דיון בנוגע לחומרי גדילה אצל ילדים עם בעיות גדילה

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
זה סתם משהו שעניין אותי וזה מופנה פה לכל מי שמבין בחומרים וכו׳.
אז ככה יש ילדים שיש להם בעיות גדילה ובעצם הם גדלים בגיל אבל הגוף שלהם נשאר כמו גוף של ילד קטן, וזה עניין אותי לדעת כי הרי הם מקבלים דרך רופא אחרי בדיקות ארוכות, הם בעצם מתחילים לקחת הורמוני גדילה ( כמו שבאדיבילדרים משתמשים ) רק במינונים שמתאימים להם כדי שהגדילה שלהם תהיה כמו של ילד ממוצע בגיל שלהם.
עכשיו עניין אותי אם החומרי גדילה האלה משפיעים לא רק על הגדילה של הגוף והעצמות שלהם אלא גם על שרירים ? כי אח של חבר שלי הוא עם בעיית גדילה והוא לוקח הורמון גדילה ( אין לי מושג איזה ) ולמרות שזה במינונים שלו, הוא מתאמן כל השבוע ( באקרובטיקה ) ועוד אימון אחד של איגרוף, וחוץ מזה הוא גם משלב אימונים בחוץ לבד, והוא הגיע למצב שיש לו בערך מכיתה ו׳ או ז׳ ( עכשיו הוא ח׳ ) גוף פשוט מטורף.
ואני רואה את הגוף שלו ולא מבין איך ילד כזה קטן שהוא מגיל כזה קטן ( כיתה ו׳ ) פשוט עם גוף מטורף ואסתטי ברמות של באדיבילדר שמתאמן כמה שנים טובות ואני חושב שאם הוא יצטרך להמשיך עם החומרים גם בגיל יותר מאוחר, ואם הוא ישלב עם זה חדר כושר וגם הטסטוסטרון שלו יעלה עוד, עד לאן הוא יכול להגיע ? זה כבר ברמה מטורפת עכשיו אז באזור כיתה י׳ - י״א לאן הוא יגיע ?

פשוט עם גוף מטורף ואסתטי ברמות של באדיבילדר שמתאמן כמה שנים טובות

אני חושב שאתה "קצת" הגזמת פה... הכל יחסי אתה יודע... אולי בשבילך זה נראה לך מטורף. לא יודע למה..אבל אתה מוזמן לעלות תמונה שלו.

הכל שאלה של מינון.... אם פיצצו אותו בטסט והורמון גדילה אז ברור שהוא יגדל ויגיב יותר טוב משאר הסובבים אותו.
הורמון גדילה משפיע על ילדים כאלו עד גיל מסויים. ואז מה שגדל זה כבר איברים פנימיים בגוף.... אבל עד שזה קורה - הכל יגדל. עצמות סחוסים ושרירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית