה שמתאמנת אך לא נראה לי הגיוני

EcoLine

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
יש לי ידידה בחדר כושר שאני מתאמן בו אך היא מקשיבה לחבר שלה והיא עושה רק ריצה ובטן פעם ב... ( אלוהים יודע מתי ) לרוב רק ריצה
עכשיו ישבתי דיברתי איתה היא אמרה לי שהיא רק רוצה להוריד את המדלדל ביד האחורית וברגליים עכשיו בסדר ברגליים עוד חצי נחמה הריצה
אבל חבר שלה אמר לה שהיא לא צריכה להשתמש במשקולות ( כנראה מפחד שיהיה לה שריר או משהו )
אני מכיר את הילדה הזאת מאז שאני זוכר את עצמי ואני רוצה באמת לעזור לה קראתי את המאמר פה על פעילות ארובית ואנאירובית
רק איזה תרגילים באמת אפשר לתת לה לעשות?
חשבתי על יד אחורית נגיד kickback ונגיד לרגליים אולי סקוואטים? האם זה יספיק?כמה תרגילים צריך לאימון אינאירובים זה לא היה כתוב שם,כתוב מספר חזרות אך לא מספר תרגילים מומלצים

סליחה על החפירה אשמח לעזרה פה.

תן לה לקרוא את המאמר תרצה תרצה לא תרצה שחבר שלה יתעסק עם זה

• פותח/ת השרשור
6-8 תרגילים מורכבים?
יש לך כמה דוגמאות נגיד?
והאם מה שנתתי ליד אחורית מתאים לבנות על מנת לחטב באמת את בגוף או במקרה הזה את המדלדל של היד?

6-8
והאם מה שנתתי ליד אחורית מתאים לבנות על מנת לחטב באמת את בגוף או במקרה הזה את המדלדל של היד?

אין דבר כזה "לחטב" עם משקולת בחדר כושר, חיטוב נעשה עם אירובי ומאזן קלורי שלילי.

בוא נסביר לך ולה משו - בשונה מאוד מגברים לנשים קשה מאוד לבנות לעצמן מסת שריר, בגלל זה בחיים היא לא תהיה או תיראה כמו גבר אז שתוציא את זה לעצמה אחת ולתמיד מהראש ושהחבר יפסיק לשגע אותה אם הוא לא מבין(וממה שאתה מספר הוא באמת לא מבין)

ברגע שהיא תוסיף על עצמה טיפה שריר - היד תהיה קשיחה יותר ויהיה לה פחות "מידלדל" במיוחד אם תמשיך להיות במאזן קלורי שלילי.

חיטוב נעשה עם אירובי? 😳

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה "לחטב" עם משקולת בחדר כושר, חיטוב נעשה עם אירובי ומאזן קלורי שלילי.

בוא נסביר לך ולה משו - בשונה מאוד מגברים לנשים קשה מאוד לבנות לעצמן מסת שריר, בגלל זה בחיים היא לא תהיה או תיראה כמו גבר אז שתוציא את זה לעצמה אחת ולתמיד מהראש ושהחבר יפסיק לשגע אותה אם הוא לא מבין(וממה שאתה מספר הוא באמת לא מבין)

ברגע שהיא תוסיף על עצמה טיפה שריר - היד תהיה קשיחה יותר ויהיה לה פחות "מידלדל" במיוחד אם תמשיך להיות במאזן קלורי שלילי.
אז איך נגיד אמורים להוריד את המדלדל של היד נגיד אם לא נעבוד על יד אחורית? כי אירובי לא נראה לי באמת יוריד
סליחה על הבורות פשוט לא יוצא לי לאמן בנות אני מתאמן לבד
ועד כמה שלי ידוע חיטוב נעשה עם מאזן קלורי שלילי ועלייה במשקל

אני אומרת תשלח אותה לכאן. שתקרא מאמרים ותלמד קצת.
ועדיף שהיא זאת שתשאל את השאלות, כי אחרת על כול דבר שתגיד לה אתה תשמע: אבל חבר שלי אמר לי. ותאמין לי, אנחנו תמיד נקשיב למשחבר שלנו יגיד לנו....
ועד כמה שידוע לי, אין דבר כזה לחטב אזור ספציפי. אתה חייב לעבוד על כול הגוף, לחזק את כולו. בשביל זה יש את FBW. תכנית מצוינת!

אם הייתי יודע הייתי מכניס אירובי לחיטוב...
אירובי שלך זה בטח ללחוץ מהר יותר בבנץ'. 🤣

תרגיל ליד האחורית לא יחטב את היד האחורית. היא צריכה לאכול במאזן קלורי שלילי ועדיף לשלב את זה עם תכנית שמתבססת על התרגילים המורכבים המוכרים, סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס וכולי.

אירובי שלך זה בטח ללחוץ מהר יותר בבנץ'. 🤣

תרגיל ליד האחורית לא יחטב את היד האחורית. היא צריכה לאכול במאזן קלורי שלילי ועדיף לשלב את זה עם תכנית שמתבססת על התרגילים המורכבים המוכרים, סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס וכולי.

האידאל של נשים הוא לא "נשות פיטנס" לרוב, אי לכך ובהתאם לזאת לא הייתי ממליץ בכזאת נמרצות להמליץ לאישה על תוכנית שכוללת רק תרגילים מורכבים (עם כל אהבתי אליהם) היא פשוט תרתע ותפסיק, צריך לתת בהתחלה משהו ריאלי שהיא תתמיד בו ולא יפחיד אותה.
בכללי לנשים בדרך כלל אכפת רק מלהיות רזות ולא מעניין אותן מהשאר, לא צריך לדחוף להן רצונות שהן לא מכירות, חסר טעם לדעתי.

האידאל של נשים הוא לא "נשות פיטנס"
האידאל של נשים, כמו של גברים, שונה מאחת לשניה.

לא הייתי ממליץ בכזאת נמרצות להמליץ לאישה על תוכנית שכוללת רק תרגילים מורכבים
תתפלא, יש נשים שיתחברו לפונקציונליות והמינימליזם בתנאי שיסבירו להם את הרציונל.

בכללי לנשים בדרך כלל אכפת רק מלהיות רזות ולא מעניין אותן מהשאר, לא צריך לדחוף להן רצונות שהן לא מכירות, חסר טעם לדעתי.
החלק הראשון של המשפט שלך נכון לצערי 😭
לגבי החלק השני אפשר היה באותו נימוק לפטור את הנשים גם מהשכלה, זכות בחירה ושיוויון 🙁

האידאל של נשים, כמו של גברים, שונה מאחת לשניה.

תתפלא, יש נשים שיתחברו לפונקציונליות והמינימליזם בתנאי שיסבירו להם את הרציונל.

החלק הראשון של המשפט שלך נכון לצערי 😭
לגבי החלק השני אפשר היה באותו נימוק לפטור את הנשים גם מהשכלה, זכות בחירה ושיוויון 🙁

"יש נשים" זה רחוק מלהיות רוב או כמות נכבדת, אחרת כולן היו עושות את זה, את נותנת יותר מידי קרדיט להיגיון של האדם הממוצע (בין אם הוא/היא אישה או גבר).

ואני דבק לגבי מה שאמרתי, מי אמר שכולן צריכות להיות משכילות? בואי נעשה את ההפרדה

1. בן אדם ששואף להגיע למטרה X חובתך בתור מאמן/מורה/מרצה/קאוצ'ר הוא לעזור לו להגיע ליעד.

2. בן אדם ללא שאיפות, שמעוניין להסתפק במועט ולהיות שמח עם זה, האם זוהי חובתך ליצור לו שאיפות אף על פי שהוא מעוניין להישאר במקום שבו הוא נמצא או להשתפר במעט?
אני לא רואה שום דבר רע בהסתפקות במועט או בלא לחלום חלומות גדולים.

ובהקשר לנושא, רוב הנשים בספורט הן בקטג' השנייה, אז האם זה כל כך רע לעזור לה להפטר מ 5-10 קילו שהיא רוצה ללא שימוש בתרגילים מורכבים/ דברים שלא בהכרח נחוצים למטרה?

ובהקשר לנושא, רוב הנשים בספורט הן בקטג' השנייה, אז האם זה כל כך רע לעזור לה להפטר מ 5-10 קילו שהיא רוצה ללא שימוש בתרגילים מורכבים/ דברים שלא בהכרח נחוצים למטרה?
כמעט כל אדם שני בחדר כושר צריך להפטר ה5-10 קג. גבר או אישה זה לא משנה. זו לא הסתפקות במועט זו מטרה לגיטימית.
האם לגבר אפשר להסביר או שגם במקרה שלו אין צורך?

בעיני (אולי בגלל שאני לא מאמנת) המטרה שלך כמאמן צריכה להיות כפולה - לאמן ולהקנות מספיק ידע כדי שהוא יוכל להמשיך לבד.
תסכים איתי שמאימון של פעם בשבוע לא רואים שום שינוי. אתה חייב לגייס אותו או אותה לעוד 2-3 אימונים עצמאיים כדי שיראה שינוי משמעותי. האשה הממוצעת אולי תרתע מאימון במשקל כבד אבל כאן זה כבר תלוי במידת הבקיאות שלך כמאמן ובתוצאות שיגיעו.

מי אמר שכולן צריכות להיות משכילות?
הן כבר משכילות רק שלא בתחום הזה ואין דרך טובה יותר לגייס את המוטיבציה שלהן לתהליך מאשר לתת להן עוד השכלה!
תרוויח מתאמנת שמבינה ומשתפת פעולה.

כמעט כל אדם שני בחדר כושר צריך להפטר ה5-10 קג. גבר או אישה זה לא משנה. זו לא הסתפקות במועט זו מטרה לגיטימית.

אי אפשר להסביר גם לגבר. כל פעם שמישהו שואל אותי למה הוא תקוע במשקלים של ילדה קטנה, הוא הולך לבכות כשאני אומר לו לעלות 10 קילו 🙁

בעיני (אולי בגלל שאני לא מאמנת) המטרה שלך כמאמן צריכה להיות כפולה - לאמן ולהקנות מספיק ידע כדי שהוא יוכל להמשיך לבד.
תסכים איתי שמאימון של פעם בשבוע לא רואים שום שינוי. אתה חייב לגייס אותו או אותה לעוד 2-3 אימונים עצמאיים כדי שיראה שינוי משמעותי. האשה הממוצעת אולי תרתע מאימון במשקל כבד אבל כאן זה כבר תלוי במידת הבקיאות שלך כמאמן ובתוצאות שיגיעו.

הן כבר משכילות רק שלא בתחום הזה ואין דרך טובה יותר לגייס את המוטיבציה שלהן לתהליך מאשר לתת להן עוד השכלה!
תרוויח מתאמנת שמבינה ומשתפת פעולה.

1. מדוע את חושב שכל אדם שני צריך להפטר מ 5-10 ק"ג?
בתור מאמן אתה מקנה את הידע, אבל מי אמר לך לאיזה כיוון הוא/היא תקח את זה. ולגבי הגבר, תלוי במטרה שלו, בדיוק כמו האישה.

2. את בטוחה שכל הנשים משכילות? רוב האנשים בעולם שלנו אינם משכילים ולא בהכרח רוצים בכך. את חייבת לקחת בחשבון את האופי של הבן אדם ולהתאים לו תוכנית שיוכל להתמיד בה, אנשים שוכחים שהפורום שלנו ממש לא מדגם מייצג של האוכלוסייה המתאמנת.

3. את לא הבנת את הנקודה שלי,
אם אדם רוצה להגיע ל 70 ק"ג על 10 אחוז שומן, אני צריך לשכנע אותו להיות חזק? באמת אכפת לו אם הוא מסקוויט 50 קילו או 150 קילו במידה והמטרה שלו היא משקל מסוים על אחוז שומן מסויים?
ברור שאחלק את הידע שלי בתור מאמן, אבל האם זאת חובתי להכניס מטרות למתאמן שהוא בכלל לא רוצה בהן?

2. את בטוחה שכל הנשים משכילות?
עשיתי הסקה הגיונית. בוא נדבר תכלס יש לך מתאמנות שאינן משכילות?
אני מסתכלת סביבי 90% מהנשים בחדר כושר באות, הולכות (על ההליכון), עוזבות. הן עשו את היומית.
מי הולכת למאמן פרטי ומשקיעה בזה כסף? מי שרוצה יותר מעצמה ואלה בדרך כלל רוצות יותר מעצמן בכל האפיקים.

לגבי נקודה 3 מסכימה איתך. כאן יש יתרון לנשים כי הן לא באמת רוצות להרים יותר הן רוצות להתחטב. אם אתה כמאמן חושב שהדרך הטובה והנכונה לעשות זאת היא באמצעות תרגילים מורכבים אז למה להתפשר על דרך ביניים?

אי אפשר להסביר גם לגבר. כל פעם שמישהו שואל אותי למה הוא תקוע במשקלים של ילדה קטנה, הוא הולך לבכות כשאני אומר לו לעלות 10 קילו
יש לו כבר עודף של 5-10 אתה רוצה שיוסיף עוד 10? 😃

Back
למעלה תחתית