הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל אוראלי ראשון ומה שמסביב

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
שלום,

אני אתחיל בקרוב סייקל ראשון, ככל הנראה של טורינבול בלבד.
1-8: טורינבול 60 מ"ג
1-8: liv52
9-12: נולבדקס 40/40/20/20

כמה שאלות...

1. ראיתי שלכבד ממליצים על Liv52 או milk thystile. מה ההבדל ביניהם? האם יש עדיפות? אולי לשלב? ומה המינונים המומלצים?

2. אני אפצל את הטורינבול ל-3 פעמים ביום. האם יש לקחת לפני/אחרי אוכל? משנה בכלל?

3. מה התחליף (אם קיים...) ל-HGC בסייקל אוראלי? יש משהו שהוא לא בזריקות?

4. נתקלתי San Estrodex בחיפושיים אחרי אלטרנטיבות ל-HGC. האם יכול לעזור איכשהו?

5. למה לא עושים הדרגה במינונים? האם יש הגיון בלקחת שבוע-שבועיים ראשונים 40 מ"ג ולהעלות ל-60 מ"ג?

6. עדיין לא פסלתי לגמרי את האופציה לעשות סייקל ראשון סטנדרטי של טסט. אין לי בעיה עקרונית עם זריקה כל כמה ימים, אבל קראתי שמומלץ לפצל את הטסט לפעמיים בשבוע ואת ה-HGC לפעמיים בשבוע. זה יוצא 4 מינימום זריקות בשבוע או שאפשר להזריק את החומרים ביחד?

7. ראיתי שבחלק מהמקומות ממליצים על HGC לאורך כל הסייקל וחלק רק ב-4 שבועות האחרונים. מישהו יכול בבקשה לפרט במשפט על הנושא הזה?

תודה.

1. לכבד מומלץ לקחת tudca, תריץ חיפוש תום הסביר לגבי זה כמה פעמים, אתה יכול גם להוסיף לזה ליב52, נזק זה בטוח לא יעשה.

2.לא משנה אם לקחת לפני או אחרי אוכל.

3. אין תחליף לhcg בזריקות.

4. ראה 3.

5. אין סיבה לעשות פירמידה כי אין צורך שהגןף יתרגל לחומר או להפחית תופעןת לוואי.

6. סייקל טסט יתן לך הרבה יותר רווח של מסה נקייה שתוכל גם לשמור ולא יגרום לך לנזק לכבד, לגבי שילוב הזריקה חושב שאי אפשר לשלב אבל תחכה לתשובה נוספת.

7. Hcg לאורך כל הסייקל ימנע התכווצות האשכים וזו הדרך המומלצץ יותר, גם על זה תום הסביר תריץ חיפוש.

אל תסבך עניינים ואל תפחד מזריקות, ברגע שהתחלת סייקל הסייקל הבא גם מתקרב וכמעט לעולם לא מסתפקים באחד ולא בשתיים.
לך על בטוח, 500 מ״ג טסט בשבוע, hcg, מהשבוע השלישי ועד הזריקה האחרונה,
pct של כלומיד ונולבה, וכמובן לאכול הרבה ונקי ולהתאמן חזק.

• פותח/ת השרשור
1. לכבד מומלץ לקחת tudca, תריץ חיפוש תום הסביר לגבי זה כמה פעמים, אתה יכול גם להוסיף לזה ליב52, נזק זה בטוח לא יעשה.

2.לא משנה אם לקחת לפני או אחרי אוכל.

3. אין תחליף לhcg בזריקות.

4. ראה 3.

5. אין סיבה לעשות פירמידה כי אין צורך שהגןף יתרגל לחומר או להפחית תופעןת לוואי.

6. סייקל טסט יתן לך הרבה יותר רווח של מסה נקייה שתוכל גם לשמור ולא יגרום לך לנזק לכבד, לגבי שילוב הזריקה חושב שאי אפשר לשלב אבל תחכה לתשובה נוספת.

7. Hcg לאורך כל הסייקל ימנע התכווצות האשכים וזו הדרך המומלצץ יותר, גם על זה תום הסביר תריץ חיפוש.

אל תסבך עניינים ואל תפחד מזריקות, ברגע שהתחלת סייקל הסייקל הבא גם מתקרב וכמעט לעולם לא מסתפקים באחד ולא בשתיים.
לך על בטוח, 500 מ״ג טסט בשבוע, hcg, מהשבוע השלישי ועד הזריקה האחרונה,
pct של כלומיד ונולבה, וכמובן לאכול הרבה ונקי ולהתאמן חזק.
מסכים איתך שכנראה אחרי הסייקל הראשון יבואו עוד, ובגלל זה אין לי בעיה שהסייקל הזה יהיה יחסית קל. מכיר מישהו שעכשיו על סייקל של טורינבול בלבד ועם תוצאות יפות מאוד. ראיתי גם תגובות דומות שחיפשתי ביקורות. הסייקל הבא ישלב טסט עם כדורים אבל יש עוד זמן...

פעם ראשונה ששמעתי על TUDCA. תודה.

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שאתה מנסה להתחמק מסייקל בזריקות?
המטרות שלי יחסית צנועות. לא מחפש להפוך למפלצת.
האמת שכבר הייתי סגור על סייקל של טסט כמו שהמלצת, עד שחבר לחדר כושר סיפר לי שהתחיל עם טורינבול והתוצאות בהחלט מספקות מבחינתי. עליה של כמה ק"ג בודדים, קצת כוח ומראה יותר מוצק.

כסייקל ראשון, בעיקר להיכרות עם העולם הזה, לקחת כדורים נשמע הרבה יותר סימפטי. ברור לי שסייקל אוראלי בלבד זה משהו חד פעמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית