הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוספי תזונה להעלאת החשק המיני

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
אז ככה , רציתי לציין על סטאק שאני לוקח , מכמה חיפושים ברחבי האינטרנט הגעתי למסקנה מנסיון שזה עובד , והכי טוב לקחת בזמן הפיסיטי . אני כבר 7 חודש מאז הפיסיטי , מאז הסייקלים שלקחתי שיוט פיצוץ פלוס חומרים חזקים כמו טרן ודקה אני יכול להגיד שתמיד הייתי מושבת לאחר הסייקל והיה לי קשה להחזיר את החשק המיני כולל זקפה ותמיד הייתי חוזר לסייקל רק כדי לשמור על החשק מיני מה שקורה לכולנו , מאז שהתחלתי לקחת את הסטאק החשק המיני עלה 40%
מה שנדמה לי שהטסט הטבעי חזר לנורמה , אני יבצע עוד חודש בדיקות דם ויעלה לפוסט התוספים הם :
1/ מולטי ויטמין , 3 כדור
2/ג׳ינסנג קוריאני , 2 כדור
3/תמצית קוברה , 2 כדור
4/דאהה 100מג , 3 כדור
5/דמיאנה , 3 כדור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 51.2 · צפיות: 369
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה יודע להעריך עליה בחשק המיני ב 40%?
חח מעריך כמעט בחצי שמע אחרי שחוויתי הרבה השבתות אני כבר יודע להעריך את החשק המיני , אפשר להגיד שהחשק המיני חזר לנורמה לתיפקוד מלא

זה כנראה בגלל ה-DHEA, זה נחשב בכלל להורמון ולא לתוסף תזונה, והוא לא מומלץ לשימוש כי הוא משפיע
על הרבה הורמונים ולא ידוע בדיוק מה מנגנון הפעולה שלו

• פותח/ת השרשור
זה כנראה בגלל ה-DHEA, זה נחשב בכלל להורמון ולא לתוסף תזונה, והוא לא מומלץ לשימוש כי הוא משפיע
על הרבה הורמונים ולא ידוע בדיוק מה מנגנון הפעולה שלו
לא רק ה dhea יש גם את תמצית קוברה שיש בתוכו יוהימבין , ודמיאנה שגם מעלים את החשק המיני

חח מצחיק, יש לך חצי סייקל ביד.

DHEA שהוא גם ככה הורמונלי כפי שצויין.
ג'ינסינג - שהוא מקפיץ את רמות הLH
הקוברה - יוהימבין מעלה את זרימת הדם לאיבר וגם מאפשר פחות המרה לDHT.
מולטיויטמין - סתם קשקוש שהוספת תוריד אותו ותרגיש אותו דבר בדיוק.

הדבר הכי טוב שאתה לוקח שם זה הדאמיאנה שנמצא בלא מעט ליקרים מקסיקניים.
אתה יודע שהדבר הזה עובד גם על נשים, כן? זה הוכח קלינית והוא גם טוב נגד חרדות.

חוץ מזה, בחלק מהנגזרות הסינטטיות של הקנאביס (נייס גאים וכד') משתמשים בו, בעישון הוא יכול לתת חתיכת סוטול

חח מצחיק, יש לך חצי סייקל ביד.

DHEA שהוא גם ככה הורמונלי כפי שצויין.
ג'ינסינג - שהוא מקפיץ את רמות הLH
הקוברה - יוהימבין מעלה את זרימת הדם לאיבר וגם מאפשר פחות המרה לDHT.
מולטיויטמין - סתם קשקוש שהוספת תוריד אותו ותרגיש אותו דבר בדיוק.

חוץ מזה, בחלק מהנגזרות הסינטטיות של הקנאביס (נייס גאים וכד') משתמשים בו, בעישון הוא יכול לתת חתיכת סוטול
ברור לך שכרגע יצרת חתיכת באזזזז... 😃
(מהפה של אביעד לאתרי הקניות האינטרנטיים)

חח מעריך כמעט בחצי שמע אחרי שחוויתי הרבה השבתות אני כבר יודע להעריך את החשק המיני , אפשר להגיד שהחשק המיני חזר לנורמה לתיפקוד מלא
אני חושב שיש (ואולי לפעמים קצת קשה) להבדיל בין חשק מיני לבין יכולת תפקוד. כלומר, יתכן ויהיה רצון לעשות סקס, אבל לא תהיה יכולת.
אעיד על עצמי. עד לפני שהתחלתי TRT החשק כמעט ולא היה קיים. קשה להסביר את התחושה, בייחוד לחברה הצעירים, אבל גם אם אתה בסיטואציה בה מישהי רומזת לך בצורה מאוד ברורה שהיא מעוניינת בסקס, אתה פשוט דוחה אותה בסיבות מסיבות שונות. פשוט לא בא לך, אין חשק. אין זיקפת בוקר, ולמעשה אתה שוכח מתי היתה לך בפעם האחרונה זקפה באופן ספונטני (מה שבתקופת הסייקלים שהיית לוקח היה קורה במרבית שעות היום).
מאז תחילת ה TRT נוצר מצב חדש. החשק חזר (אמנם לא כבעבר אבל הרבה יותר טוב משהיה טרם TRT), זקפת בוקר חזרה וגם לעיתים זקפה ספונטנית במהלך היום. אולם כשאני נמצא בסיטואציה אינטימית עם מישהי, זה פשוט לא זה. רוצה לומר, החשק קיים אך יכולת התפקוד ממש לא אופטימלית.
הצעד הבא מבחינתי הוא קביעת תור לאורולוג המטפל (אני מטופל אצלו מזה מספר שנים והוא אף ניתח אותי) לשם קבלת ייעוץ בנוגע לשימוש בסיאליס או לויטרה. המצב כיום הרבה יותר מתסכל מבחינתי מכיוון שכשאין חשק אז אין חשק. אבל כשיש חשק אבל אין יכולת תפקוד אופטימלית, זה כבר ממש מפריע.

הדאמיאנה עובדת על נשים בעיקר בהקשר של העלאת החשק המיני, אצל הגברים הדאמיאנה פועלת בעיקר להורדת חרדות ביצוע. יש לא מעט שמעשנים את הדאמיאנה או חולטים אותה.

רור לך שכרגע יצרת חתיכת באזזזז... 😃
(מהפה של אביעד לאתרי הקניות האינטרנטיים)

clip_image002.jpg
שווה לנסות...... הזמנתי.......

אני צריך את זה לצורך ...קצת שלווה .... יעבוד?

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    תמונה1.png
    KB 54.3 · צפיות: 168
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שיש (ואולי לפעמים קצת קשה) להבדיל בין חשק מיני לבין יכולת תפקוד. כלומר, יתכן ויהיה רצון לעשות סקס, אבל לא תהיה יכולת.
אעיד על עצמי. עד לפני שהתחלתי TRT החשק כמעט ולא היה קיים. קשה להסביר את התחושה, בייחוד לחברה הצעירים, אבל גם אם אתה בסיטואציה בה מישהי רומזת לך בצורה מאוד ברורה שהיא מעוניינת בסקס, אתה פשוט דוחה אותה בסיבות מסיבות שונות. פשוט לא בא לך, אין חשק. אין זיקפת בוקר, ולמעשה אתה שוכח מתי היתה לך בפעם האחרונה זקפה באופן ספונטני (מה שבתקופת הסייקלים שהיית לוקח היה קורה במרבית שעות היום).
מאז תחילת ה TRT נוצר מצב חדש. החשק חזר (אמנם לא כבעבר אבל הרבה יותר טוב משהיה טרם TRT), זקפת בוקר חזרה וגם לעיתים זקפה ספונטנית במהלך היום. אולם כשאני נמצא בסיטואציה אינטימית עם מישהי, זה פשוט לא זה. רוצה לומר, החשק קיים אך יכולת התפקוד ממש לא אופטימלית.
הצעד הבא מבחינתי הוא קביעת תור לאורולוג המטפל (אני מטופל אצלו מזה מספר שנים והוא אף ניתח אותי) לשם קבלת ייעוץ בנוגע לשימוש בסיאליס או לויטרה. המצב כיום הרבה יותר מתסכל מבחינתי מכיוון שכשאין חשק אז אין חשק. אבל כשיש חשק אבל אין יכולת תפקוד אופטימלית, זה כבר ממש מפריע.
אני מבין למה התכוונת , שמע יש מצב שיש לך פשוט חרדות כשאתה נמצא במצב אינטימי עם מישהי אבל יש לך חשק מיני כאילו הפחד הזה שלא תהיה לך זקפה , יכול להיות שזה בראש שלך ודווקא סיאליס או ויאגרה כן יעזרו לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית