הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי קינואה

• פותח/ת השרשור rtl24
  • פורסם בתאריך

rtl24

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
התחלתי לאחרונה לאכול את זה וזה ממש טעים לי בקטע שאני יכול לסיים סיר שלם בלי להרגיש. אני בדיוק נכנס לתקופה של מאסה ורציתי להתייעץ איתכם האם אפשר לבסס את את רב הדיאטה על קינואה? הבנתי שזה מכיל חלבון מלא ופחמימות כמו כל דגן אחר ביחד עם שומן. מה דעתכם באופן כללי על הקינואה? מה חסר לקינואה שאצטרך להשלים ממזונות אחרים לתפריט?
תודה מראש

מה זה להתבסס סהכ עליה?
אתה יכול לאכול אותה כמקור לפחמימה.

מניסיון אישי כשתתקדם במסה אתה לא תוכל להמשיך לאכול את זה.

בכל מקרה לא מומלץ להתבסס על דבר אחד בשום מצב.

גיוון זה שם המשחק

אתה לא יכול להתבסס על חומר אחד למשך תקופה ממושכת גם כי כראה ולא תצליח לקבל את הערכים שלך וגם לא תוכל להסתכל על זה אחרי אכילה של זה בתקופת העמסה.. אתה יכול ואפילו רצוי להכניס את זה לתפריט שלך , זאת פחמימה איכותית שעשירה בחלבון

• פותח/ת השרשור
להתבסס כלומר שרוב הקלוריות ביממה יגיעו מהקינואה...יותר קל לי לשמור על תפריט כשיש כמה שפחות מרכיבים לתפריט.
ל100 גרם יש לקינואה 64 גרם פחמימה, 14 גרם חלבון ו5.8 שומן (מעבר לברזל מגנזיום סידן וכל שאר הויטמינים).
סתם לדוגמא אם אתחיל לאכול ביום קילו קינואה (נאמר שזה מתאים לי למאזן קלורי חיובי), איזה חוסרים תזונתיים יהיו לי שיהיה עליי להשלים בעזרת מזונות אחרים?

נערך לאחרונה:
ויטמינים ,מינרלים ולדעתי גם יהיה חסר לך שומן .. אבל גם תהיה ריאלי , אתה חושב שבאמת תצליח להשיג 3000+ קלוריות רק מסוג אחד של מזון?
בכל אופן אם ממש תקצה לנסות אתה יכול לקחת אומגה שלוש בשביל השומנים
מולטיויטמין בשביל הוויטמינים כמובן ומאמין שתצטרך גם אבקת חלבון בימים של אימון

• פותח/ת השרשור
אין לי ספק שאצליח לעמוד בזה... רק מעוניין לדעת אם לא יווצר נזק כלשהו כתוצאה מחוסרים תזונתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית