הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון תוכנית ABC שלי למסה דעות/שיפורים

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
תוכנית מבוססת על ABC למסה 5 אימונים בשבוע ABCXABX
התוכנית נלקחה מפה מהפורטל ומעט שיפרתי אותה בהתאם ליכולת שלי

A - חזה + יד אחורית

לחיצת חזה מוט 4X6-8
לחיצת חזה שיפוע חיובי 3X8-10
פרפר 3X10-12

פשיטת מרפק בכבל 3X10-12
פשיטת מרפק בישיבה מאחורי הראש 3X10-12

B - גב + יד קידמית

פולי עליון אחיזה רחבה 4X6-8
חתירה בספסל 3X8-10
פול אובר 3X10-12 / עריכה: מתח חופשי 3Xכשל

פשיטת מרפקים מוט W בישיבה 3X10-12
פשיטת מרפקים משקולות חופשי ספסל 45* 3X10-12

C - רגליים + כתפיים

סקוואט 4X6-8
פשיטת ברך 3X8-10
דד ליפט 4X6-8
כפיפת ברך 3X8-10

לחיצת כתפיים 3X6-8
הרחקה לצדדים 3X8-10
עריכה: כבלים בגובה כתפיים כבל מנוגד בכל יד (כתף אחורית) 3X8-10

תאומים, בטן, X,X, תאומים, בטן, X

אשמח לקבל הצעות לשיפור לשינוי

נערך לאחרונה:
עזוב אתה לא מבין...
בסומו דדליפט האמסטרינג כמעט ולא עובד מהסיבה הפשוטה שכמעט אין תנועת אגן, אבל דדליפט רגיל מעביד אותם יפה מאוד.
אני גם בעד לבודד את האמסטרינג עם דדליפט רומני, אבל תלוי בתכנית.
אך יחד עם זאת, להגיד שדדליפט קונבציונלי כמעט ולא עובד על האמסטרינג זה פשוט לא נכון.

בסומו דדליפט האמסטרינג כמעט ולא עובד מהסיבה הפשוטה שכמעט אין תנועת אגן, אבל דדליפט רגיל מעביד אותם יפה מאוד.
אני גם בעד לבודד את האמסטרינג עם דדליפט רומני, אבל תלוי בתכנית.
אך יחד עם זאת, להגיד שדדליפט קונבציונלי כמעט ולא עובד על האמסטרינג זה פשוט לא נכון.
הוא עובד על המסטרינג אבל בכלל לא מספיק (אני בתוכנית AB ועושה 2 תרגילים של 3 סטים להמסטרינג)

הוא עובד על המסטרינג אבל בכלל לא מספיק (אני בתוכנית AB ועושה 2 תרגילים של 3 סטים להמסטרינג)
עיקר העבודה בדדליפט זה הרגליים, איך העבודה של האמסטרינג לא מספקת? בדדליפט רגיל יש לך תנועות אגן, וברגע שיש תנועת אגן האמסטרינג פועל.
מעבר לכך, הדדליפט הוא לא התרגיל היחידי לרגליים בAB מהסיבות הברורות לכולנו. יש גם סקווט, לאנג'ים(ברוב המקרים) ככה ששלושתם יכסו את העבודה של הרגליים בצורה יפה.

עיקר העבודה בדדליפט זה הרגליים, איך העבודה של האמסטרינג לא מספקת? בדדליפט רגיל יש לך תנועות אגן, וברגע שיש תנועת אגן האמסטרינג פועל.
מעבר לכך, הדדליפט הוא לא התרגיל היחידי לרגליים בAB מהסיבות הברורות לכולנו. יש גם סקווט, לאנג'ים(ברוב המקרים) ככה ששלושתם יכסו את העבודה של הרגליים בצורה יפה.
אני לא עושה בכלל דדליפט אני עושה סקוואט ופשיטת ברכיים ובאימון B אני עושה דדליפט רומני וכפיפת ברכיים

• פותח/ת השרשור
צר לי לומר לך אני עבדתי במשך 4 חודשים בתוכנית חזקה מאוד ועשיתי סקואט, לחיצת רגלים, כפיפת ברך, דדליפט רומני,פשיטת ברך קרעתי לרגליים שלי את החיים והצלחתי לעשות אחלה של אימון

איזה שטויות. כאילו יש פז"מ מדויק שצריך לעבור לפני שעוברים לABC.
מה שטויות ? אין לך מה לחפש בabc כל כך מהר לא בשנתיים הראשונות שלך לדעתי.
אני מכיר מתאמן בabcd והבן אדם שחיף.פשוט כך. אנשים רצים לתוכניות שלא מתאימות להם גם אני האמת,אני מת לעבור לטקסס אבל דוחים סיפוקים כי אני מנסה לחשוב על איפה אני אהיה בעוד חצי שנה מהיום ולא על כמה שאני שונא את SS
אני מוכן להתערב שאתה יכול לגדול מfbw

מה שטויות ? אין לך מה לחפש בabc כל כך מהר לא בשנתיים הראשונות שלך לדעתי.
אני מכיר מתאמן בabcd והבן אדם שחיף.פשוט כך. אנשים רצים לתוכניות שלא מתאימות להם גם אני האמת,אני מת לעבור לטקסס אבל דוחים סיפוקים כי אני מנסה לחשוב על איפה אני אהיה בעוד חצי שנה מהיום ולא על כמה שאני שונא את SS
אני מוכן להתערב שאתה יכול לגדול מfbw
אדם יכול להיות על ABCDE ולגדול כמו fbw העניין פה זה המאזן קלורי חיובי וזה הסיבה שמי שהזכרת נשאר שחיף (יש כאלה שיגיבו טוב יותר לABCDE ויש כאלה שיגיבו יותר טוב לFBW או AB

אדם יכול להיות על ABCDE ולגדול כמו fbw העניין פה זה המאזן קלורי חיובי וזה הסיבה שמי שהזכרת נשאר שחיף (יש כאלה שיגיבו טוב יותר לABCDE ויש כאלה שיגיבו יותר טוב לFBW או AB
בקיצור לי נמאס לטחון מים,תהנה להתאמן 6 פעמים בשבוע רוצה שאני אעזור לך לבנות abcdefghijklmnopqrstuvwxyz חמודי?

אתה ילד קטן שחושב שSS היא התוכנית האולטימטיבית
לא חושב שSS זה תוכנית אולטימטיבית,לא ריפטואיסט אבל SS כן בנויה מעולה.
בדרך כלל אנשים ששואלים שאלות בסיסיות כמו fbw או ab או ABC הוא מתאמן מתחיל,סימן שfbw מתאים לו
לא מבין איך בדיוק אמור לעזור למתאמן מתחיל לבודד אמות או תאומים או טרפזים או אנאעארף. בתור התחלה תרגילי הבסיס אני גם לא ממש רואה סיבה לבודד יד קדמית שלי גדלה בלפחות 3 סנטימטר בתקופת הSS
אבל כמובן שזאת דעתי.

יהב מה הניסיון שלך באימונים שאתה אומר שזה לא טוב?

ולאן הגעת?

אני אישית התאמנתי במלא תוכניות פיצולים וראיתי תוצאות טובות

שני השיטות יעבדו רק להקפיד על תזונה נכונה נב לעולם לא עשיתי איי בי ופול בודי והתקדמתי אז כל מה שהאנשים פה אומרים שלא יתקדמו שווה לתחת

• פותח/ת השרשור
אתה ילד קטן שחושב שSS היא התוכנית האולטימטיבית
לא חושב שSS זה תוכנית אולטימטיבית,לא ריפטואיסט אבל SS כן בנויה מעולה.
בדרך כלל אנשים ששואלים שאלות בסיסיות כמו fbw או ab או ABC הוא מתאמן מתחיל,סימן שfbw מתאים לו
לא מבין איך בדיוק אמור לעזור למתאמן מתחיל לבודד אמות או תאומים או טרפזים או אנאעארף. בתור התחלה תרגילי הבסיס אני גם לא ממש רואה סיבה לבודד יד קדמית שלי גדלה בלפחות 3 סנטימטר בתקופת הSS
אבל כמובן שזאת דעתי.

שנתיים זה מתאמן מתחיל בשבילך?
ידידי היקר תן לי ללמד אותך משהו ויש לך המון המון המון ללמוד
אם אתה חושב שבגלל שאני "מתאמן מתחיל" מתאים לי FBW אז תן לי ללמד אותך משהו המדריך כושר בחדר כושר שלי מתאמן מעל 10 שנים ועושה FBW זה א
AB או ABC או ABCD אין להם פזם ואין להם זמן ואין להם אופי מסויים.
אני מגיב מעולה ל ABC הרבה מחיי התאמנתי ABC וגם כרגע אני כבר שבועיים ב ABC ומרוצה מאוד נותן כל אימון כמות מעולה של כוח.
שאתה מתאמן בחדר כושר אתה צריך להיות פתוח לכל האופציות ולא יכול להגיד רק SS או SS הכי טוב.

