הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון זריקה אחת במקום 2

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אני נכנס השבוע לסייקל ראשון, טסט אנתת לבד. בפרוטוקול למתחילים מומלץ להתחיל עם 2 זריקות בשבוע של 250מל כרגע מי שמזריק גר רחוק ולא ליסוע פעמיים בשבוע לטווח הארוך.. חשבתי להתחיל עם זריקה אחת בשבוע של 500 מ״ל.. מה דעתכם?

ולגבי ההזרקות, עד כמה זה מסובך והאם אפשר ללמוד לבד (הזרקה עצמית)?

אגב אני צריך לקנות מחטים ומזרקים, יש המלצה על עובי מסויים? מה הכי מומלץ להכי פחות כאב וכ׳?

הסייקל מתוכנן ל8 שבועות (טסט לבד בלי אוראלים) עד כמה תופעות לוואי נפוצות בסייקל מתחילים בסיסי כזה?

• פותח/ת השרשור
תודה אבל עברתי כבר על המדריך הזה ולא מצאתי תשובות לשאלות הספציפיות האלה.. תוכל לתת רפרנס קצת יותר ספציפי?

תודה

מחט לשאיבה 21g, מחט להזרקה 23g כחולה, אם אלה מעל 17+ א.ש תזריק עם הירוקה (לא הייתי נכנס לסייקל מעל 12%).
להזריק לבד ממש לא בעיה יש הסברים מאוד מפורטים לגבי זה.
זריקה אחת בשבוע תיתן לך רמות פחות יציבות בדם וזה פחות מומלץ אבל זה כבר יפתר כשתלמד להזריק לבד

• פותח/ת השרשור
מחט לשאיבה 21g, מחט להזרקה 23g כחולה, אם אלה מעל 17+ א.ש תזריק עם הירוקה (לא הייתי נכנס לסייקל מעל 12%).
להזריק לבד ממש לא בעיה יש הסברים מאוד מפורטים לגבי זה.
זריקה אחת בשבוע תיתן לך רמות פחות יציבות בדם וזה פחות מומלץ אבל זה כבר יפתר כשתלמד להזריק לבד
אחלה תודה. כן אני מעריך שאני באיזור 17% א"ש עם נוזלים (מופצץ בקראטין).
לגבי התוסף LIV52 מומלץ במהלך הסייקל או בסופו (PCT)?

• פותח/ת השרשור
כבר הזמנתי האמת.. טוב אם לא יועיל, לפחות לא יזיק? אז מתי בכל זאת לקחת?

ולגבי ההזרקות, אפשרי להתחיל מזריקה אחת של 500 עד שאני ילמד להזריק ויפצל?

עד כמה קריטי א״ש יחסית גבוה בסייקל ראשון ואיזה השלכות יש לזה?

מבחינת תזונה, בניתי תפריט מסודר, להתחיל איתו מהזריקה הראשונה או שאפשר לחכות קצת ולהיות עם התפריט מסה הנוכחי? כי הוא מופצץ באוכל יחסית למה שאני רגיל, ולאנתת לוקח סביב השבועיים להתחיל להתפרק ולרוץ לא?

לגבי המחטים, הבנתי שאפשר לקנות בכל ניו פארם.. פשוט לבקש מחטים לפי הדגמים שאני צריך וזהו?

אם אתה נותן זריקה אחת בשבוע של אנטט ולא מפצל רמות הטסט יירדו ואתה לא תקבל רמות שוות בדם אם אתה רוצה לתת פעם אחת בשבוע לך על טסט ספיונט

• פותח/ת השרשור
גם אם זה רק נניח ל2-3 זריקות ראשונות?
אגב, למנוסים, באיזה שבוע לערך מתחילים להרגיש את הסייקל (עליה בכוח וכ׳) בסייקל טסט בלבד ולא עם שילובים כמו דיבול

• פותח/ת השרשור
ואני מתאר לעצמי שזה גם השבוע בערך שמתחילים לחוש בתופעות לוואי במידה ויש?
לגבי הסייקל הספציפי שציינתי, שהוא סייקל ראשון יחסית "קל" עד כמה נפוצות תופאות לוואי? עד כמה הסיכון לג'ינו קיים (נשים רגע נטיות גנטיות בצד) אפשרי לעבור סייקל שלם ללא תופעות לוואי בכלל או יחסית מאוד קלות?

שאלה נוספת, בדרך כלל יש כאבים באיזור ההזרקה? איפה הכי מומלץ להזריק מבחינת כאב? הרבה ממליצים בישבן אבל אני מפחד שכאבים שמה יפריעו לי בתרגילים כמו סקוואט וכ'..

אני נכנס השבוע לסייקל ראשון, טסט אנתת לבד. בפרוטוקול למתחילים מומלץ להתחיל עם 2 זריקות בשבוע של 250מל כרגע מי שמזריק גר רחוק ולא ליסוע פעמיים בשבוע לטווח הארוך.. חשבתי להתחיל עם זריקה אחת בשבוע של 500 מ״ל.. מה דעתכם?

ולגבי ההזרקות, עד כמה זה מסובך והאם אפשר ללמוד לבד (הזרקה עצמית)?

אגב אני צריך לקנות מחטים ומזרקים, יש המלצה על עובי מסויים? מה הכי מומלץ להכי פחות כאב וכ׳?

הסייקל מתוכנן ל8 שבועות (טסט לבד בלי אוראלים) עד כמה תופעות לוואי נפוצות בסייקל מתחילים בסיסי כזה?
אך תעשה פעם בשבוע, אליהן הסביר לי פעם שאני ירגיש את הנפילה חזק
דבר שני זה ממש קל להזריק ועוד שזה לישבן כי זה פעמיים בשבוע
אך תעשה פעם בשבוע, אליהן הסביר לי פעם שאני ירגיש את הנפילה חזק
דבר שני זה ממש קל להזריק ועוד שזה לישבן כי זה פעמיים בשבוע
בפעמים הראשונות תרגיש תפוס, אחר כך לא

שים לב שאתה מחטא את הויאל ואת איזור ההזרקה בתנועה סיבובית מבפנים לבחוץ לפני החדרת המחט, מחליף מחט לאחר השאיבה (לפני ההזרקה) וכמובן שוטף ידיים מראש לפי ההתעסקות בחומר חיטוי.

• פותח/ת השרשור
שים לב שאתה מחטא את הויאל ואת איזור ההזרקה בתנועה סיבובית מבפנים לבחוץ לפני החדרת המחט, מחליף מחט לאחר השאיבה (לפני ההזרקה) וכמובן שוטף ידיים מראש לפי ההתעסקות בחומר חיטוי.
עם איזה חומר מחטים? אלכוהול וצמר גפן? לבקש בסופר פארם אלכוהול לחיטוי או שיש משהו יותר ספציפי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית