הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחזור תוצאות של סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Ramzi
  • פורסם בתאריך

Ramzi

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
כולנו יודעים שהסייקל הראשון הוא הכי טוב מבחינת תוצאות 😃

השאלה היא האם אדם שמאחריו כבר כמה סייקלים "כבדים" יכול לצאת למנוחה לתקופה ארוכה ולחזור שוב לסייקל ראשון (טסט 500 מ"ג ולקבל תוצאות כמו בסייקל הראשון)

האם לאחר שחזרו כל הערכים לנורמה הגוף יקבל את אותו בום כמו בסייקל ראשון עם מינון "מצחיק"?

אחרי מנוחה ארוקה כן. הגוף תמיד יגיב טוב יותר.
רק שאני לא ממש מסכים אם המשפט הראשון שרשמת. בסייקל הראשון שעשיתי צברתי הכי הרבה משקל גוף זה כן(שסיימתי ירדו נוזלים ונשאר פחות).אבל את השינוי הכי רציני לדעתי ראיתי בעיקר מתי שנגעתי בטרן(סייקל מס'4 או 5 לא זוכר כבר). זה התוצאות הכי טובות שקיבלתי יותר מהסייקל הראשון. אם זה מבחינת כוח גודל ואיכות שריר ומראה.

אחרי מנוחה ארוקה כן. הגוף תמיד יגיב טוב יותר.
רק שאני לא ממש מסכים אם המשפט הראשון שרשמת. בסייקל הראשון שעשיתי צברתי הכי הרבה משקל גוף זה כן(שסיימתי ירדו נוזלים ונשאר פחות).אבל את השינוי הכי רציני לדעתי ראיתי בעיקר מתי שנגעתי בטרן(סייקל מס'4 או 5 לא זוכר כבר). זה התוצאות הכי טובות שקיבלתי יותר מהסייקל הראשון. אם זה מבחינת כוח גודל ואיכות שריר ומראה.
כנ"ל יהיה לי קשה בלי טרן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית