הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תמיכה בסייקל ראשון

flashpoint

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום רב לכול חבריי הפורם . . 63 קילו 13 % שומן 1.65 גובה. מחר אני רוצה להתחיל סייקל ראשון שלי בחיים של קלן. בכדורים של 0.04 mg המאמן שלי אמר לי לקחת 3 פעמיים ביום בוקר . חצי שעה לפני אימון ובערב כשעתיים לפני השינה לתקופה של חודש אני מכיר מהמידע שרכשתי כאן שאסור לקחת יותר משבועיים והמינון אמור להיות אחר הוא טוען בגלל שאני לוקח כול הזמן במינון קטן אז בסדר להמשיך מעל השבועיים מה אתם אומרים .?

אנחנו אומרים שכמות המידע בפורום על זה על קלן, אם זה מאמרים ואם זה שאלות ותשובות של אנשים היא מעל ומעבר.
תתחיל לקרוא ולקרוא ולקרוא, אם היית בא עם שאלה ספציפית או משהו כזה זה היה שונה אבל מכיוון שאין לך כל ידע בנושא וכנראה שגם למאמן שלך אין פשוט תחקור פה על החומר.

לא לעבור שבועיים שימוש בלי קטוטיפן!
לא לקחת לפני אימון ובטח שלא לפני שינה! אתה יכול לקחת את הכל במכה בבוקר זמן מחצית החיים של קלן כ35 שעות.
והכי חשוב - לא להקשיב לדילר שנראה שהוא לא מבין הרבה, לא תמיד מה שהוא אומר לך זה מה שהוא עושה בעצמו, וגם אם כן זה שהוא פוגע לעצמו בבריאות לא אומר שגם אתה צריך.
יש לך פה בפורום כל מה שאתה צריך לדעת כדי להשתמש כמעט בכל סוג חומר / סטרואיד ולמקסם תוצאות תוך כדי שמירה על הבריאות שלך.

בנימה יותר אישית - לפי הנתונים שלך אין לך למה לחטב, תעבור למסה נקיה ותחטב לפני הקיץ הבא.

• פותח/ת השרשור
קודם כול המון תודה וזה סקרן אותי מאוד כי הבחור שאמר לי לקחת אותם חודש 3 פעמיים ביום תואר שני בחינוך גופני .. פה הבעיה !! בכול מקרה הבנתי ממכם שההמלצה היא לקחת 3 כדורים במכה בבוקר לתקופה של שבועים ?

לא מבין איך הכותרת מדברת על סייקל ראשון.... ? אתה צריך ייעוץ לקלן.... זה ממש לא סייקל. זה קצת פיצוחים שמנשנים בין הסייקלים....

יש מלא חומר פה בנעוצים וחפירות עמוקות וכבדות עם שאלות שלא חלמת לשאול אפילו בנושא קלן.

קודם כול המון תודה וזה סקרן אותי מאוד כי הבחור שאמר לי לקחת אותם חודש 3 פעמיים ביום תואר שני בחינוך גופני .. פה הבעיה !! בכול מקרה הבנתי ממכם שההמלצה היא לקחת 3 כדורים במכה בבוקר לתקופה של שבועים ?

לא. תסתכל על התגובה הקודמת שלי, תתחיל לחפש מידע על החומר זה כבר נחפר יותר מידי פעמים.
תתחיל בנעוצים יש שם פרוטוקול מדויק לאיך לוקחים את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית