"נכה צה"ל

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה, דיברתי עם מישהו מבוגר והוא דיי דירבן אותי לנסות להוציא נכות מצה"ל.
חודש אחרי השיחרור קיבלתי בלט דיסק בחדר כושר, אחרי ש3 שנים לא היו לי בעיות כלשהן (לא משהו קריטי, אולי כאבי גב רגילים כמ לכל הלוחמים).

ממי שמכיר, זה אפשרי להגיש מסמך מאורתופד ו/או פיזיותרפיה ולקבל פיצויים או משהו? זה בטוח לא כזה קל כמו שזה נשמע...
אני אשמח לתגובות.

אגב אני עדיין משרת במילואים, הייתי בצוק איתן ואני סובל ואסבול כל החיים מהכאבים. אז בלי התלהמויות מיותרות.

יש לך תיעוד של מסמכים רפואיים בזמן הצבא על כאבי גב? אם לא, נראה כמו סיכוי קלוש מאוד
בכל מקרה שווה לנסות

קח בחשבון שהנכות בגין בלט דיסק היא אפסית, לא יותר מ 10%

• פותח/ת השרשור
יש לך תיעוד של מסמכים רפואיים בזמן הצבא על כאבי גב? אם לא, נראה כמו סיכוי קלוש מאוד
בכל מקרה שווה לנסות

קח בחשבון שהנכות בגין בלט דיסק היא אפסית, לא יותר מ 10%
לא חושב שיש תיעוד של כאבי גב.
יש תיעוד של בעיות בכף רגל, אולי זה קשור אחד לשני. אין לי מושג.
אני כבר 8 שנים עם מדרסים והנעליים הצבאיות עשו לי כאבי תופת שנתיים עד שקיבלתי אישור לנעלי הרים

אז ככה, דיברתי עם מישהו מבוגר והוא דיי דירבן אותי לנסות להוציא נכות מצה"ל.
חודש אחרי השיחרור קיבלתי בלט דיסק בחדר כושר, אחרי ש3 שנים לא היו לי בעיות כלשהן (לא משהו קריטי, אולי כאבי גב רגילים כמ לכל הלוחמים).

ממי שמכיר, זה אפשרי להגיש מסמך מאורתופד ו/או פיזיותרפיה ולקבל פיצויים או משהו? זה בטוח לא כזה קל כמו שזה נשמע...
אני אשמח לתגובות.

אגב אני עדיין משרת במילואים, הייתי בצוק איתן ואני סובל ואסבול כל החיים מהכאבים. אז בלי התלהמויות מיותרות.

יש לי חבר שיש לו 2 פריצות דיסק ממלחמת לבנון ה2 והוא לא קיבל נכה צהל....

• פותח/ת השרשור
יש לי חבר שיש לו 2 פריצות דיסק ממלחמת לבנון ה2 והוא לא קיבל נכה צהל....
הוא ניסה להגיש מסמכים? עשה משהו?
זה בושה אם אנשים מקריבים את הבריאות שלהם ולא מקבלים לפחות איזה שהוא פיצוי

הוא ניסה להגיש מסמכים? עשה משהו?
זה בושה אם אנשים מקריבים את הבריאות שלהם ולא מקבלים לפחות איזה שהוא פיצוי

הוא הגיש הכל, וועדות בלאגנים. וכלום (הוא קיבל איזה 7-8 אחוזי נכות שזה לא נתן לו כלום בעצם)

הכי מצחיק שאני, הייתי יכול לקבל 28 אחוזי נכות ממשרד הבטחון והפציעה שלי בכלל לא הייתה בצה"ל אלא תוך כדיי שירות צבאי (אבל תחת קבוצת כדורסל). אבל אני אישיתי תבעתי את ביטוח לאומי והביטוח של הקבוצה ולא הגשתי תביעה למשרד הבטחון לא היה לי כוח לפרוצדורות

• פותח/ת השרשור
אגב עכשיו כל המחלקה שלי מהמילואים קיבלה זכאות לבדיקות שמיעה מטעם צה"ל או איזה גוף שקשור אליו.
מי שהשמיעה שלו נפגעה יקבל אחוזי נכות (מרגמות)

תשמע אל תטעה, אני מאד מקווה שתקבל אם מגיע לך. פשוט זאת פרוצדורה מעצבנת ומציקה. היחיד ששמעתי שקיבל את הנכות ואת התנאים בלי בעיות זה איזה חבר שקיבל כדור ברגל.

• פותח/ת השרשור
תשמע אל תטעה, אני מאד מקווה שתקבל אם מגיע לך. פשוט זאת פרוצדורה מעצבנת ומציקה. היחיד ששמעתי שקיבל את הנכות ואת התנאים בלי בעיות זה איזה חבר שקיבל כדור ברגל.
הורדת לי את הציפיות ל0. במיוחד שכנראה אין לי תיעוד על כאבי גב ישירות.
הרי כולם מתלוננים על כאבי גב, אבל הרוב לא הולך באמת לרופא בסדיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית