הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית הab

Kobilevi

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-18
107
0
שלום אני מתאמן חצי שנה כמעט ואין לי תוכנית רשומה או משהו אני פשוט בא עושה a חזה יד קדמית וכתפיים
B רגליים גב ויד קדמית
אני עושה תווך חזרות של 8-12 אני מחפש
משהו שאני יוכל להתנפח וזה פשוט לא קורה אני אוכל נכון כי עליתי 7 קילו תווך החזרות שלי בנץ 65 כולל המוט
פרס 30 קילו כולל מוט
סקוואט 80 קילו
דחיקת כתפיים 16 קילו כול צד אני יישמח אם תגידו לי שהתקדמתי או לא תודה רבה

רוב החברים פה יגידו לך, בצדק כנראה, שגודל יגיע ככל שהמשקל על המוט יעלה. כמעט לא משנה איך תסובב את זה, אם הסקוואט שלך 80 כרגע ויהיה 110 בעוד חודש - כנראה שתראה את השיפור, ומכל מקום יהיה לך בסיס טוב יותר לתוכניות פיצולים למיניהן. לכן, ההמלצה היא, על פי רוב, לבחור תוכנית כוח בהתאם לרמתך.

אם אתה חושב שזה לא מתאים לך, תהא הסיבה אשר תהא, אתה מוזמן להיכנס לפורטל (קישור בראש הדף) ולבחור את אחת התוכניות המוצעות תחת אוסף ה"תוכניות לתקופת מאסה".

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תוכנית ab מתאים לרמה שלי? תוכנית של 8-12 סטים להכול כי פשוט עשיתי תוכנית על פי מה שאנשים פה אמרו ואנשים שמתאמנים איתי בחדר כושר

כשאתה כותב "לרמה שלי", למה אתה מתכוון?

במונחים של אימוני כוח, אתה מתחיל וכדאי לך לנצל את ההזדמנות והתקופה שבה אתה יכול להתקדם מאימון לאימון, על מנת לצבור כוח, להוסיף משקל על המוט וכתוצאה מכך לגדול.

תוכנית AB כנראה לא תאפשר לך להעלות משקל בכל אימון, אלא לכל היותר בכל שני אימונים, וגם זה לא לאורך זמן.

לבסוף, אני לא באמת יכול להתייחס לדברים "שאנשים פה אמרו ואנשים שמתאמנים איתי", כי אני לא יודע מה אמרו ועל בסיס מה.

SS או משהו דומה.

אם תעשה אותה כמו שצריך, תוכל להוסיף למוט משקל נכבד בפרק זמן קצר, וההשפעה על מסת השריר שלך תהיה ניכרת.

אני ממליץ שתקרא את המאמר בפורטל בשלב ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית