הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לגבי תוכניות אימון בזמן סטרואידים

• פותח/ת השרשור tmora1
  • פורסם בתאריך

tmora1

משתמש מתחיל
112
8
נק' מוניטין:
4
112
8
יש לי שאלה ראיתי באתר שאתם ממליצים למתאמן לדוגמא למתאמן פעמיים בשבוע על שריר ולא פעם 1 פשוט פחות נפח ויותר תדירות בזמן שהוא טבעי

השאלה שלי מה הסיבה שאנשים שלוקחים סטרואידים עושים כל שריר בנפח גבוה ופחות תדירות?

לדוגמא כמו המון מפתחי גוף איזה 20 סטים לשריר פעם 1 בשבוע

ובכללי מה אתם חושבים על תדירות אימונים למי מתאים מה?

א. תפסיק לראות יוטיוב אן אימונים של BB
ב. תפסיק להקשיב לאנשים במיוחד לאלו שאומרים לך "שמע לי עחי".
ג. זה מאוד אינוודואלי, זה שאתה על חומרים זה רק מגדיל את התאוששות שלך, ישנם עקרונות על פי הם בונים תוכניות אימונים, אתה נצמד לבסיס אם הוספת נפח במקרה שצריך, במידה ותעלה עצימות תוריד נפח
ד. השאלה למה אנשים עובדים פעם בשבוע התשובה היא ככה, כי כולם עובדים ככה, אנחנו קופים, חלקינו יותר אינטליגנטים ובאמת עוצרים ושואלים למה, הרוב הגדול לא שואל. אין שום הסבר פזיולוגי או רציונלי או משהו שיכול להתבסס על עקרונות פזיולוגים שמצדיק לעשות שריר פעם בשבוע, אבל היי, הינה יוסי יד 50, הוא עושה, הוא מבין, אני קוף גם אני עושה.
לשאלתך, תתמיד לקחת מקבץ תרגילים מסודר, אתה לא בסופר לנד. תתמיד באותם תרגילים ותקפיד כל אימון להוסיף קצת משקל,ככל שהמשקל עולה תוריד את כמות הסטים נתקעת במשקלי עבודה, קח שבוע משקלים קלים ותתחיל לטפס מחדש.
כל עוד תדאג להתקדם במשקלים, לאכול ולנוח אתה תגדל.

זה מאוד אינדווידואלי התדירות
אני בעד לעבוד כל שריר שדורש שיפור x2 בשבוע
אחרת x1
כשאתה במצב שדרושים כבר מעט שיפורים אני מאוד אוהב תדירות גבוהה (בערך 5 4 ימים בין אימון לאימון זהה)

• פותח/ת השרשור
תגובה למישל לא חושב שזה קשור לקופים אם תראה למשל את פיל היט קראתי שלפני התחרות הוא ניסה לאמן כל שריר פעמיים בשבוע והגוף שלו לא התאושש טוב אז חזר לפעם בשבוע וגם דורייאן ייטס היה מתאמן שריר בשבוע
וגם הטופ העולמי בפיתוח גוף רובם מתאמנים ככה
גם קח כל מאמן שמאמן על חומרים כמו מאור זרדז סטאס יונה האנה ועוד הם אומרים למתאמנים שלהם לבצע ספליט של פעם בשבוע לשריר
אולי בגלל שהם על חומר הם יכולים לעבוד יותר מבודדים וכאלה כי יש להם את ההורמון מבחוץ?
ואיך אני יכול להגיד על משהו שהוא לא טוב עם אנשים עושים אותו ורואים תוצאות ואני אישית עשיתי איזה שנה פעם בשבוע לשריר וממש התקדמתי

מסכים איתך שעל פי מחקרים שקראתי עדיף פעמיים בשבוע בנפח יותר נמוך אבל בפועל רואים תוצאות משני הדרכים ויש משהו שונה שלוקחים חומרים זה בטוח בסופו של דבר רוב הבילדרים מתאמנים ככה אגב לי אישית הייתה תקופה גם שהייתי חוזר על כל שריר פעם ב 9 10 יום וחשבתי שאני ירד ורק עליתי בכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית