הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה משהו מעניין שמצאתי על גף סעיד.

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
כן לאף אחד לא אכפת אבל סתם בשביל הקטע .

נראה לכם אמיתי? מה אתם אומרים ?

חחחח איפה מצאת את זה?
תאמת נראה אמיתי

בוודאות לא אמיתי.. ראיתי את המקורי לא זוכר בדיוק מה רשום שם אבל בטוח לא זה, זוכר גם שהתעצבנתי ממה שהייה רשום אז כנראה משהו בסגנון של natty building brahh

בוודאות לא אמיתי.. ראיתי את המקורי לא זוכר בדיוק מה רשום שם אבל בטוח לא זה, זוכר גם שהתעצבנתי ממה שהייה רשום אז כנראה משהו בסגנון של natty building brahh

מה שיותר מעניין אותי , איך הם שומרים על מסת שריר כזאת וא"ש כל כך נמוך ?
הרי בסייקל הם אוכלים המון - 4,000 + קלוריות , אז עם כל הכמות הזאת עדיין הבטן נישארת שטוחה ?

הרי בסייקל הם אוכלים המון - 4,000 + קלוריות , אז עם כל הכמות הזאת עדיין הבטן נישארת שטוחה ?
אם תשים לב הם בקושי עולים במסה יותר משמרים מסה ומחטבים שוב עד העצם לפני תחרויות

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שזה מזוייף .?
חחחח איפה מצאת את זה?
תאמת נראה אמיתי
תכתוב בגוגל JEFF SAID STEROIDS ויהיה לך שני חנונים כאלה שחיפים שמדברים על זה שהוא מוזרק .
הם כנראה לא מתאמנים אבל שם מצאתי את התמונה .
הוא לא אוכל כנראה 4000 קלוריות כי הוא תמיד צריך להיות חטוב לצילומים או למשהו אחר .
אולי עכשיו הוא לא משתמש כי בIFBB אולי עושים לו בדיקות אבל פעם הוא השתמש אולי ... וזה לא נחשב LL NATURAL BRO לא ?<

אתה חושב שזה מזוייף .?

תכתוב בגוגל JEFF SAID STEROIDS ויהיה לך שני חנונים כאלה שחיפים שמדברים על זה שהוא מוזרק .
הם כנראה לא מתאמנים אבל שם מצאתי את התמונה .
הוא לא אוכל כנראה 4000 קלוריות כי הוא תמיד צריך להיות חטוב לצילומים או למשהו אחר .
אולי עכשיו הוא לא משתמש כי בIFBB אולי עושים לו בדיקות אבל פעם הוא השתמש אולי ... וזה לא נחשב LL NATURAL BRO לא ?<

אין מצב שהוא עכשיו לא משתמש, איך משמרים תוצאות כאלה ?
לא נשמע לי הגיוני בעליל .
הוא משתמש בחומרים עם אסטר קצר שלא יכולים לגלות בבדיקות / שהוא יודע שיש לו בדיקות בעוד שבוע אז הוא מפסיק עד הבדיקה וחוזר.

• פותח/ת השרשור
אין מצב שהוא עכשיו לא משתמש, איך משמרים תוצאות כאלה ?
לא נשמע לי הגיוני בעליל .
הוא משתמש בחומרים עם אסטר קצר שלא יכולים לגלות בבדיקות / שהוא יודע שיש לו בדיקות בעוד שבוע אז הוא מפסיק עד הבדיקה וחוזר.
בתחרות האחרונה שלו אני זוכר שראיתי בסירטון הוא אמר שהוא היה 185 LBS שזה 84 קילו חטוב על במה . ואם אני לא טועה הוא משהו כמו 182-186 די גבוהה .
אולי באמת אפשר לשמור על תוצאות כאלה בטבעי ואולי הוא באמת נותן קצת קיקים אם טסט מידי פעם ואולי הוא טבעי ואנחנו HATERIM מה אני יגיד לך חחח

בתחרות האחרונה שלו אני זוכר שראיתי בסירטון הוא אמר שהוא היה 185 LBS שזה 84 קילו חטוב על במה . ואם אני לא טועה הוא משהו כמו 182-186 די גבוהה .
אולי באמת אפשר לשמור על תוצאות כאלה בטבעי ואולי הוא באמת נותן קצת קיקים אם טסט מידי פעם ואולי הוא טבעי ואנחנו HATERIM מה אני יגיד לך חחח

שמע - ראיתי סירטון שלו שהוא העלה שהוא עובד עם אבא שלו בונים פרגולות או משהו בסיגנון הזה שקשור לעצים .
וואללה הוא היה ניראה שם כאילו מישהו רגיל כזה ...קודם כל גנטיקה יש לו מטורפת ויכול להיות באמת שהוא על חומרים ממש קלילים
כי הוא יחסית לאלון גבאי ניראה עוד "טבעי" אלון לדעתי מוזרק פי כמה מגף ..

שמע - ראיתי סירטון שלו שהוא העלה שהוא עובד עם אבא שלו בונים פרגולות או משהו בסיגנון הזה שקשור לעצים .
וואללה הוא היה ניראה שם כאילו מישהו רגיל כזה ...קודם כל גנטיקה יש לו מטורפת ויכול להיות באמת שהוא על חומרים ממש קלילים
כי הוא יחסית לאלון גבאי ניראה עוד "טבעי" אלון לדעתי מוזרק פי כמה מגף ..
תגדיר קלים, גם אם הוא משתמש רק בטסט וויני.
הוא כביכול נראה "טבעי", אבל זה סרטון מלפני כמה חודשיים ככה שהיום הוא יותר חטוב.
לנושא- ג'ף פרסם את עצמו מאוד במהלך השנתיים האחרונות, לא מעט אוהבים אותו ככה שהוא עומד בפניי הייט דיי גדול ברשת.
אני יותר מבטוח שזה בסה"כ עוד עמוד מזויף מבין רבים. אבל כן, הוא לא טבעי.

אולי עכשיו הוא לא משתמש כי בIFBB אולי עושים לו בדיקות אבל פעם הוא השתמש אולי
גם ביג רמי "ב-IFBB". זה שאתה מתחרה פעם בכמה חודשים בתחרות לא אומר שעושים לך בדיקות.

בכל מקרה, גם אם התמונה מזויפת, זה לא אומר שהוא טבעי.
ג'ף סייד יחסית קטן מאוד. הוא גם לא נראה כל כך טוב ביחס למתחרי פיזיק אחרים. רוב השנה הוא לא חטוב ויבש כמו השאר. הוא עדיין צעיר ולא יודע את העבודה 100%.

Back
למעלה תחתית