שנתיים זה מתאמן מתחיל בשבילך?
ידידי היקר תן לי ללמד אותך משהו ויש לך המון המון המון ללמוד
אם אתה חושב שבגלל שאני "מתאמן מתחיל" מתאים לי FBW אז תן לי ללמד אותך משהו המדריך כושר בחדר כושר שלי מתאמן מעל 10 שנים ועושה FBW זה א
AB או ABC או ABCD אין להם פזם ואין להם זמן ואין להם אופי מסויים.
אני מגיב מעולה ל ABC הרבה מחיי התאמנתי ABC וגם כרגע אני כבר שבועיים ב ABC ומרוצה מאוד נותן כל אימון כמות מעולה של כוח.
שאתה מתאמן בחדר כושר אתה צריך להיות פתוח לכל האופציות ולא יכול להגיד רק SS או SS הכי טוב.
דבר ראשון,ההגדרה של מתאמן מתחיל=לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון זאת אומרת שאתה יכול להיות מתאמן מתחיל 30 שנה.
לא אמרתי שfbw זה רק למתחילים,אני ממש ממש לא פאן של פיצולים ומעדיף fbw אבל אם אתה ממש בתחילת הדרך שלך באימונים האופציה היחידה שלך היא fbw.
אני לא רואה סיבה למתאמן טבעי לעשות abc.

תוכנית מבוססת על ABC למסה 5 אימונים בשבוע ABCXABX
התוכנית נלקחה מפה מהפורטל ומעט שיפרתי אותה בהתאם ליכולת שלי

A - חזה + יד אחורית

לחיצת חזה מוט 4X6-8
לחיצת חזה שיפוע חיובי 3X8-10
פרפר 3X10-12

פשיטת מרפק בכבל 3X10-12
פשיטת מרפק בישיבה מאחורי הראש 3X10-12

B - גב + יד קידמית

פולי עליון אחיזה רחבה 4X6-8
חתירה בספסל 3X8-10
פול אובר 3X10-12 / עריכה: מתח חופשי 3Xכשל

פשיטת מרפקים מוט W בישיבה 3X10-12
פשיטת מרפקים משקולות חופשי ספסל 45* 3X10-12

C - רגליים + כתפיים

סקוואט 4X6-8
פשיטת ברך 3X8-10
דד ליפט 4X6-8
כפיפת ברך 3X8-10

לחיצת כתפיים 3X6-8
הרחקה לצדדים 3X8-10
עריכה: כבלים בגובה כתפיים כבל מנוגד בכל יד (כתף אחורית) 3X8-10

תאומים, בטן, X,X, תאומים, בטן, X

אשמח לקבל הצעות לשיפור לשינוי
זו אחלה רשימת מכולת.
אין לך מה לחפש בabc, והפירוט הזה הוא לא תוכנית כי אין התקדמות מוגדרת מנקודה אחת לאחרת.

מי שרוצה לשחק איתי ב"מה הניסיון שלך" יכול לגשת לערוץ היו טיוב שלי ולחסוך לי את משחקי ה"למי יש יותר גדול".

תעשה מה שאתה רוצה, SS היא לא תוכנית אולטימטיבית אבל היא לפחות תוכנית והשטות שכתבת פה גרועה בכל סקאלה.
הבעיה היא שאתה לא שואל כדי ללמוד, אתה שואל כדי לקבל אישור אז תעשה כרצונך ותחסוך למי שמנסה לעזור לך ומבין שזה שטות את הזמן.

• פותח/ת השרשור
זו אחלה רשימת מכולת.
אין לך מה לחפש בabc, והפירוט הזה הוא לא תוכנית כי אין התקדמות מוגדרת מנקודה אחת לאחרת.

מי שרוצה לשחק איתי ב"מה הניסיון שלך" יכול לגשת לערוץ היו טיוב שלי ולחסוך לי את משחקי ה"למי יש יותר גדול".

תעשה מה שאתה רוצה, SS היא לא תוכנית אולטימטיבית אבל היא לפחות תוכנית והשטות שכתבת פה גרועה בכל סקאלה.
הבעיה היא שאתה לא שואל כדי ללמוד, אתה שואל כדי לקבל אישור אז תעשה כרצונך ותחסוך למי שמנסה לעזור לך ומבין שזה שטות את הזמן.

SS יכולה להיות תוכנית מעולה פשוט שמחוסר זמן אני לא יכול להכנס ל SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית