הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזל טוב ל-oz25, משתמש כבוד חדש בפורום

מי ייתן ויהיה לי 10% מהסבלנות שיש לך.
@oz25
🎉🎊🎈

תאמין לי שיש לך, העמודים בהודעות האישיות בינינו מוכיחים זאת חחחחח אז קודם כל תודה לך יקירי 🙌 .

שמחתי להכיר חלק מהנפשות הפועלות בפורום הזה בין אם זה מנהלים או משתמשים, ואפילו אשמח לעשות מפגש של הפורום ולהכיר את הפרצופים שמאחורי המשתמשים(סיבה מספיק טובה ליומנגס או לגראז' או לכל מקום אחר).

כמו שכבר ציינתי ב"תואר" הקודם - אני פשוט שמח לעזור לאנשים אחרים בדיוק כמו שאני הגעתי לפורום הזה ולא ידעתי כלום.

נערך לאחרונה:
עלייה מטאורית!
מזל טוב, אין ספק שאתה ראוי לכך.
ואהבתי את הרעיון למפגש של הפורום רק צריך לחכות ל @Moshe שיחזור לארץ ונראה לי שרוב הסיכויים שהמשיח יגיע קודם
@nir666 יש מצב שאתה מקבל דחייה מהמשיח?
😆

עלייה מטאורית!
מזל טוב, אין ספק שאתה ראוי לכך.
ואהבתי את הרעיון למפגש של הפורום רק צריך לחכות ל @Moshe שיחזור לארץ ונראה לי שרוב הסיכויים שהמשיח יגיע קודם
@nir666 יש מצב שאתה מקבל דחייה מהמשיח?
😆

גם אם @Moshe יחזור לביקור בארץ (והוא לא), אי אפשר יהיה לפגוש אותו. לפני שהוא עזב לארה"ב הוא התחמק ממפגש איתי ברגע האחרון כי הוא סנוב מגעיל. או שהוא פחד להראות כמה הוא שמן. אחד מהשניים.

• פותח/ת השרשור
גם אם @Moshe יחזור לביקור בארץ (והוא לא), אי אפשר יהיה לפגוש אותו. לפני שהוא עזב לארה"ב הוא התחמק ממפגש איתי ברגע האחרון כי הוא סנוב מגעיל. או שהוא פחד להראות כמה הוא שמן. אחד מהשניים.
אם לא הייתי רוצה להפגש לא הייתי לוקח מחעיים את המספר שלך. תאשים את חמאס לא אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית