תלונה על מנהל אבקש רק מהמנהלים להגיב

• פותח/ת השרשור Roko
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Roko

משתמש מתחיל
267
48
נק' מוניטין:
90
267
48
https://www.lbs.co.il/threads/59044/#post-752374

CROSSFITER תסתכלו פשוט על איך שהוא מתנהג אלי. הזלזול "עחי" "כן זאת דקטטורה" "יחס לא גורר יחס"

אני אבקש רק מהמפקחים או ממשה שיעזרו לי. ולא משתמשים רגילים פה שיתערבו.

תודה.

בבקשה
[USERGROUP=5]@מנהלים_ראשיים[/USERGROUP]

על מה יש לעזור לך? אתה פותח נושא עם שאלה ועונה לעצמך. בזבזת את הזמן של המשתמשים ושל המנהל אז קיבלת יחס בהתאם.

• פותח/ת השרשור
על מה יש לעזור לך? אתה פותח נושא עם שאלה ועונה לעצמך. בזבזת את הזמן של המשתמשים ושל המנהל וקיבלת יחס בהתאם.
אני רק רציתי שתדבר איתו על אופן הדיבור שפגע בי. אני בסה"כ שאלתי איפה אפשר לדחוף את הדל פחמימה בין החגים

ואיכשהוא סטינו מהנושא.

אני רק רציתי שתדבר איתו על אופן הדיבור שפגע בי. אני בסה"כ שאלתי איפה אפשר לדחוף את הדל פחמימה בין החגים

ואיכשהוא סטינו מהנושא.
אני לא בטוח שאתה יודע לאן נרשמת. אם היית רגיל לפורום FXP עד עכשיו אז תדע שאנחנו בדיוק ההפך - פה לא מנהלים גנון ואין לי מה לדבר עם המנהלים שלי שהיד שלהם נטוייה לעשות מה שהם חושבים לנכון בפורום שלהם.

ואיכשהוא סטינו מהנושא.
אני מניח שלא שמת לב, אבל הגבת בצורה מאוד אימפולסיבית ומיהרת להפוך את הפוסט ללוחמני. התגובה של @Crossfiter לא נרשמה בכדי לפגוע גם אם הסגנון שלו מסתחבק. למען האמת, אם היית שואל, היית מבין את כוונתו.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שאתה יודע לאן נרשמת. אם היית רגיל לפורום FXP עד עכשיו אז תדע שאנחנו בדיוק ההפך - פה לא מנהלים גנון ואין לי מה לדבר עם המנהלים שלי שהיד שלהם נטוייה לעשות מה שהם חושבים לנכון בפורום שלהם.
אם זה פורום שהמנהלים בו מזלזלים אז סבבה. אחלה פורום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית