הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פיטנס - Aesthetics

גבר,אתה דומה להוא..לזר משהו 😉

ובנימה רצינית,נראה מעולה
אתה מתכנן להתחרות מתישהו?

מסכים עם אוהד הקולטס ( @Vosegus ),זכותו להעלות כל יום תמונה בפוזה שונה
ואם כבר,יש לו עם מה להתלהב
אם היה לי זקן כמו שלו וקוביות כמו שלו הייתי שולח תמונות שלי בפרטי לכל המשתמשים הרשומים בפורום.
כולל הנשים.
גם אני מקנא. בוא נקנא ביחד... 😆

אני חייב לשאול

האם יש פה שימוש בחומרים או הכל טבעי
כך או כך שאפו
רק בבקשה אשמח אם תוכל לענות על השאלה 😃

אני חייב לשאול

האם יש פה שימוש בחומרים או הכל טבעי
כך או כך שאפו
רק בבקשה אשמח אם תוכל לענות על השאלה 😃
שאלת קיטבג...
אני אתן לך תשובה של מבין עניין. ב-99% מהמקרים בארץ נעשה שימוש בחומרים כלשהם על-מנת לתחזק פיזיק דומה (לא שהוא עצום ומדהים מבלינת מסת שריר).

בהשקפת עולמי וממה שקראתי מי שמצליח להגיע לגוף כזה בצורה טבעית זה מאוד מרשים

אסביר
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך
ופה בעצם נכנס שיקול כספי וסיכון לעומת תוצאה

ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי

אני חושב שזה דיי לגטימי לחשוב ככה

נערך לאחרונה:
בהשקפת עולמי וממה שקראתי מי שמצליח להגיע לגוף כזה בצורה טבעית זה מאוד מרשים

אסביר בערך
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך
ופה בעצם נכנס שיקול כספי וסיכון לעומת תוצאה

ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי

אני חושב שזה דיי לגטימי לחשוב ככה
עד שלא תכניס את המחט בתחת. אם תישאר בתחום, הסקרנות תגדל. הסטייה הנפשית(לא גדול מספיק, לא חזק מספיק) תגדל ויהיה לך יותר קשה להגיד לא לחומרים. זה לגיטימי לחשוב ככה בינתיים.
גם רוני קולמן טען שהוא טבעי- מישהו מאמין לו? בתחום הזה, אתה נשאר סקפטי עד הסוף. להאמין לדוגמן\מפתח גוף - להאמין לדעה שלו לגבי שימוש בחומרים שווה ערך לאמונה באגנדה של פוליטיקאי. יש להם אינטרס כספי להישאר במשחק ושאנשים ימשיכו לחשוב שהם טבעיים כדי שיישאפו. תוך כמה שנים של אימונים אתה מבין מה הפוטנציאל הגנטי המקסימלי שלך(יש כמובן יוצאי דופן) ולפיו אתה יכול לשאר אם הסובבים אותך טבעיים. יש לי בחור בח"כ 1.6 מ 120 קילו(אש 25) שדוחק 200 קילו 4 פעמים בשבוע וטוען שהוא טבעי. יש סכנה של סטיגמה. אנשים לא אוהבים שידביקו אליהם סטיגמה "זה הכל סטרואידים" ובגלל זה הם מוליכים שולל.

רוני קולמן הוא לא מודל לחיקוי
האמת מודל לחיקוי זה יותר כיוון של גרג פליט
קיצר פיטנס, לא אולדסקול בודי בילדינג

• פותח/ת השרשור
אני גאה בספורט ובתחום שאני עוסק בו, אני ממשיך כרגע באותו קו בלי שימוש בחומרים ובמידה והייתי משתמש לא היתי מתבייש להגיד אני לא מהמכחישים שאותם אני שונא אגב.
מצב עדכני
10422219_10152455628157549_6664191772655932403_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית