עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסט הראשון קצת מקרטע, השני והשלישי יפים מאוד והמוזיקה ברקע היא שינוי מרענן אחרי כל הDisturbed 😃
הא?אם אתה מתכוון שזה lb אז המוט גבוהה מדי אבל זה לא אומר שזה לא נכון, גם אצלי אנשים אומרים שהמוט גבוהה מדי אבל זה המיקום שעובד לי.
אה.. המשקל בlb ובhb אמור להיות במקומות שונים בכף רגל?זה נראה כמו LB סקוואט , שים לב שהמשקל על אמצע כף הרגל
איך הבנת זאת מדברי ? אם הוא ממקם את המוט HB ועושה LB אז המוט לא על אמצע כף הרגל למדתי את זה על בשריאה.. המשקל בlb ובhb אמור להיות במקומות שונים בכף רגל?
אשאל אחרת - למה החלטת שהוא עושה lb?איך הבנת זאת מדברי ? אם הוא ממקם את המוט HB ועושה LB אז המוט לא על אמצע כף הרגל למדתי את זה על בשרי
ככה זה נראה , הגב קורסאשאל אחרת - למה החלטת שהוא עושה lb?
אה טוב אז מבחינתך גם אני עושה lb.ככה זה נראה , הגב קורס
תראה את הזוית שהגב שלו יוצר זה לא אמור להראות ככה ב HBאה טוב אז מבחינתך גם אני עושה lb.
לא חושב שיש לך מושג מה זה "גב קורס"
כשהירך לא קצרה ביחס לטורקס ככה נראה hb וזו זוית סבירה לחלוטין. אתה מוזמן להשוות את זה לסקווט שלי.תראה את הזוית שהגב שלו יוצר זה לא אמור להראות ככה ב HB
כשהירך לא קצרה ביחס לטורקס ככה נראה hb וזו זוית סבירה לחלוטין. אתה מוזמן להשוות את זה לסקווט שלי.
אתה לא מצליח לראות שהגב שלך הרבה פחות נופל משלו ? הייתה לי גם את הבעיה הזאת ובזכותך שמתי לב אליה
אפשר גם לראות אצלו שהמסלול של המוט לא ישררק זויות צילום, לא יותר מזה לדעתי
הוא מתיישב אחורה בצורה של lb.אשאל אחרת - למה החלטת שהוא עושה lb?