ייעוץ זמן המתנה בין סייקלים

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,

לפני חודש וחצי סיימתי סייקל מסה של 500 אנתת בשבוע, כרגע אני בסופו של ה PCT. אני רוצה לעשות עוד סייקל מסה

TEST PROP 200mgs EOD 1-6
PRIMO 400mgs EW 1-6

אולי אני אשלב טורינבול, לא סגור על זה עדיין. שאלתי היא, מהו זמן המנוחה המינימלי שאני צריך לתת גוף ? כמו כן מתי הכי נכון יהיה לבצע בדיקות דם, בסוף ה PCT הנוכחי, שבועיים-חודש אחרי ?

תודה

שלום לכולם,

לפני חודש וחצי סיימתי סייקל מסה של 500 אנתת בשבוע, כרגע אני בסופו של ה PCT. אני רוצה לעשות עוד סייקל מסה

TEST PROP 200mgs EOD 1-6
PRIMO 400mgs EW 1-6

אולי אני אשלב טורינבול, לא סגור על זה עדיין. שאלתי היא, מהו זמן המנוחה המינימלי שאני צריך לתת גוף ? כמו כן מתי הכי נכון יהיה לבצע בדיקות דם, בסוף ה PCT הנוכחי, שבועיים-חודש אחרי ?

תודה
ענית תשובה מצויינת... 😃
ערוך בדיקות דם. רצוי להמתין כחודש לפחות מה-pct בכדי לקבל תמונה יציבה, אם אתה מעוניין להעניק מנוחה מספקת.
מדובר בסייקל מאוד עדין, אלא שהשימוש בפרימו, עם אסטר ארוך ל-6 שבועות הוא מעט מיותר ולא אפקטיבי. רצוי שתיבחר בין טסט אננתת ופרימו (מינונים יכולים ללכת לכל כיוון כשהנטייה למסה אמורה להעביר משקל לכיוון הטסט) לבין סייקל של טסט פרופ בשילוב עם אוראלי ושוב, אם אתה מחפש מסה נקייה עדיף לבחור במטילסטנבולון במינון של 20-30mg/ed לכל התקופה שיעניק הרבה יותר מסה וכח בזמן הקצר שלרשותך מטיבול.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה תום. הסייקל כבר אצלי אז אני נשאר איתו. מה גם שבחרתי בו בגלל שאני מחפש כמה שפחות ספיחת נוזלים. לא מכיר מטילסטנבולון, אבדוק עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית