הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן

• פותח/ת השרשור shifu
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

shifu

משתמש מתחיל
155
28
נק' מוניטין:
120
155
28
שלום לכולם חברים יקרים.
אני שמח להיות פה,עקבתי אחריכם הרבה זמן לפני שנרשמתי 😃
אתמול התחלתי לראשונה שימוש בקלן של ראדג'איי
0.4
אני מוכרח לציין ששתיתי בערך 5 ליטר מים ובכל זאת לאחר 6 שעות מנטילת הכדור תקף אותי כאב ראש שחשבתי שאני בטוח עומד למות ולא רק זה אלא שהיה לי בחילות והקאתי פעמיים..
היתה לי דילמה אם היום אני ממשיך והחלטתי לנסות גם היום ו לראות מה קורה...ע"פ הקריאה הרבה שלי בנושא פה בפורום אני מבין שחלק מה תופעות שחוויתי הם הגיוניות השאלה אם ככה הקיצוניות?
1.האם יש דרך להמנע מכאבי הראש
2.מותר ליטול את בקלן כשיש אלרגיה ל g6pd?
3.אני מפחד ממחר שאני צריך להעלות ל80 מ"ק

שאלה טובה לגביי המחסור באנזים. תבדוק את רמת כדוריות הדם האדומות, אבל לא מאמין שתהיה בעיה, ואם כן - חומרי לוואי.
תחכה לתשובה נוספת בנוגע לזה. יצא לי לראות דיון על זה בפורום בחול. אין מידע, ולכן המלצתי להתחיל ולבדוק

התופעות שתארת הן קיצוניות ביותר. תנסה חשתות עוד מים.ולראות איך המצב ממשיך

• פותח/ת השרשור
תודה על תשובתך אחי.
האם טאורין נתרן מגנזיום ושאר תוספים מסייעים לכאבי ראש והבחילות או שמדובר בהקלה על התכווצויות בלבד?

מה המינון ממנו התחלת? 40 מק"ג?

במידה ואתה סובל מתופעות כפי שציינת, אין לך מה למהר ולהעלות ל 80 מק"ג. קח את הזמן , תן לגוף להסתגל ולאט לאט תעלה עד למינון הרצוי.

במקומך הייתי מושך עוד יום או אפילו מספר ימים על 40מק"ג,ולאחר מכן מתקדם אפילו בעזרת חצאי כדורים עד למעבר תופעות הלוואי.

באופן אישי - השתמשתי ב 3 חברות שונות של קלן כולל ראגדיי ומעולם לא נתקתלתי בתופעות לוואי ברמה שאתה תיארת-גם במינונים הגבוהים

• פותח/ת השרשור
אולי בכל זאת משהו בקלן מכיל ג'י סיקס פי די?
היום בינתיים ברוך ה' לא קרה כלום.
העצה שלך מעולה .....תודה.
לגבי טאורין נתרן מגנזיום אשלגן....יעזור לבעיות שתיארתי?

אולי בכל זאת משהו בקלן מכיל ג'י סיקס פי די?
היום בינתיים ברוך ה' לא קרה כלום.
העצה שלך מעולה .....תודה.
לגבי טאורין נתרן מגנזיום אשלגן....יעזור לבעיות שתיארתי?

מצטער לא שמתי לב לג'י סיקס פי די!

תערוך חיפוש בגוגול:

g6pd קלן site:lbs.co.il

clen + g6pd

ותראה מה התוצאות. עד שאין לך תשובה ודאית לא הייתי מסתכן בלקחת קלן

סתם תוצאה מהירה שראיתי:
http://forums.steroidal.com/anabolic-steroids-forum/614-g6pd-deficiency-clen.html
לא קראתי לעומק , תעיין

מה קורה אחי זה מיכאל קנית ממני השבוע את היוהמבין

השתמשתי בקלן במשך חודש ולא היו לי תופעות לוואי כאלה וגם לי יש רגישות חמורה לg6pd ככה שאני די בטוח שזה לא קשור לזה אולי החברה הזאת של הקלן פשוט לא טובה

או שהגוף שלך לא מגיב טוב לחומר הזה בגלל סיבות אחרות

לדעתי תנסה עוד יום ואם זה ממשיך אל תשתמש בזה יותר התופעות האלה לא שוות את התועלת

• פותח/ת השרשור
אהלן מיכאל מה נשמע אחי?
למעשה אינני כבר מרגיש כלום אבל אני מפחד להוסיף עוד כדור חחח רק בגלל התופעות אז במקום להעלות עוד כדור הוספתי חצי היום ואם יעבור בשלום אוסיף מחר עוד חצי ואז אהיה על 80 ואז נעלה ל120 בע"ה

נביעות תודה על תשובתך אחי

אהלן מיכאל מה נשמע אחי?
למעשה אינני כבר מרגיש כלום אבל אני מפחד להוסיף עוד כדור חחח רק בגלל התופעות אז במקום להעלות עוד כדור הוספתי חצי היום ואם יעבור בשלום אוסיף מחר עוד חצי ואז אהיה על 80 ואז נעלה ל120 בע"ה
אני לא מכיר את הגרסה שאתה לוקח אבל שים לב שאם אין לך פס שחוצה את הכדור, אתה לא יכול לחלק אותו. ישנם גם כדורים עם פס שאסור לחלק.

• פותח/ת השרשור
Omg

ראיתי את ההודעה שלך עכשיו ובלעתי חצי לפני חצי שעה.
מה הכוונה אסור?
לכתוב צוואה? :(

ממש לא. פשוט יכול להיות שהחומר הפעיל בכדור לא מחולק בשווה בכל שטח הכדור.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח אחי אתה לא מבין מה עשית לי ...אמרתי לבוס שלי שאני יוצא רגע כדי שאם אמות זה יהיה לבד בפינה 😃
מחר אני כבר אקח 2 ויהיה טוב.
אני מעט מקיא אבל קראתי שבחילות אמור להיות אז אין ממה לדאוג אה?

• פותח/ת השרשור
Radjay
למה חרא אחי?
יש כמה פה בפורום שראיתי שאמרו אחלה

לא מכיר את הסוג הזה, אני הרצתי SOPHARMA במשך חודש, בקושי היו לי תופעות לוואי. התופעות לוואי קצת קשות, אני מקווה בשבילך שזאת הסתגלות של הגוף.

• פותח/ת השרשור
קניתי מגנזיום
אשלגן מה תורם?
לבחילות?
כאבי הראש?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית