הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן

• פותח/ת השרשור shifu
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

shifu

משתמש מתחיל
155
28
נק' מוניטין:
120
155
28
שלום לכולם חברים יקרים.
אני שמח להיות פה,עקבתי אחריכם הרבה זמן לפני שנרשמתי 😃
אתמול התחלתי לראשונה שימוש בקלן של ראדג'איי
0.4
אני מוכרח לציין ששתיתי בערך 5 ליטר מים ובכל זאת לאחר 6 שעות מנטילת הכדור תקף אותי כאב ראש שחשבתי שאני בטוח עומד למות ולא רק זה אלא שהיה לי בחילות והקאתי פעמיים..
היתה לי דילמה אם היום אני ממשיך והחלטתי לנסות גם היום ו לראות מה קורה...ע"פ הקריאה הרבה שלי בנושא פה בפורום אני מבין שחלק מה תופעות שחוויתי הם הגיוניות השאלה אם ככה הקיצוניות?
1.האם יש דרך להמנע מכאבי הראש
2.מותר ליטול את בקלן כשיש אלרגיה ל g6pd?
3.אני מפחד ממחר שאני צריך להעלות ל80 מ"ק

קניתי מגנזיום
אשלגן מה תורם?
לבחילות?
כאבי הראש?
ויקיפדיה:
אשלגן הוא מינרל הכרחי בתזונה יום יומית, הוא עוזר בתהליך ההתכווצות של השרירים ובשמירה על נוזלים. אשלגן חשוב בשליחת מידע עצבי דרך תאי עצב ובשחרור אנרגיה מחלבונים, שומן ופחמימות בזמן מטבוליזם. מחסור באשלגן מתבטא במצב קטלני היפוקלמיה (Hypokalemia, תת-אשלגן בדם). אכילת מגוון סוגי מזון שמכילים אשלגן היא הדרך הטובה ביותר לקבל כמות מספקת. מיני פירות, ירקות ובשרים רבים מכילים אשלגן, במיוחד פירות וירקות אדומים.

בנוסף, אשלגן נקשר עם סידן ומונע את בריחתו מהגוף. כאשר אוכלים סוכרים, הסוכרים מפרקים את האשלגן, מה שמאפשר את בריחת הסידן. הדבר גורם להיווצרות שיניים חלשות, ובהמשך לדלדול עצם.

עם מולטי ויטמין ומינרל ותזונה במקום לדעתי אשלגן יהיה די מיותר

• פותח/ת השרשור
מכל תופעות הלוואי האיומות שחוויתי התכווצויות לו היו לי חחחחח
כאבי ראש בחילות רעידות בידיים....לא הצלחתי לשחק סנוקר ברשת בגלל הרעידות

יש תוסף תזונה שנקרא מגנזיום up, מוצר מעולה שמכיל 450 מ"ג מגנזיום עם 100 מ"ג אשלגן בטבליה אחת.
תקח טבליה אחת לפני השינה וסגרת את הפינה הזאת!!

שלום לכולם חברים יקרים.
אני שמח להיות פה,עקבתי אחריכם הרבה זמן לפני שנרשמתי 😃
אתמול התחלתי לראשונה שימוש בקלן של ראדג'איי
0.4
אני מוכרח לציין ששתיתי בערך 5 ליטר מים ובכל זאת לאחר 6 שעות מנטילת הכדור תקף אותי כאב ראש שחשבתי שאני בטוח עומד למות ולא רק זה אלא שהיה לי בחילות והקאתי פעמיים..
היתה לי דילמה אם היום אני ממשיך והחלטתי לנסות גם היום ו לראות מה קורה...ע"פ הקריאה הרבה שלי בנושא פה בפורום אני מבין שחלק מה תופעות שחוויתי הם הגיוניות השאלה אם ככה הקיצוניות?
1.האם יש דרך להמנע מכאבי הראש
2.מותר ליטול את בקלן כשיש אלרגיה ל g6pd?
3.אני מפחד ממחר שאני צריך להעלות ל80 מ"ק
1. שתה הרבה מים, מנה אספרסו ביום. בד"כ כאבי הראש עוברים לאחר מספר ימים ועלייה ל-120mcg.
2. כן.
3. פוחד? ממה אתה פוחד? כל מה שתיארת הוא רגיל וסטנדרטי ובסה"כ אי-נעימות "קלנבוטרולית" טיפוסית.

• פותח/ת השרשור
1. שתה הרבה מים, מנה אספרסו ביום. בד"כ כאבי הראש עוברים לאחר מספר ימים ועלייה ל-120mcg.
2. כן.
3. פוחד? ממה אתה פוחד? כל מה שתיארת הוא רגיל וסטנדרטי ובסה"כ אי-נעימות "קלנבוטרולית" טיפוסית.

תודה אחי העלתי בחצי כדור היום לבדוק שלא קורה כלום ןמחר בעזרת השם אני על 2 כדורים ומיום ראשון שלושה כדורים שזה 120

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית