הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה: מה צריך להיות יחס השומנים:פחמימות:חלבונים בחטיף טוב?

אין דבר כזה.

אם יש לך x חלבון y שומן וzפחמימה לאכול ביום ונשאר לך קצת מכל אחד והחטיף מתאים תאכל.

אני מניח שהשאלה באה ממקום של "אני מחפש משהו בריא וטעים לנשנש"?

אם כן אז שוב, אין דבר כזה...
לאכול תפריט מסודר + אימונים + שינה = בריא

שאר הדברים זה טעים, בריא זה סתם מילה שעולה הרבה כסף

• פותח/ת השרשור
הקטע זה שאני רוצה להכין חטיפים (למדתי קונדטוריה בעברי) אני רוצה לדעת באיזה יחס להכין אותם

הקטע זה שאני רוצה להכין חטיפים (למדתי קונדטוריה בעברי) אני רוצה לדעת באיזה יחס להכין אותם
אהה הבנתי אותך.

אם תעשה הרבה חלבון שומן לא משנה ומעט פחמימה הרבה אנשים פה בפורום ישמחו מאוד 😃

רוצה משהו שיווקי, לקראת הקיץ תצא עם חטיפים דלי פחמימה (0 פחמימה) בכלל אנשים יקנו בכמויות.

בהצלחה, אם אתה צריך איש טעימות אני כאן

• פותח/ת השרשור
אני מת להכין חטיף עם 0 פחמימה אבל זה בעייתי כי צריך חומר בסיס והם תמיד עם פחמימות
אני לא מתכוון למכור אלא לפרסם מתכון 😉

אני מת להכין חטיף עם 0 פחמימה אבל זה בעייתי כי צריך חומר בסיס והם תמיד עם פחמימות
אני לא מתכוון למכור אלא לפרסם מתכון 😉
אני שמח שיש לנו קונדיטור בפורום חח

אבקת חלבון יכול ליהיות בסיס נחמד, קח בחשבון שהיא נוטה להתנפח, אבל אם תעשה חטיף עם הרבה חלבון אז זה בסדר גמור בלי קשר לשאר הערכים

• פותח/ת השרשור
חובב קונדיטוריה אני לא עוסק בזה אבל עשיתי קורסים,
אבקת חלבון יהיה בפנים בנתיים אני סוקר חומרים שיכולים להיות בסיס והם עם אחוז נמוך של פחמימות
אני אשתדל בחטיף שכמות הקלוריות שיגיעו מפחמימות יהיה פחות מ- 15%

• פותח/ת השרשור
מה יחס השומן חלבון שכדאי?
או יחס הקלוריות שמגיעות מחלבונים והקלוריות משומן

חטיפים זה בזבוז כסף והם זבל באופן כללי מבחינת ערכים
תאכל אוכל
או שתכין שייק כבר עדיף

חטיפים זה בזבוז כסף והם זבל באופן כללי מבחינת ערכים
תאכל אוכל
או שתכין שייק כבר עדיף
הוא מתכנן להכין ולא לקנות כהשלמה.

וכמו שאמרו, חטיף חשוב שיהיה טעים, ככה שאם תעשה טעים + הרבה חלבון זה יכול ליהיות נחמד.

אבל אם אתה מחפש להצליח באזור של תזונה וכו' אז חטיף שאפשר לכתוב עליו "מכיל 25 גרם חלבון" "5 גרם פחמימה" זה שיווק טוב למוצר לדעתי

בעייתי להכין חטיף חלבון דל םחמימה אבל אם תהיה יצירתי ותצליח ליצור משהו טוב אני יאהב אותך ממש חח

• פותח/ת השרשור
כרגע הדבר היחיד שניתן לעשות זה חטיף חלבה שהיא על בסיס טחינה שזה שומן ואת זה להעשיר בטעם של פיצוחים יבשים טחונים (כמו אגוזים/פיסטוקים/פקאן/שקדים/שומשום שהם שומניים ולא עתירים בפחמימה) וחלבון (שזה יגיע מאבקה מן הסתם), אני אנסה לוותר על ממתיקים (כי זה פחמימות) ומקווה שהטעם יגיע מספיק מהפיצוחים ואבקות החלבון (כי הן בטעמים) כי ברגע שמוסיפים ממרח תמרים או סילאן (או דבש) זה מעלה בצורה דרסטית את כמות הפחמימות.

אני חשבתי גם על סוג של עוגה/פנקייק שאפשר להכין מבסיס קמח שקדים שאלה הערכים התזונתיים שלו ל-100 גרם
אנרגיה (קלוריות)........................586
חלבון (גרם................................20.4
פחמימות (גרם)..........................19.7
שומן (גרם)...............................54
שומן רווי (גרם)..........................0
נתרן (מ"ג)...............................10
כולסטרול (מ"ג).........................0
סיבים תזונתיים (גרם)................2.5

19.7 גרם פחמימה ל- 100 גרם מוצר וברגע שמעשירים את זה בחלבונים כמות הפחמימה תרד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית