הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית אימונים

Kafri121

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מה נישמע ? אני בניתי תוכנית חדשה למסה ואני רוצה שתינתן חוות דעת אני 1.79 שוקל 71 קילו
אימון a
רגליים סקוואט שלוש כפול חמש
תאומים שלוש כפול 10
לחיצת חזה שלוש כפול 5
לחיצת חזה שיפוע עליון שלוש כפול עשר
ידיים 3 סטים לא משנה איזה תרגיל

איצון שני
דדליפט סטים לחימום ואז סט אחד של חמש חזרות
מתח שלוש כפול מקסימום
פרס שלוש כפול חמש
הרחקה לצדדים שלוש כפול עשר
יד אחרית שתיים שלוש סטים של ער
בטן ושרירים מייצבים בסוף שלוש סטים של 15 אשמח אם תתנו חוות דעת על התכנית

במצב שלך הכי אידיאלי יהיה לבצע SS, קרא עליה בפורטל. יש כמה דברים בתוכנית שלך שמזכירים אותה, אבל היא יותר טובה ממה שצירפת.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזאת הבעיה כבר יש לי משקלים כבדים . דדליפט 130 לחמישייה לחיצת חזה 85 קילו הגעתי כבר ל90 לחמישייה ופרס 55 קילו לחמישייה. סקוואט 90 קילו

אני לא חושב שזאת הבעיה כבר יש לי משקלים כבדים . דדליפט 130 לחמישייה לחיצת חזה 85 קילו הגעתי כבר ל90 לחמישייה ופרס 55 קילו לחמישייה. סקוואט 90 קילו
אם אתה 1.79 ושוקל 71, והמשקלים שציינת נכונים - יש לך הרבה מה להרוויח בSS. במיוחד בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי על העזרה אבל אני יסביר לך את המצב . אני רוצה לפתח גוף כבר לא מעניין אותי הכוח ומשקלו העבודה כי כסר בגעתי למשקלים יחסית גבוהים ומשם אפשר להתקדם לפיתוח גוף . עכשיו אם התוכנית שציינתי למעלה לא טובה אשמח אם תעזור לי עם תוכנית יוצר לכיוון הפיתוח . ואני איתך לגמרי ss זאת תוכנית מצויינת להתחלה למי שרוצה להתחזק ולעלות במשקלי העבודה .

תודה אחי על העזרה אבל אני יסביר לך את המצב . אני רוצה לפתח גוף כבר לא מעניין אותי הכוח ומשקלו העבודה כי כסר בגעתי למשקלים יחסית גבוהים ומשם אפשר להתקדם לפיתוח גוף . עכשיו אם התוכנית שציינתי למעלה לא טובה אשמח אם תעזור לי עם תוכנית יוצר לכיוון הפיתוח . ואני איתך לגמרי ss זאת תוכנית מצויינת להתחלה למי שרוצה להתחזק ולעלות במשקלי העבודה .
אתה רחוק ממצב שבו חיזוק הסקוואט, הדדליפט והלחיצות הוא לא העיקר.
קרא את כל מה שכתוב בדיון הזה + בדיון אליו הפניתי שם: http://www.lbs.co.il/threads/51892/

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך אז אתה טוען שצריך להמשיך לנסות לעלות משקלים המורכבים ? ומה עם תרגילי עזר אני יכול לעשות קצת ? יד קידמית מתח מקבילים יד אחורית חזה עליון וחולי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית