הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון GH

חיים14

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם.
אז ככה אני שוקל להתחיל שימוש בהורמון GH קראתי על זה קצת במאמרים אך לא מצאתי מידע לגבי מינון השימוש ואיך צריך לשלב יחד עם אימונים
מה אתם חושבים האם כדאי לנסות לשלב את זה?
ואם אנסה לתקופה מסויימת ואז אפסיק מה יהיו ההשפעות של זה?
עד כמה זה מסוכן ואיך עליי לצרוך את זה?
( לגבי מחיר של המוצר והיכן להשיג זה לא רלוונטי אין צורך להעלות את זה)
אשמח לייעוץ מכם תודה רבה

תן קצת נתונים עליך משקל גובה א.ש כמה זמן מתאמן ואיזה סייקלים עברת,אני מכיר לא מעט אנשים שעשו gh חצי שנה ונראים כמו מתאמן טיבעי ממוצע לא ניצלו תחומר בשיט!!!
אני עשיתי 3 חודשים אין ספק שזה הדבר!!!
מינון תלוי באיזה חומר יש לך רפואי או אנדרגראונד

• פותח/ת השרשור
משקל כרגע 73 אחרי חיטוב
אחוז שומן 10-11 לערך
מתאמן שנה
מעולם לא עשיתי סייקלים ולא התנסתי בחומרים.
דרך אגב אפשר לשלב את זה גם בחיטוב? או רק בשלב מסה?

אפשר לשלב גם לחיטוב וגם למסה שחיטוב המינון הוא בין 3-4 iu ומסה הוא בין 6-8 iu ואני מדבר איתך על רפואי מהבית מרקחת של הארץ ולא סיני , אל תיגע בשום סיני זה לא סטרואידים , ייצור gh הוא מצריך מיכשור יקר וייצור סיני הוא מאוד זול הסינים מייצרים על 192 חומצות אמינו ולא 191 מה שאומר שזה פוגע במערכת החיסון ויכול רק להזיק לך

אפשר לשלב גם לחיטוב וגם למסה שחיטוב המינון הוא בין 3-4 iu ומסה הוא בין 6-8 iu ואני מדבר איתך על רפואי מהבית מרקחת של הארץ ולא סיני , אל תיגע בשום סיני זה לא סטרואידים , ייצור gh הוא מצריך מיכשור יקר וייצור סיני הוא מאוד זול הסינים מייצרים על 192 חומצות אמינו ולא 191 מה שאומר שזה פוגע במערכת החיסון ויכול רק להזיק לך
אתה לא יודע עד כמה ליאור צודק סמוך עליו חחחח

אתה לא יודע עד כמה ליאור צודק סמוך עליו חחחח
אני רושם מנסיון , הרי שניסיתי את הבלו טופס ובכלל כל נושא הצבעים של ההורמון גדילה זה נקרא ג׳נריק , הייתה לי עקיצה באיזור ההזרקה משהו כמו עקיצה של יתוש אבל ברמות גבוהות , לאחר שביררתי בנושא הבנתי שנפלתי על 192 אמינו , זרקתי את הויאלים לפח וטוב שכך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית