שלום,
אני אתחיל בקרוב סייקל ראשון, ככל הנראה של טורינבול בלבד.
1-8: טורינבול 60 מ"ג
1-8: liv52
9-12: נולבדקס 40/40/20/20
כמה שאלות...
1. ראיתי שלכבד ממליצים על Liv52 או milk thystile. מה ההבדל ביניהם? האם יש עדיפות? אולי לשלב? ומה המינונים המומלצים?
2. אני אפצל את הטורינבול ל-3 פעמים ביום. האם יש לקחת לפני/אחרי אוכל? משנה בכלל?
3. מה התחליף (אם קיים...) ל-HGC בסייקל אוראלי? יש משהו שהוא לא בזריקות?
4. נתקלתי San Estrodex בחיפושיים אחרי אלטרנטיבות ל-HGC. האם יכול לעזור איכשהו?
5. למה לא עושים הדרגה במינונים? האם יש הגיון בלקחת שבוע-שבועיים ראשונים 40 מ"ג ולהעלות ל-60 מ"ג?
6. עדיין לא פסלתי לגמרי את האופציה לעשות סייקל ראשון סטנדרטי של טסט. אין לי בעיה עקרונית עם זריקה כל כמה ימים, אבל קראתי שמומלץ לפצל את הטסט לפעמיים בשבוע ואת ה-HGC לפעמיים בשבוע. זה יוצא 4 מינימום זריקות בשבוע או שאפשר להזריק את החומרים ביחד?
7. ראיתי שבחלק מהמקומות ממליצים על HGC לאורך כל הסייקל וחלק רק ב-4 שבועות האחרונים. מישהו יכול בבקשה לפרט במשפט על הנושא הזה?
תודה.
אני אתחיל בקרוב סייקל ראשון, ככל הנראה של טורינבול בלבד.
1-8: טורינבול 60 מ"ג
1-8: liv52
9-12: נולבדקס 40/40/20/20
כמה שאלות...
1. ראיתי שלכבד ממליצים על Liv52 או milk thystile. מה ההבדל ביניהם? האם יש עדיפות? אולי לשלב? ומה המינונים המומלצים?
2. אני אפצל את הטורינבול ל-3 פעמים ביום. האם יש לקחת לפני/אחרי אוכל? משנה בכלל?
3. מה התחליף (אם קיים...) ל-HGC בסייקל אוראלי? יש משהו שהוא לא בזריקות?
4. נתקלתי San Estrodex בחיפושיים אחרי אלטרנטיבות ל-HGC. האם יכול לעזור איכשהו?
5. למה לא עושים הדרגה במינונים? האם יש הגיון בלקחת שבוע-שבועיים ראשונים 40 מ"ג ולהעלות ל-60 מ"ג?
6. עדיין לא פסלתי לגמרי את האופציה לעשות סייקל ראשון סטנדרטי של טסט. אין לי בעיה עקרונית עם זריקה כל כמה ימים, אבל קראתי שמומלץ לפצל את הטסט לפעמיים בשבוע ואת ה-HGC לפעמיים בשבוע. זה יוצא 4 מינימום זריקות בשבוע או שאפשר להזריק את החומרים ביחד?
7. ראיתי שבחלק מהמקומות ממליצים על HGC לאורך כל הסייקל וחלק רק ב-4 שבועות האחרונים. מישהו יכול בבקשה לפרט במשפט על הנושא הזה?
תודה.